icon

Nový vzťah po rozvode - čo si o tomto myslíte?

18. feb 2020

Ahojte dievcata,

pokusim sa to zhrnut v skratke.
Som par rokov rozvedena, deti vo veku 10-13 rokov, som bez partnera.
Muzi sa v podstate krutia okolo mna stale, ale som uz tak nejak poucena zivotom, aj mam iste naroky a doteraz ma nikto nezaujal, aby som sa pokusila o vztah, a hlavne, venujem sa predovsetkym detom.
Teraz som sa ale stretla s muzom, vzdelany, inteligentny, podnika, o par rokov mladsi. Ja som dlho odolavala jeho pozvaniam, hovorila som mu, nech si najde rovnocennu a bezdetnu partnerku, ale napokon ma zlomil na schodzku, od ktorej som ale necakala nic.
A tam to bolo prekvapivo skvele, asi 6 hodin sme prekecali, o politike, historii, filozofii, naozaj ma obrovsky prehlad, citili sme sa navzajom spolu dobre, na konci ma chytil za ruku, pozval na dalsie rande, k nicomu inemu nedoslo. Inak velmi slusny, galantny, pozyval, aj platil on, podrzal dvere , atd (na margo tej diskusie o inych (ne)vydarenych schodzkach 😀 )
A teraz, mozno hlupost, presli asi 3 dni od toho dna, vie, ze teraz som casovo zaneprazdnena, ze sa uvidime najskor o tyzden. Tak si piseme, planujeme, co dalej.
Ale...
Pisali sme si vecer, ze idem si uz lahnut, som unavena .... a on mi o 2 hod na to napise, ze Ako sa mas?? WTF?
Mne to jednoznacne evokuje, ze ma toho rozrobeneho viac, ze to chcel napisat inej babe. Tak som mu tak neutralne odpisala, ze asi to chcel poslat niekde inde. A on, ze nie, ze len chcel vediet, ako sa mam, a dufa, ze ma nezobudil 😝
No ja neviem, pripada mi to divne, proste kontrolka mi blika hned.
Teraz neviem, ci mu normalne slusne povedat, ze vies co, chlapce, asi mas toho rozrobeneho viac, nevod ma za nos a vyjadri sa, co vlastne chces, alebo to ignorovat a pockat, ako sa to vykrystalizuje. A zasa, jedna schodzka ma neopravnuje robit si na niekoho naroky, ze ano 😉
Ako to pripada Vam?
Neviem, ci sa k tomu vracat, alebo nevyjadrovat sa a len skratka byt ostrazita a drzat si odstup... ja som v prvom rade mamina, som opatrna, som v inej pozicii ako slobodna, mlada, bezdetna 20-tka ....

matapo
18. feb 2020

...a mne to pride divne, ked si s niekym pisem a to doverne a o dve hodiny pride neutralna sprava ako sa mas? ja by som to teda nenapisala. Ak aj si mu chybala a vedel ze si si sla lahnut asi by som napisala Spis? Chybas mi., ... a cokolvek ine len nie Ako sa mas? No ale nie som on. Ale zas o nic nejde, maj sa na pozore, poznate sa kratko, nemusi byt vsetko pravda co ti o sebe povie, ale aj moze, vsak to asi vies, uzivaj si ak je ti s nim dobre, to ta nijako nezavazuje, deti uz mas velke, tie by som do toho vztahu este neplietla.

autor
18. feb 2020

@matapo Vsak to, ze divne to bolo aj mne ... no ale z tejto diskusie mi to teda vyplyva tak, ze toto konkretne uz riesit nejdem a mam sa na pozore 🙂 Treba si vediet zachovat nadhlad 🙂

zuzzinka
18. feb 2020

presne, ja som v takej istej situacii..velmi podobnej teda. A mam aj kamosky, v podobnych situaciach, tak to stale analyzujeme. Vies ake mas priority, na to sa sustred. Ak sa vyskytne nieco zasadne tak vycuvas, ved kazdy sa uci na pokus-omyl podstate 😀 ale cim sme starsie, tak uz mas vo vela veciach jasno a vo vela veciach sa uz nebudes prisposobovat- prirodzene, mame deti, to je priorita. Mozno je dobre, ze je mladsi, este sa mozno bude chciet a vediet trosku prisposobit tebe. Ved existuju chlapi, co im starsie zeny imponuju ( mne zase starsi chlapi) 😀 ale so starsimi chlapami je to o drzku, to uz je skoro "pred dochodkovy vek", aspon sa tak niektori chovaju..nechapem co ma na nich pritahuje ☹ ale silno drzim palec a urcite sa podel a rande number 2 😉

katkati
18. feb 2020

Si veľmi rozumná. Maj sa na pozore len kvôli tomu, aby si nebola potom príliš sklamaná.

