icon

Mamičkou po krátkom vzťahu. Ako prebiehal vzťah?

buducamama
27. jan 2010

Ahojte, zaujima ma, kolke z vas otehotneli po kratkom case a ako prebieha vas vztah. Ja mam trojrocny a na dieta sa mi zda este skoro. Ako ste si zvykali na to, ze priatela v podstate ani nepoznate? Nebali ste sa toho vsetkeho? Ako to dopadne a tak?

jankaw
28. jan 2010

Ahojte baby, tak ja sa tiez pripajam do tejto skupiny. Ja ked som sa zoznamila s mojim muzom tak som este bola vydata, ale s ex sme uz dva roky nebyvali, len sme nepodali ziadost o rozvod. Ked som sa zoznamila s terajsim muzom tak za dva dni sme spolu zacali byvat 🙂 asi za mesiac sme zacali riesit dieta, tak som podala ziadost o rozvod a presne v den rozvodoveho konania som zistila ze som tehotna 🙂 /planovane/ to sme boli spolu 7 mesiacov a o babo sme sa pokusali uz 3 mesiace. Svadbu sme mali min. rok na Valentina a tyzden pred tym rozvod nadobudol pravoplatnost 🙂 S exmanzelom sme boli 7 rokov. Terajsi manzel je tiez rozvedeny, ma z prveho manzelstva dceru. V aprili budeme spolu 2 roky a som spokojna, nic by som nemenila. Proste vztahy vychadzaju alebo nie, tam sa neda urcit po akej dobe je idealne riesti dieta alebo svadbu, to treba citit...

adula3334
28. jan 2010

tak aj ja sa pridam,po dvojrocnom vztahu a jeho 3 rocnom vztahu sme sa do seba zahladeli..v juny sme sa zoznamili,a v auguste sme uz boli rozideny so svojimi partnermi,v novembry sme zacali spolu byvat,vo februari som planovane otehotnela a teraz mame doma 3 mesacne slniecko 🙂 a sme veeelmi stastny

mywiel
28. jan 2010

Vsetko zalezi na vyspelosti partnerov a ci maju rovnaké predstavy o zivote, kludne mozes zit s niekym aj 20 rokov a nemusi ho stale poznat. Je dobré spolu ale byvat je to iné ako len stretnutia. 😉

blazka24
28. jan 2010

tak my sme po týždni chodenia začali spolu bývať, potom sme tri roky spolu žili a vzali sa......manželmi sme boli ďalšie štyri roky a až potom prišiel malý a zatiaľ to ide, síce ja som ten typ čo robí vrrrrrrrr a môj muž konštatuje - tak ja idem si zapáliť von a keĎ vychladneš dojdem 😀 ale ide to 😉

vevusiatko
28. jan 2010

😀 😀 😀 najprv dieta potom vztah 😀 😀 sme to zobrali opacne ....ale nie ja som otehotnela vlastne po prvej noci strvenej spolu 😀 😀

maurizia
28. jan 2010

mywiel Ty si napisala presne to, co som chcela ja🙂 fakt vsetko zalezi aj od zivotnej etapy, v ktorej sa dvaja stretnu a od ich skusenosti a zrelosti..zakladne veci, pre ktore treba utekat, si clovek aj tak vsimne v priebehu par tyzdnov, ak teda ma rozum a potom je vela veci otazkou kompromisu..tiez sme sa brali po kratkom vztahu, babo nas trochu zaskocilo ale vsetko je zatial v normale, klop klop 🙂

mamutka
28. jan 2010

ked som bola v puberte, tak vsetci v okoli sa brali stylom - stretli sa na diske a musia sa brat lebo je tehotna.....potom pomaly sa zacali mnozit pary, ktore sa brali a nemuseli, okolie vzdy riesilo -"a musia sa?" 😀 a teraz sa uz zase bezne beru ludia ktori este len planuju rodinu, ako pekne sa ta doba meni 😀

alelea
28. jan 2010

Vevusiatko 😀 😀 😀 Tak Vám nebolo súdené si to užiť.

