Má šancu žena s dvomi deťmi nájsť si vzťah?

27. apr 2022

Ma zena cerstva 30tka s 2detmi( bez bytu,bez auta, nie bohata priemerne zarabajuca) šancu najst si muža ?Je vôbec aspon mala nádej najst si novu znamost,ktora neutečie ked sa dozvie ,ze mam deti ? Ano chapem ,ze nikto nechce vychovat cudzie dieta ale aj tak .

diamond007
27. apr 2022

Nemá. Sú muži čo nemôžu mať deti prípadne majú vlastné.
Ale kamoška s 2detmi si našla frajera a jedna s 3detmi do 10r si našla muža, už je vydatá opäť 🤣

deti95060810
27. apr 2022

podľa toho akého muža hľadáš.... samozrejme šanca je, aj keď dosť malá...

dadis
27. apr 2022

Jasne, ze je 🙄

gleep1
27. apr 2022

môj kamoš si našiel ženu s 2 detmi. Pred tým mal ženu s 1 chlapcom ktorého si prisvojil a bol napísaný do rodného listu. Všelijaký muži su

emo84
27. apr 2022

Vždy je šanca ,že ten pravý muž ešte príde do života každej sklamanej žene .

marca12
27. apr 2022

Ma sancu,len uz by som sa nezameriavala na vlastne stastie,ale hladela na to ako sa ten chlap sprava k mojim a teda pre neho cudzim detom. Rok,dva sa vydrzi pretvarovat,takze je to tazko spoznat na zaciatku. Kamoska s dvomi detmi randila vyse dvoch rokov s chlapikom. Mne sa od zaciatku nepozdavalo jeho spravanie,prisny bok na jej deti,nechcelo sa mi s nimi hrat,vecne bol znudeny. Tazko najst solidneho muza s dobrym srdcom,ktory ma miesto pre cudzie deti.

spadnutaslivka
27. apr 2022

Keď nebudeš mať prehnané očakávania, tak určite niekoho stretneš. Nehovorím, že máš brať prvého zúfalca, ktorý prejde okolo, ale aby si aj ty trochu bola v realite a nečakala na prachatého vyšportovaného fešáka. Poznám viacerých, ktorým by nevadila žena s deťmi, ale každý má niečo, čo si žena musí zhodnotiť, či je ochotná prijať alebo nie. Ale to majú aj slobodní a bezdetní 😉

autor
27. apr 2022

@spadnutaslivka staci mi normalny,bezny muz ...len nech sa vie spravat k detom a neodrbava v kazdej vete ako ich otec 🤦‍♀️

iv007
27. apr 2022

Urcite je sanca, pre muzov je dolezitejsi vyzor pripadne chemia ako pocet deti🙂 Mam kamosku co mala 2 male deti dokonca od 2 partnerov a nasla si slobodneho bezdetneho chalana.Ale ona si isla "tvrdo" za svojim,nie je ziadna utiahnuta gazdina ktora caka na princa..

hesloveslo
27. apr 2022

Kamoška ma 4 deti a nasla 🙂

karamelka1234
27. apr 2022

Určite áno. Som toho príkladom. Mam dve dcéry 17a 11 budú mať.. Uz manžel ma tiež dvoch synov 7 a 5... sme spolu 2roky necelé a sme už manželia.. A moje dcéry ho ľúbia viac než vlastného otca samozrejme ze on sa k ním chová ako otec všade povie ze ma štyri deti. Mam 37 a on 39 sme spolu šťastný a navzájom sa dopĺňame pomáhame si.❤🙏🙏🙏 a tak isto ja ľúbim krpcov. Rýchlo sme si zvyklí na seba ako rodina. A deti sa ľúbia navzájom všetky štyri.

lasoli
27. apr 2022

Podla mna ano ,I ked sa cz je mensia,ale ZALAI aj kde hladat a ako vyzerat Asi,vela stastia

marianarem
27. apr 2022

Ja poznam jednu babu, ktora si nasla noveho partnera s 3 detmi a to cca rok od rozvodu. Aj sa potom zobrali a uz im to zopar rokov drzi. Dalsia kamoska s 2 detmi si nasla noveho manzela, ktory sam deti mat nemoze, a tak tie jej privital.

michaela_koc
27. apr 2022

ano je tam sanca. len musis hladat, to je cele. poznam kopec chlapov, ktory nemaju problem s tym, ze by ich partnerka mala svoje 2 deti

peter0123
27. apr 2022

Šanca je, bývalá suseda si našla krátko po návrate z MD a to ma troch synov. Sú spolu od roku 2008.