wena
18. feb 2020

No ja nechápem ako si si to mohla tak spojiť že to ako sa máš písal inej babe (ktorú akože bali). Veď to mohol normálne napísať bud tebe keď ta videl online a myslel si ze si nezaspala alebo komukoľvek inému - sestre, kolegyni, kamarátke, bratovi atď. Keď mu teraz budeš niečo o to to hovoriť len ho odplasis lebo budeš vyzerať ako stíhačka a ešte aj paranoidna. Veď normálne počkaj ako sa ten vzťah vyvinie - v realite, nie na nete.

autor
18. feb 2020

Baby, ste super. Dakujem za mnohe podnetne reakcie ❤
@zuzzinka Napisem 😀 Ale predbezne si to asi nastavime tak, ze sa budeme vidiet len, ked budu deti u tatina 😕 A mimochodom, moj exmanzel bol tiez starsi odo mna. Len teraz mi zivot predhadzuje samych mladasov 😅😅

miskahryzka333
18. feb 2020

Podla mna ked ti blikla kontrolka nieco nieje v poriadku.Popravde aj mne to pride divne ze "ako sa mas" po pol hodinovej pauze.A mna nikdy intuicia nesklamala ,je to to prve coho sa drzim.
Naozaj je to len moj nazor ,no ja by som bola v strehu ,kazdopadne ako baby pisali vydavat sa nejdes a drzis si odstup co je super,budes o to menej sklamana .
Drzim palce a hlavne sa riad srdcom ❤

autor
18. feb 2020

@miskahryzka333 Dakujem ❤

zuzka6542
18. feb 2020

Ja len že ti držím palce, nech Vám to vyjde 🙂 len tiež by som sa mala na pozore... ja už som sa zaprisahala že zomriem sama, nikoho nechcem radšej 😁

haanovajana
18. feb 2020

Však uvidis ako to bude pokračovať.

zuzudrnda
18. feb 2020

Ahoj. Asi Ti zienky napisali vsetko. Vzdy som si vravela: "drz sa intuicie dievca". Jasne,ze som ju potlacila. Teraz viem,ze je fajn drzat sa krok vzad a nechat iniciativu na muza. Nech sa prejavi,bojuje,je galantny a snazi sa. Uzivaj si to,ale nic neplanuj,neanalyzuj,len bud. Muzi maju radi uvolnene a neriesiace zeny. Ja som presny opak a zial ucim sa to az skusenostami a vekom. A na margo sms. Mam fajn intuiciu a nic podozrive nevidim na sprave. Len to,ze mlady je velmi premotivovany a happy z Teba. Mozno to beries velmi vazne ☺. Ber to sportovejsie. Drzim palec

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
medulienka81
18. feb 2020

Keby sa chcel tebe ozvať po hodinovej pauze od písania by sa opýtal "spíš už" alebo " co robíš" a nie ako sa máš.. To sa asi chalan sekol 😁 ale pozor mohol to chcieť poslať aj kamošovi. A keď videl ze odpisujes tak to akože zahral do autu.. Môj výklad situácie

tyaja5
18. feb 2020

treba to brat tak triezvo, mat oci na stopkach, aby si sa nepopalila 😉

nice202
18. feb 2020

Daj na svoju intuíciu. Dobre ti radí.

marca12
18. feb 2020

Vies,co ja si myslim,ze to patrilo niekomu inemu. Blba nahoda. Neverim na takychto don chuanov a chlap namotavac precestuje aj stovky km. Byt tebou dam si nanho pozor. Hlavne si nemusime naivne nahovarat,ze to malo byt tebe pisane. Keby to pisal tebe,opytal by sa nieco ine ja neviem,ci spis alebo dobre ranko alebo hocico ine len nie ako sa mas. Randila som s chlapom,ktory mal rozrobenych niekolko zien,co som sa dozvedela tiez nahodne. Nevravim,ze je to zle,ale ja chcem seberovneho a ked to ja nerobim,chcem si najst cloveka,ktory tiez hlada len jednu. Vtedy ma ukecal recickami a po roku a pol som zistila,ze nema problem namotavat dalsie. Dnes uz ma manzelku,deti a stale namotava zeny. Tiez taky seladon galantny,vsetci sa z neho idu pototo,ale v skutocnosti je to obycajny namotavac.

