icon

Nový vzťah rozvedenej mamičky

margotka33
30. júl 2011

Ahojte, chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť a zároveň by som uvítala nejaké rady, resp. vaše príbehy.
Som rozvedená 1,5 roka a mám jedno dieťa ešte maličké 3ročné. Vždy som túžila po šťastnej rodinke a robila som všetko pre to aby to tak bolo.. Žiaľ nevyšlo to... Môj manžel si ešte počas môjho tehu našiel v práci milenku, hoc ju zapieral a nechcel priznať a nikdy predomnou nepriznal, tvoria par dodnes... Po rozvode som sa ctila osmalo a začala som po večeroch navštevovať pokec...nemala som cieľ sa s niekym stretnúť, skôr pokecať, ale predsa len niekde v kútiku duše som si myslela, že by som tam mohla na niekoho natrafiť... hlúpa predstava..🙂, nádej zomiera posledná... 😎 a tak som sa každý večer vrhala ku pc, ked uz dietako spalo a pisala si s xy ludmi ktorých som slektovala, lebo pisanie s nimi mi nedavalo pocit uspokojenia.. Az raz som natrafila na príjmneho, sympatickeho chlapa...🙂 Najprv sme si pisali iba tak nezavezne, nahodou sme sa tam obcas stretli, potom sme pokec vystriedali za skype a pisali kazdy vecer, telefonovali... on bol v zahraničí.. Prebrali sme všetko. blížil sa den ked sa mal vrátit na Sk, hrozne som sa na neho tesila, prisiel na tyzden stretli sme sa 3 krat... potom sa vratil spat do zahranicia a nasa komunikacia ochladla.. Poslal iba smsku, ze ho to hrozne mrzí, ale ze si nevie predstavit, ze by sa mal prestahovat ku mne, niekde na dedinu.. nezijem v ziadnom zapadakove a mam novy domcek..proste, ze by sa mal iba tak nastahovat, bez nejakeho pricinenia do mojho domu... raz.. Tak som povedala, ok... sme dospeli ja nikoho do vztahu nutit nebudem, hoc mi neskutocne chýbal... Obaja sme zabezpecený a pracujeme... toto sa odohralo na jesen.. Na vianoce prisiel zas na SK a ozval sa, pozval ma na cafe, chcel so mnou stravit den, prípadne nejaky cas na horách.. odmietla som a ani sme sa nestretli... Po vianociach odišiel zas do zahranicia.. Obcas sme si poslali smsku, alebo par sprav cez skype... Na jar sa vratil na SK, minimalne na rok, tak sa ozval... Obcas sme zasli na cafe, nejaku vystavu, prisiel vzdy tak raz za mesiac... Ked som sa ho medzi casom spytala, ci je to na vztah, alebo co chce, tak povedal, ze nevie, ze byvame od seba hodinu cesty autom... ja tomu vsetkemu rozumiem.. jedine comu nerozumiem je jeho spravanie...☹ Mne je s nim prijemne, on to vie. Lenze ked sa tak zamyslím, tak on mi za cely ten cas nepovedal nic pekne, osobne..posledne dva razy ked sme sa stretli, tak sme sa bozkavali a posledny krat sme to dotiahli do konca... 😉 Lenze odvtedy ja zas mesiac, on bol odvtedy na dovolenke, poslal par sms a ked sa vratil, tak sa ozval a postazoval sa mi, ze mu tam chybala partnerka.. Ten komentar sa ma dotkol, ale nepovedla som na to nic..Tento vikend sme sa mali stretnut, ale musi pracovat, lebo dlho mal dlhu dovolenku.. co chapem...Este pred stretkom som sa ho spytala ci chce vztah alebo sex, alebo vztah bez zavazkov.. Povedal, ze chce vztah a vobec mu nevadí, ak sa nebudeme milovat, aj ked po tom tuzi..
Jedine co chcem ja je najst normalneho chlapa, ktoremu mozem verit, a ktory bude lubit mna a moje dieta a ja budem lubit jeho... Ked to tu vypysujem tak sa citim ako sibnuta tinedzerka... 😢 Ten chlap je par rockov rozvedeny a ja rozmýslam.. Mozno mu vyhovuje zivot aky vedie, je v podstate slobodny a asi je tazke ist do nejakeho vztahu, kde maju platit nejake pravidla + male dieta... mozno ma dalsie 4 ,,kamosky,, ako som ja a ide prave tam, kde mu to najviac vyhovuje, hovorím si keby mu na mne zalezalo, tak zdvihne telefon a zavola, nebude vypisovat len smsky.. ja naozaj neviem.... Fakt je, ze som ho este nezoznamila so svojim dietakom, hoc sa pozname uz skoro rok, ale ja nemam odvahu tahat diata na nejaky vylet a potom sa ujo mesiac nozve.. V podtate o nom nik nevie iba moja kamoska..
Rozvedene baby, kde ste nasli svojich terajsích partnerov s ktorými ste stastne? ja neviem, kde ho stretnem, lebo chodím do práce, potom letím za malou a venujem sa jej na 100 %, popri tom este ine starosti a povinnosti, tak isto nechodím s kamoskami po kaviarnach a diskotekach.. Na dovolenku nemam ist s kym..V podstate som iba doma , v praci a na cafe chodím iba s nim, ak sa ukaze raz za mesiac.. 🙂 Inak nemam zaujem sa stretavat s nejakymi pochybnymi pánmi s pokecu a podobnych stranok.. Napiste mi co si o tom myslíte... Mozno mam velke ocakavania a cakam, ze on bude ten pravy a on to citi, preto je taky spomaleny, lebo tlacim na pílu.. Alebo to bude uplne inak...

