Máte dieťa s mužom, s ktorým ste nemali vzťah?
Prosim vas zienky je tu nejaka taka,ktora ma dieta s muzom,s ktorym nikdy nemala vztah?? Proste,ze len mate s nim dieta,ale nikdy ste spolu nechodili ani nezili?
A on sa k tomu ako stavia?
Ja si myslím ze ako rodicia možno budete vedieť spolu oveľa viac a lepšie vychádzať ako typický rozvedeny/rozideny ex ktorý sa na seba stále hnevajú, cítia voči sebe krivdu a používajú dieťa ako nástroj pomsty voči sebe.
Ja mam 10 ročnú a rozišli sme sa keď mala rok. Mala ma s otcom aj jeho rodinou krásny vzťah, býva tam veľmi často ale práve s mojim ex je to niekedy ťažke keď je stále v nálade "nikdy ti neodpustím že sme sa rozišli".... Akože už sa to zlepšuje po tých rokoch ale stále mu občas hrabe
@lujza123 on nema o malu moc velky zaujem...a vyjadril sa,ze si chce zalozit este novu rodinu
Ak ti to pomôže ja mám dieťa s chlapom ktorý ma nechal - aj jeho rodina- keď som bola tehotná v 4 mesiaci po 6 rokoch. V RL Uvedený nieje a o malú sa vôbec nezaujíma. Proste úplne na mma “zabudol” aj na brusko a aj na všetko... a vzal si o 2 mesiace kým malinká nebola ani na svete kolegynu z prace - a bombicka - tehotnú !!! A s dvoma deťmi z predch. Vzťahu. 🙂
Znie to ako zlá komédia ale toto mi uštedril život 🙂
Tak ak máš otazky, pýtaj sa 😊
@lujza123 Prepáč ale musím ti to napísať, teší ma že vidím že normálne ženy existuju - žiadne žiarlivosti na novú rodinu a ani žiadna nenávisť 🙂 takto to ma byt, veľa šťastia a ďakujem za ľudí ako ty🙂 krásny deň 🙂

Este sa môže stať, že casom bude chcieť byť s Vami.ak si finančne zabezpečená nedávaj ho do RL, ak nie tak zapísať.Ty vieš aký je charakter, ale raz bude mať frajerku, ženu svoje deti....bude si dieťa vracať na víkend, prazdniny.Este ho ty nemusíš zapísať a on si bude súdne vyžadovať priznanie otcovstva je veľa moznosti