icon

Nový vzťah po rozvode - čo si o tomto myslíte?

18. feb 2020

Ahojte dievcata,

pokusim sa to zhrnut v skratke.
Som par rokov rozvedena, deti vo veku 10-13 rokov, som bez partnera.
Muzi sa v podstate krutia okolo mna stale, ale som uz tak nejak poucena zivotom, aj mam iste naroky a doteraz ma nikto nezaujal, aby som sa pokusila o vztah, a hlavne, venujem sa predovsetkym detom.
Teraz som sa ale stretla s muzom, vzdelany, inteligentny, podnika, o par rokov mladsi. Ja som dlho odolavala jeho pozvaniam, hovorila som mu, nech si najde rovnocennu a bezdetnu partnerku, ale napokon ma zlomil na schodzku, od ktorej som ale necakala nic.
A tam to bolo prekvapivo skvele, asi 6 hodin sme prekecali, o politike, historii, filozofii, naozaj ma obrovsky prehlad, citili sme sa navzajom spolu dobre, na konci ma chytil za ruku, pozval na dalsie rande, k nicomu inemu nedoslo. Inak velmi slusny, galantny, pozyval, aj platil on, podrzal dvere , atd (na margo tej diskusie o inych (ne)vydarenych schodzkach 😀 )
A teraz, mozno hlupost, presli asi 3 dni od toho dna, vie, ze teraz som casovo zaneprazdnena, ze sa uvidime najskor o tyzden. Tak si piseme, planujeme, co dalej.
Ale...
Pisali sme si vecer, ze idem si uz lahnut, som unavena .... a on mi o 2 hod na to napise, ze Ako sa mas?? WTF?
Mne to jednoznacne evokuje, ze ma toho rozrobeneho viac, ze to chcel napisat inej babe. Tak som mu tak neutralne odpisala, ze asi to chcel poslat niekde inde. A on, ze nie, ze len chcel vediet, ako sa mam, a dufa, ze ma nezobudil 😝
No ja neviem, pripada mi to divne, proste kontrolka mi blika hned.
Teraz neviem, ci mu normalne slusne povedat, ze vies co, chlapce, asi mas toho rozrobeneho viac, nevod ma za nos a vyjadri sa, co vlastne chces, alebo to ignorovat a pockat, ako sa to vykrystalizuje. A zasa, jedna schodzka ma neopravnuje robit si na niekoho naroky, ze ano 😉
Ako to pripada Vam?
Neviem, ci sa k tomu vracat, alebo nevyjadrovat sa a len skratka byt ostrazita a drzat si odstup... ja som v prvom rade mamina, som opatrna, som v inej pozicii ako slobodna, mlada, bezdetna 20-tka ....

Strana
z3
juliet86
29. feb 2020

na zaklade c9ho skoncilo manzelstvo/vztahy predtym? mas uz skusenost s tym byt podvadzana? ja by som sa otvorene o tomto bavila s potencialnym partnerom. jeho postoj k nevere tvoj postoj k nevere a tak. ja som s manzelom 9 rokov a som si ista ze mi je verny. ja jemu tiez. raz som sice bola lahkovazna a opita ale hned som mu o tom povedala vycitky som mala ja sebe samej ako svina ale nastastie sa nic nestalom ja absolutne doverujem svojmu partnerovi. mame navzajom pred sebou odkryte mobily aj pocitac aj vsetko. vieme kedy kde sa pohybujeme

jablkovastrudla
29. feb 2020

@anita6666 moj muz je odo mna mladsi o 7 rokov, dakujem ti za nalepku starej truby 🙄😂

ogrgel
29. feb 2020

Pozoruhodné.

Žena očakáva od chlapa, s ktorým nič nemala a videli sa raz v živote, že odteraz bude pre neho tá jediná na svete.

Pretože ak má "rozrobenú" (to je čo za výraz) aj nejakú inú, automaticky to znamená promiskuitu, sex, neveru, tehotenstvo, veď všetky ostatné ženy okrem mňa a mojej mamy sú pobehlice čo sa nevedia kontrolovať.

A chlapovi zatiaľ bliká kontrolka že z tohto aj tak nič nebude keď si viac ako týždeň naňho nevie nájsť čas.

Ženy, že tie vaše "spoľahlivé" kontrolky radšej nepoužijete v živote trochu skôr, namiesto vybíjania si frustrácií na nevinných.

PS: Ale áno, tá SMS asi bola omyl, ale aspoň myslel na teba. 🙂

autor
29. feb 2020

@ogrgel ale nie, vsak pisem, ze jedna schodzka ma neopravnuje robit si na niekoho naroky 😉 a vobec v prispevku nespominam promiskuitu, sex ani neveru. A o tom, ze mam toho vela, chalanisko vie. Single matka ten volny cas nemoze prehadzovat lopatami, ze ano.

autor
29. feb 2020

@surrender no, videli sme sa viackrat. Zda sa, ze je zo mna hotovy, ja to beriem tak triezvo zatial. Uvidime. Ale pravdou je, ze momentalne su pre mna prioritou deti, preto si nie som ista, ci je vobec vhodna doba na randenie.

sonnenshein
29. feb 2020

Mozno Ta trosku upokojim, moj to robil tiez. Vysvetlenie - lebo chcel aby som videla, ze na mna mysli.
Sme spolu 5 rokov, je dokonalym otcom mojich deti, dokonalym manzelom, a aj zatial cele tehotenstvo (aktualne 35tt) ma doslova nosi narukach.
Takze - daj tomu sancu, a neskutocne Ti zelam, aby si o 5 rokov mohla napisat podobne slova ☺️

surrender
29. feb 2020

Ja by som tiež asi tak konala a deti by boli prioritou

Strana
z3