bosoriak
31. júl 2011

@margotka33 Muz, zrely na vztah so zenou, ktora ma dieta, sa sprava uplne inak. Uz len to, ze akosi podvedome branis tomu, aby si do vasho "vztahu" zapojila aj dcerku, hovori za vela. Spolahni sa na svoju intuiciu.
Osobne suhlasim s nazorom, ze kym sa zaoberas tymto muzom, nedavas vela sanci inym, takym, ktori by splnali tvoje predstavy o normalnom vztahu.
Myslim si, ze idealna cesta je ta, kde je vsetko prirodzene a ide to akoby "samo". Ze nemusis rozmyslat nad tym, ci ta chce len na sex alebo na zahnanie nudy alebo to mysli vazne. Nebudes rozmyslat, ci vziat dceru s vami na vylet a podobne. Az to pride, tak budes vediet, ze to tak ma byt. Uvidis, ze na vas niekde caka normalny chlap, ktory si bude rozumiet s vami oboma a nebude ta miast svojimi naladami a obcasnymi stretnutiami.

margotka33
autor
31. júl 2011

Tak mi poradte ako z toho elegantne vykorčulovat, bez zbytočných výčitiek a obvinení.. Vo velkom štýle..🙂

margotka33
autor
31. júl 2011

@bosoriak ale kde sú tí ostatní? 🙂

margotka33
autor
31. júl 2011

😒

janka_pn
31. júl 2011

@margotka33 ja by som mu sms-kou, tak ako on s tebou komunikuje 😉. ze ti take stretavanie sa raz za mesiac prestalo vyhovovat a chces si setrit cas a energiu pre niekoho, kto bude mat o vas naozajstny zaujem. ze radsej ziaden vztah ako len taky polovicaty 🙂

janka_pn
31. júl 2011

aj ja som mala take "vztahy" a strasne ma to vzdy vycerpavalo, tak som tym sekla a teraz bud "pride" ten niekto sam - najde si nas.... alebo budeme zit len my dve same a kasleme na chlapov 😀

bosoriak
31. júl 2011

@margotka33 No je to ako s vecami, ktore hladas. Ked prestanes hladat, vtedy ich najdes. A skutocne, ked sa prestanes fixovat (viem, ze to nie je dobre slovo, ale neviem najst lepsi vyraz) na jedneho, mozno uvidis, ze mas rovno pred nosom niekoho normalneho.
Vsetko, co sa deje, ma nejaky zmysel, akurat ho uvidime az neskor 🙂 Drzim palce.

suzy158
31. júl 2011

@nikonka vidim,ze nas je viac,hm...urcite tych pravych raz stretneme 🙂

suzy158
31. júl 2011

@janka_pn asi aj ja by som to riesila sms-kou...

margotka33
autor
31. júl 2011

hm tak som prihlasena na skype aj on a ani tuk... 😒

emyly
31. júl 2011

vieš čo...ja by som to riešila asi tak...daj si foto na pokec, zakúp si plusko...takto sa dá ľahko dať do "reči" s hockým, napríklad aj s tým ktorý si práve prezerá tvoj profil 😅 proste ži, pozeraj aj inde, na pokeci, vo svojom okolí, v práci...hocikde, kde sa nachometne dáky muž 😎 a na tohoto tu už nečakaj, nie je hodný teba ani dcérky...maj veľa priateľov a kamarátov, ani nevieš ktorý z nich môže byť ten pravý, lebo doteraz si čakala na tohoto, ktorý sa nemal k činu, mala si oči iba pre neho a na teba už možno pozeral niekto iný...
a pomaly, pomaličky ti bude tento tu už "ukradnutý" a až sa ti raz ozve môžeš pekne z ostra na neho....že ty si žena ktorá uznáva aj nejaké tie hodnoty, a nie len to čo ti ponúka on...že ty hľadáš viac a u neho si to nenašla...a že nech si žije ten svoj svet ale ty do neho nezapadáš lebo nie si len "vec" ktorú použije raz za čas...možno bude mierne prekvapkaný lebo zrazu budeš "iná" ale sms-ku by som mu asi neposielala, ja by som sa mu prvá neozývala, ale je to na tebe...to mám také nočné myšlienky 😀 dobrú nocku