monicka976
27. apr 2022

Ano nasla 🙂 a preco nie, ved mat deti predsa nie je telesna vada. Su muzi ktorym to nevadi, napriklad aj moj brat sa zoznamil s priatelkou tesne ked sa rozviedla a mala 3 deti a dokonca nielenze im to funguje ale maju spolu este jedno vlastne. To ze mas deti neznamena ze si menejcenna len to chce najst spravneho chlapa 😉

gwendolyn
27. apr 2022

Moj bratranec je tak uz min.10 rokov so zenou s dvoma dcerami z predosleho vztahu (vtedy boli skolkarky), zoznamili sa v praci, teraz prerabaju starsi dom, co spolu kupili. Mozne je vsetko, len treba byt v prvom rade spokojna sama so sebou, ked silou-mocou niekoho hladas, tak to na chlapov posobi zufalo a odradza ich to.

michaela_koc
27. apr 2022

pozri, ja mam tiez dieta, som rozvedena a stretavala som fakt idiotov. isty cas som ani radsej neradila. a nedavno som spoznala single otecka a som fall in love ❤️. este len sice randime, ale uz cez vikend vymyslel program pre nas s detmi. lebo chce byt so mnou. s nami. ver, ze po svete beha xy chlapov, pre ktorych to nebude problem a co za to stoja

horalka1986
27. apr 2022

Haha, ja som pred 5timi rokmi pisala takyto prispevok? Nepamatam si. 😂
Jasne ze ma, preco by,nemala? A ja mam od vtedy co som ostala v 30tke sama s dvoma detmi uz aj tretie. Aj muza a dufam, ze uz na veky. 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
canany
28. apr 2022

Normalneho nenajdes, som rozvedena 3 roky, po 40tke, vsetko dobre je vychytane.
Za posledne 3 roky som zistila, ze vsetko co je volne na trhu, prosim brat s vtipom, ma nejake vady, komplexy a je len na tebe, ci si ochotna sa s nimi stotoznit a prehliadat ich, alebo nie. Ja som si povedala, ze radsej ostanem do smrti sama po tychto skusenostiach. Vychovam deti a budem sa venovat sama sebe a svojim snom, aj ked momentalne mam vztah. Ale tiez to vyzaduje vela usilia akceptovat urcite vlastnosti, pre ktore bol v 46 rokoch sam, ziadne,deti ani manzelstvo.

miadi
28. apr 2022

Najdes. Poznam jednu co nasla so 4detmi chudobna boka velmi. Mali spolu este 1 . A jeho rodicia sa venovali detom viac ako ich bio dedkovci. Ale to je uz na tebe ako budes vyberat. Ak budes pouzivat ten isty sposob akym si volila otca svojich deti .,?tak najdes len ten isty charakter.., Snad uz vies lepsie co chces co nechces ..mas len 30 do 40 mozes byt stastne vydata a mat aj tretie dieta ak to od zivota chces . Len Musis najst spravneho chlapa. Len Musis byt narocnejsia ako ked si bola bez detna a vybrala si exa.

acrobaleno
28. apr 2022

Sranda, ked je tu tema, ze muz ma deti a zena je bez deti a nieco jej vadi, tak vacsina prispevkov su ladene ako…”ja by som muza so zavazkami nechcela, ved si slobodna najdi si bez zavazkov”. Ked sa jedna o zenu, tak jej tu vsetky roztlieskavate, ze si najde.

gigie24
28. apr 2022

Ano urcite ma 😊. Moja svagrina ma 3 deti a nasla si partnera, uz su spolu roky. Moj znamy si nasiel partnerku s 2 detmi a uz su spolu 13 rokov, dokonca uz nechcel ani vlastne, bolo dost vychovavat 2 deticky 🍀

lucik194
28. apr 2022

znamy si nasiel zenu s 3 detmi, ale vsetko teens (vacsie deti). spolocne neplanuju, ziju spolu uz 2 roky a vsetko klape

za mna ano da sa najst

spadnutaslivka
28. apr 2022

@canany neostali len vadné kusy. To len ty už máš iné nároky. A hlavne, čím je človek starší, tým menej je ochotný prispôsobovať sa. Ty si proste už za tou hranicou. Radšej budeš sama. Ale kvôli tomu nemusíš byť zatrpknutá.

ivik4
28. apr 2022

Samozrejme ze ano !!!

kvetinka75
28. apr 2022

@canany a ktorý muž nemá vady? 😅 Na každom sa niečo nájde. Podľa mňa nenájdeš človeka, na ktorom by ti niečo nevadilo. Ale ak ťa to k niekomu ťahá, vady ignoruješ - pokiaľ to nie sú nejaké vážne.

monro
28. apr 2022

Ja som si našla po rozvode priateľa. Ja mám po 40tke, on po 50tke. Mám dve deti, on tri. My spolu nežijeme, ani neplánujeme v blízkej budúcnosti. Ja si neviem predstaviť narušiť komfort domova mojich detí iným mužom. A to sa majú radi, stretávame sa ako rodina, vždy, keď je to možné.

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz