Nájdem si partnerku, keď už mám 2 deti?
Zdravím vás. Mám 39 rokov a dve deti. Boli sme s partnerkou 13 rokov a vždy som sa snažil aby rodina malá všetko. Moja partnerka mala stále problém s flirtovanim s druhými chlapmi a nakoniec ma podviedla niekoľko krát so ženatým kolegom. Tak sme sa rozišli lebo už som jej veľa krát odpustil hoci čo. Ale toto bolo moc. Snažím sa nájsť si novú ženu môže byť aj s dieťaťom. Aj by mali o mňa záujem ale keď sa dozvedia že mám 2 deti, tak zaradia spiatočku. Obávam sa že ostanem sám. Je tu niekto podobný ktorý bol v podobnej situácií a našiel si partnerku? Viem, že väčšinou majú s týmto problém ženy lebo chlapy sú zlí ale aj chlapy majú takéto problémy. Ak sú tu taký, tak ako prijali vaše deti? Ako vám funguje taký vzťah? Ďakujem.
@kubkovamama ďakujem za pochopenie a podporu. Asi to chce len čas. A dlho trvalo kým ste sa našli? Ako viem že aj to je individuálne.
@trencan1983 ahoj myslim si že nájdeš len musi prísť ta pravá, kamoš mal tiež dve detičky, žena mu ušla za iným.Časom si našiel partnerku so synom a ešte k tomu maju jedno dieťa spolu, takze nezúfaj ver
@brembo Tak slobodne mamičky nie sú zlé. Ak malý na hovno chlapov tak tiež sú alebo boli natom zlé. A som rád že sa o tom chcú rozprávať a poradiť. Aspoň si navzájom poradíme a pomôžeme. Mne to celkom pomáha a viem, že sú na tom aj horšie. No v jednoduchosti povedané nebol som ešte v takejto situácií a položilo ma to. Potrebujem si vytvoriť protilátky 😃.
@tajik Ale tak každému to dobre padne. Teba keď niečo trápi, tak sa nezdoveris niekomu? Všetko je o komunikácii.
@trencan1983 ako dlho si po rozchode?
@trencan1983 Zdarec. Nespomenul si, aký dlhý čas si rozvedený. Aby tvoj nový vzťah nebol len náplasťou na bolesť za ten predošlý... to dlho nevydrží, skúsenosti má asi každý z nás...
Ak by si chcel radu, podľa mňa je lepšie, aby si sa vyrovnal najprv sám so sebou a naučil sa fungovať sám bez strachu zo samoty. Nemáš sa čoho báť, ver mi.
Píšem z vlastnej skúsenosti. Mám 45 r. o pár mesiacov. Mám z 2 vzťahov 3 deti, už starších chalanov v puberte a 5 r. dcérku - tú mám v striedavke. Chalani bývajú u ex, ale sme spolu v dobrom kontakte. Čiže viacmenej fungujem v režime ja a dcérka.
Tiež som riešil tú istú otázku, ako ty, no nakoniec som si povedal, že to skúsim sám. Zameral som sa na malú a na seba, na naše potreby a poviem ti, že časom sa dá privyknúť.
A hlavne - ten čas (rok-dva-tri) využi na to, aby si si odpovedal na otázky, ktoré teraz ako chlap riešiš. Myslím, že časom si budeš odpovede spoznáš.
Tvojej situácii a obavám úplne rozumiem, ak chceš, napíš IP, môžme pokecať.
Koniec koncov - partnerku si nájdeš len vtedy, ak budeš hľadať, ak budeš o to stáť a ak bude o to stáť ona. Na tebe je, či to vôbec potrebuješ a či to za to všetko stojí.
@trencan1983 to zalezi pripad od pripadu … ani ty sam neviem predvidat ako sa k tomu celemu zachovaju tvoje deti. Myslim ze slobodna bezdetna zena malokedy chce vhupnut do vztahu kde su deti a s tYm spojene problemy. Ale su aj take samozrejme. Zena s detmi viac pochopi tvoju situaciu a mate aj viac spolocnych aktivit - napriklad s detmi atd.
Ale to velmi zalezi od obidvoch stran. Nemyslim si vsak ze nemas sance si nikoho najst, prave naopak
@trencan1983 kašli na ženy , život s nimi je komplikovaný 🙊😜 večné im čosi vadí,večne frflú,ohovárajú ....niektoré míňajú viac ako zarobia 🙊🙊🙊🙊🙈🤣 atď. ........... Sustred sa na deti a daj im všetko čo potrebujú ( o chvíľu vyrastú a pôjdu za svojimi snami ) tráv s nimi veľa času ,choďte na výlety a daj im všetok svoj voľný čas. Tú pravú raz určite nájdeš a ani nebudeš vedieť ako 😉. Držím palce a prajem veľa pekných chvíľ s deťmi
@trencan1983 krasna zoznamla sa tu vytvorila, neee? 😉✊drzim palce..
Kdo hľadá nájde. A mne osobne by deti od môjho priateľa nevadili.
@trencan1983 no ja mam taky pocit, ze zosrabem sama uz aj ked nerada..a to mam cerstvych 35 a dieta jedno. Zla doba, lebo zli ludia. Aj ked sa chce clovek na to cele pozerat pozitivne, no neda sa niekedy..
@01kristinka bez urážky, ale takú reakciu by som pochopil od niekoho, kto má oveľa viac rokov a prípadne viac detí.
Máš čerstvých 35 a jedno dieťa ... máš pred sebou ešte minimálne 45 rokov života.
Bude lepšie netlačiť na pílu a dať tomu čas.🍀