Aj ja poznám jeden pár, čo v prvý týždeň
chodenia otehotnela a bola svadba. Sú spolu 7. rok.

vevusiatko
28. jan 2010

alelea dufam, ze o bude aj nas pripad veru veru vela sme si neuzili.....mne hned bolo zle 😀 😀 😀 😀 ale zase ked sa tak na to pozeram asi to bol osud 🙂

mirka414
28. jan 2010

my sme do toho vhupli tiez strasne rychlo spoznali sme sa pri praci a ani nie po mesacnej znamosti som otehotnela,ale ja som nejak citila ze on je ten pravy,opora pri vsetkom praci,sukromi..potom nastal sklz a trosku sa nam to zacalo rucat koli tomu ze sme nemali hotove zdravotne a kopec ,,kamaratov zacalo rypat do mojho ze vztah z cudzinkou Boh len vie od koho je to dieta a moj povaha citliva sa zacal uzatvarat do seba.ja som odisla porodit moj pokladik na Slovensko (ale boli sme stale v kontakte) a ked som mu po 3mesiacoch prisla ukazat dcerku uz nam nepustil nazad a klapeme dodnes a lepsi vztah a lepsieho otca a partnera si neviem ani predstavit.

mataaaaa
29. jan 2010

mi sme boli spolu 2tyzdne, ked som si ho nastahovala k sebe, po 8 mesiacoch som otehohnela, a po roku a pol sa nm narodila dcerka 🙂 (dufm, ze sprVNE pocitam) .. no ako osud chcel, uz niesme spolu .. ale nikdy nebudem lutovat ze mame spolu dcerku 🙂

veronikapp
29. jan 2010

fiiiha, a to mne každý hovoril, že kam sa ponáhľam- po 15 mesiacoch chodenia, polročnom spolunažívaní som sa v 19 vydala, ale nemusela 😀 Čítam tu iné extrémy 🙂

vevusiatko
30. jan 2010

Podla mna je to o nahode 😀 ako znie to tak hlupo ale jednoducho sa neda povedat ze teraz ked clovek s niekym chodi x y rokov tak je to ten pravy..... Vsetko sa uvidi ale teraz budeme oslavovat nase druhe vyrocie a mame rok aj pomalicky 3 mesiace staru dcerku 😀

sonya16
30. jan 2010

no, my sme sa spoznali v júli 1999, vo februári 2000 som šla do Švajčiarska za au-pair, on v apríli na vojnu, domov som prišla v auguste 2000, on prišiel z vojny v januári 2001 a brali sme sa v máji 2001, tiež nič neľutujem, si myslím, že to odlučko nás len upevnilo a sme tu, máme krásne dve deti, domček a ide nám to. Tiež som mala vzťahy pred tým a o ničom 😉

sonya16
30. jan 2010

ups, ale asi som netrafila do témy, teda mamičkou som fakt nebola po krátkom vzťahu 🙂 😀

vevusiatko
30. jan 2010

sonya 😀 😀

naika
30. jan 2010

ja tiež prispejem svojou troškou:brali sme sa po 9 mesiacoch a už vtedy som bola 4 mesiace tehotna,bývali sme až od svadby spolu a vydržalo nam to už krásnych dvadsaťtri rokov mame spolu dve dospelé deti a teším sa na to ako budem babička 😉 a moj názor je ak sme si sudení tak je jedno kolko spolu predtým chodíte ....