margotka33
autor
1. aug 2011

Dievcata dakujem vam za vase príbehy a rady...🙂 Vcera som to vyriesila. Ozval sa cez skype a ja som nacala tu temu a doriesili sme to.. Moja a ani vasa zenska intuicia nesklamala... 😉

filipal
1. aug 2011

@margotka33 moj pocit z tvojho prveho prispevku je, ze tvoj priatel nie je presvedceny o tom, ze ty si ta prava.
stretava sa s tebou, lebo nenatrafil na ziadnu, ktora by mu vyhovovala viac.
na tvojom mieste by som hladala dalej. mam kamosku, ktora si nasla na pokeci seriozneho muza, aj sa vzali (obaja su uz starsi). spominala, ze to vraj bol horor 😝 😀 , co si uzila. natrafila na vselijake exemplare, kym nasla niekoho slusneho. takze sa treba obrnit trpezlivostou. 😉 nezatracovala by som internetove zoznamky, lebo dnes je naozaj tazke, zoznamit sa...
ja sama som presla niecim podobnym. rozviedla som sa, ked mal syn 2 roky a noveho partnera som spoznala az po par rokoch. mame velmi slusne manzelstvo. 🙂

dajna11
1. aug 2011

@margotka33 super,aj ked možno teraz budeš sklamaná,ale takto by ťa dlho naťahoval a tebe by unikal čas,ktorý treba vynaložiť na to aby si niekoho k sebe pustila a našla.

filipal
1. aug 2011

@dajna11 ahoj 🙂 pekna fotka!

filipal
1. aug 2011

@margotka33 takze koniec? a aspon sa nejako vymakol??

dajna11
1. aug 2011

@filipal ahoj 😀 dakujem pekne......stačilo anonymity 😀

filipal
1. aug 2011

@dajna11 no vsak, taka kocka, este aby sa skryvala!!! 🙂

dajna11
1. aug 2011

@filipal že?tiež si myslím 😀 😀 😀

dajna11
1. aug 2011

@filipal ako sa mávate?syn poslucha?

janka_pn
1. aug 2011

@margotka33 a co ti povedal??

dajna11
1. aug 2011

@margotka33 ozaj,čo tina to povedal....sme zvedavé 😉

libka1
1. aug 2011

len na margo toho pokecu, ja som sa so svojim manzelom cezen zoznamila, 5 rokov sme spolu chodili a 4 roky sme manzelia 😉 ved aj ty si bola na pokeci, citis sa preto nenormalna? takych ako ty je tam kopec, aj ked ovela viac tych co hladaju nieco ine ako seriozny vztah... 😝 takze naozaj netreba zovseobecnovat 😉
ktosi to tu uz pisal, ten vztah-nevztah by som ukoncila a uvidis.. ked mu zato stojis zabojuje 😉 takto to naozaj vyzera ze takych ako ty moze mat este dalsich 5 a asi to k nicomu takto nevdie 😅

emyly
1. aug 2011

@libka1 viem že sú vzťahy, aj vydarené, ktoré sa spoznali cez net, aj z môjho počutia viem že niektorým to proste výjde 😎 už aj preto jej net odporúčam, len musí byť opatrná 🙂
margotka33 čo ti hovoril? ako to dopadlo? daj vedieť... 😉

margotka33
autor
1. aug 2011

Babulky, celý dnik som zaneprazdnena, nemala som cas vam odpísat, ale uz som tu 🙂

margotka33
autor
1. aug 2011

takze napisal, ze si nemyslel, ze sa budeme tak malo vidiet, ze nam to nejako nevychadza sa stretavat a keby aj kazdy tyzden hodinu, tak je to malo a co sa s tym da robit... ??? a ze si kazdy buduje svoje byvanie...ze to asi nebude fungovat...same bla, bla..ze ma ma rad, ale co sa s tym da robit...??? tak asi tak.. ja som to vedela a citila davno, ale zas som si teda trosku upratala v zivote...
ja som sa naterz rozhodla neriesit ziadny vztah... kym sa zasa neosamostatním, len zas potom to bude vacsí problem so strazením.. teraz babka postrazi...🙂 no mame to mi rozvedene zodpovedne mamicky tazke...

janka_pn
1. aug 2011

@margotka33 je mi to luto, ale dalo sa to bohuzial ocakavat ☹ tak drzte sa, postavte dom, zasadte strom a chlap si vas najde 😉 😀

nikonka
1. aug 2011

@margotka33 nezufaj! ten pravy pride v pravy cas a na to sa oplati cakat 😉

margotka33
autor
1. aug 2011

@janka_pn, dakujem, nemusí ti to byt luto, nejako som sa otriasla a vyticila sa zase nejake ciela e plany.. aby som mala co zdolavat.. a potom ked to zdolam, tak sa zacnem uvazovat o vztahu..🙂

margotka33
autor
1. aug 2011

@nikonka nezufam...🙂