autor
18. feb 2020

Sranda, ake roznorode pohlady a nazory sa tu stretavaju 😁 Zrejme vyplyvaju aj z osobnych skusenosti kazdej jednej uzivatelky ... no, cas ukaze 🤷‍♀️🙂

deti95060810
18. feb 2020

no ja by som mu moc neverila...hádam si nečakala že by hneď povedal, prepáč, to patrilo Gabike...😉
tiež som z tých opatrnejších...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
bluka2
18. feb 2020

Urcite ver svojmu inštinktu a dávaj si pozor na svoje city. Mne to znie, že ho priťahuje tvoja neprístupnosť a chce ta dobyť kvôli svojmu egu, ale ktovie, uvidíš

bluka2
18. feb 2020

Deti by som do toho určite netahala, rozumné

diplomka2020
Odpoveď bola odstránená
autor
19. feb 2020

Baby, a podla coho vlastne spoznate, ze je chlap namotavac? Resp., cim Vas presvedci, ze nie je? 🤔 To len taka doobednajsia uvaha 🤔😁 Zamyslam sa, ze je to trocha podobne ako s neverou ... nevera sa dokazat da. Ale da sa dokazat vernost? 🙂

jana_eyre_2
19. feb 2020

No, ako sa poznám, myslela by som si presne to isté čo ty.. ale dala by som mu ešte šancu, ak by som sa naaahodou mýlila 😅 uvidíš casom, ak si rozumiete škoda to hneď tak zahodiť pre jednu spravu..

saluda
19. feb 2020

Príliš to riešiš. Kontrolku nechaj ďalej blikať, každému rozumnemu človeku by mala blikať celý život. Tí, ktorým neblika, často skončia vo svojej naivite oklamaní, podvedení. Ale ja by som si tu sms vysvetľovala, že rande sa vydarilo a dáva o sebe vedieť. Možno chcel pokračovať v úspešnom rozhovore 🙂

autor
20. feb 2020

A ja uz na sebe vidim, ze klasicky na tom cloveku hladam chyby, ale zda sa mi to az napadne tym, ake je to prilis "dokonale" ... Ako sa zaujima o moje deti, pise mi lichotky, je ochotny sa vela prisposobovat ... ina by si mozno hovorila, ake stastie ju postretlo, ale ja uz zacinam pochybovat 😅 Ale zasa, v tych zaciatkoch sa asi kazdy snazi byt za pekneho .... 😝

anita6666
20. feb 2020

Si pre neho ľahká korisť....opustená zena s deťmi, vo veku, veľa možnosti nemá a chlapi to dobre vedia...pár dobre zvolených slov a ma ta tam,kde chcel...kde,to zatiaľ nepíšeš a ani to ani zjavne...môj bývalý takto oblbol jednu starú trúbu (o 7 rokov staršiu) a je s ňou ako s kamoškou,no na sex lanári mňa už roky 😀 ale sám seba sa snaží presvedčiť,aký má super vzťah 😀normálny mlady chlap sa neulakomi na starú ženu, iba ten,čo má "postih",pre ktorý mladá a persktivna by o neho ani nezakopla....

autor
20. feb 2020

@anita6666 nemyslim si, ze som stara a opustena 😂 😂 Prave naopak, netajim sa tym, ze som sebestacna a spokojna, dostavam pomerne vela pozvani na schodzky ... len to selektujem, to je cele ...

surrender
29. feb 2020

No ako to pokračuje? Az teraz som čítala diskusiu. Tiez by som si tú správu "Ako sa máš?" vysvetlila rovnako ako Ty...

stanulienkat
29. feb 2020

@anita6666 tak toto je dobre stupidny nazor. Ja tiez nemam 20 rokov a mam pomerne dost pozvani na rande aj od mladsich muzov. A nevyzeram na svoj vek. Vzdy ich odbijem,ze som vydata. Mnohokrat vyzeram lepsie ako ta 20 rocna.