claudinka
30. jan 2010

buducamama 😀 si ma pobavila 😀 😀 v prvom rade treba s priatelom zacat byvat 😉 ja som s tym mojim zacala chodit aj byvat v jeden den a o styri mesiace som otehotnela, potom bola svadba a teraz mame krasneho maleho divocha 😝 😀

sweetangel20
30. jan 2010

jeeej, aká parádna téma😀 tri roky sú málo? nooo... my sme si začali písať s mužom na nete presne 7.7. 2007, potom sme sa stretli 15.7, chodiť sme začali 29.7. 2007 a v septembri som už otehotnela 😀 😀 to je extrém a nie tri roky, preboha 😀 síce sme sa nezobrali, ale žijeme spolu, všetko klape a máme úžasného syna, ktorý sa nám narodili po 11 mesiacoch ako sme sa spoznali 😀 sranda toto 😀

claudinka
31. jan 2010

sweetangel a neni nam dobre? 😀 ja som porodila po 13 mes. od zoznamenia 😀 😀

sweetangel20
31. jan 2010

jasné,že je 😀 aj keby sme sa rozišli, neľutujem, že som si malého nechala a hotovo.

cuchre
31. jan 2010

moji rodicia sa brali po 5m 🙂 a su spolu uz 30 rokov...my sme sa brali po roku a pol, 2m po svadbe sme otehu. niktori si myslia, ze sme na to isli rychlo, ale chceli sme to tak....teraz je skor trend spolu dlllho byvat,a zas potom sa nahodou zobrat a mat babo (vacsina nasich znamych je spolu viac ako 5 rokov a este nie su zobrati)

jonatanka
31. jan 2010

no my sme tiez po kratkej znamost,i 7 mesiacov od kedy sme spolu zacali chodit som otehotnela, porodila dvojky a sme spolu stale, brat sa budeme tento rok v oktobri a mame sa stale radi 😀

myslim ,ze nam to celkom vyslo 😉

ale ako som tak citala, tak ta moja znamost trvala dlhsie ako poniektore 😉 , hlavne ze sme vsetky spokojne, no nie?

tweetinkapp
31. jan 2010

hmm...no kto tu vedie? 😀 u nas to bolo 5 mesiacov 😀

vevusiatko
1. feb 2010

😀 😀 😀 Tweeti vediem ja .... a inak ani nenapises nbavim sa s tebou 😀 😀 😀

ninkaa89
1. feb 2010

jonatanka: nie je tvoj manzel policajt? 🙂

evita860
11. júl 2012

@buducamama ja som ostala tehotna chcene po4 mesiacoch vztahu 🙂 po 8 mesiacoch sme sa brali 🙂 a v auguste mame 5 rokov co sme spolu a este som to neolutovala!!dnes mame uz dve deticky a sme spokojna rodinka.ak by sme mali stastie aj po zdravotnej s financnej stranke tak sa da povedat ze idealna 🙂ak sa nato budes pozerat tak ze ho po 3 rokoch stale nepoznas tak ho teda poznat nebudes nikdy .clovek sa meni casom zivotnymi situaciami a aj rodicovstvom trebars! a prekvapi ta aj po 20 rokoch!treba sa rozhodnut co chces ak vahas a zda sa ti 3 roky malo asi ty sama nie si presvedcena ze je to ten pravy!nemyslim to v zlom samozrejme

buducamama
autor
15. júl 2012

Ja som uz aj zabudla, ze som niekedy tuto temu zakladala :D Tak oznamujem, ze sme sice spolu, ale dieta este nie je na ceste. Celkom nam to zatial vyhovuje ako je, sice drahy by dieta prijal, ale podla mna na to este neprisla spravna chvila. Hlavne financne hladisko nie je buhvi co...

anaviky
15. júl 2012

no tak ja patrim tiez k tejto skupine 🙂 ja som ostala tehotna po 4 mesiacoch vztahu 🙂) a dceka ma 5 mesiacov teraz a sme veeeeeeelmi stastny 🙂

bejbypd
16. júl 2012

My sme boli spolu asi tri mesiace ked som zistila že som tehotná 😀 Zachvíľu to už bude 6 rokov a trúfam si povedať, že sa veľmi ľúbime a je nám spolu krásne. Naša Miška už bude mať 5 rokov a dúfame, že čoskoro pribudne druhé bábätko 😉