Nový vzťah rozvedenej mamičky
Ahojte, chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť a zároveň by som uvítala nejaké rady, resp. vaše príbehy.
Som rozvedená 1,5 roka a mám jedno dieťa ešte maličké 3ročné. Vždy som túžila po šťastnej rodinke a robila som všetko pre to aby to tak bolo.. Žiaľ nevyšlo to... Môj manžel si ešte počas môjho tehu našiel v práci milenku, hoc ju zapieral a nechcel priznať a nikdy predomnou nepriznal, tvoria par dodnes... Po rozvode som sa ctila osmalo a začala som po večeroch navštevovať pokec...nemala som cieľ sa s niekym stretnúť, skôr pokecať, ale predsa len niekde v kútiku duše som si myslela, že by som tam mohla na niekoho natrafiť... hlúpa predstava..🙂, nádej zomiera posledná... 😎 a tak som sa každý večer vrhala ku pc, ked uz dietako spalo a pisala si s xy ludmi ktorých som slektovala, lebo pisanie s nimi mi nedavalo pocit uspokojenia.. Az raz som natrafila na príjmneho, sympatickeho chlapa...🙂 Najprv sme si pisali iba tak nezavezne, nahodou sme sa tam obcas stretli, potom sme pokec vystriedali za skype a pisali kazdy vecer, telefonovali... on bol v zahraničí.. Prebrali sme všetko. blížil sa den ked sa mal vrátit na Sk, hrozne som sa na neho tesila, prisiel na tyzden stretli sme sa 3 krat... potom sa vratil spat do zahranicia a nasa komunikacia ochladla.. Poslal iba smsku, ze ho to hrozne mrzí, ale ze si nevie predstavit, ze by sa mal prestahovat ku mne, niekde na dedinu.. nezijem v ziadnom zapadakove a mam novy domcek..proste, ze by sa mal iba tak nastahovat, bez nejakeho pricinenia do mojho domu... raz.. Tak som povedala, ok... sme dospeli ja nikoho do vztahu nutit nebudem, hoc mi neskutocne chýbal... Obaja sme zabezpecený a pracujeme... toto sa odohralo na jesen.. Na vianoce prisiel zas na SK a ozval sa, pozval ma na cafe, chcel so mnou stravit den, prípadne nejaky cas na horách.. odmietla som a ani sme sa nestretli... Po vianociach odišiel zas do zahranicia.. Obcas sme si poslali smsku, alebo par sprav cez skype... Na jar sa vratil na SK, minimalne na rok, tak sa ozval... Obcas sme zasli na cafe, nejaku vystavu, prisiel vzdy tak raz za mesiac... Ked som sa ho medzi casom spytala, ci je to na vztah, alebo co chce, tak povedal, ze nevie, ze byvame od seba hodinu cesty autom... ja tomu vsetkemu rozumiem.. jedine comu nerozumiem je jeho spravanie...☹ Mne je s nim prijemne, on to vie. Lenze ked sa tak zamyslím, tak on mi za cely ten cas nepovedal nic pekne, osobne..posledne dva razy ked sme sa stretli, tak sme sa bozkavali a posledny krat sme to dotiahli do konca... 😉 Lenze odvtedy ja zas mesiac, on bol odvtedy na dovolenke, poslal par sms a ked sa vratil, tak sa ozval a postazoval sa mi, ze mu tam chybala partnerka.. Ten komentar sa ma dotkol, ale nepovedla som na to nic..Tento vikend sme sa mali stretnut, ale musi pracovat, lebo dlho mal dlhu dovolenku.. co chapem...Este pred stretkom som sa ho spytala ci chce vztah alebo sex, alebo vztah bez zavazkov.. Povedal, ze chce vztah a vobec mu nevadí, ak sa nebudeme milovat, aj ked po tom tuzi..
Jedine co chcem ja je najst normalneho chlapa, ktoremu mozem verit, a ktory bude lubit mna a moje dieta a ja budem lubit jeho... Ked to tu vypysujem tak sa citim ako sibnuta tinedzerka... 😢 Ten chlap je par rockov rozvedeny a ja rozmýslam.. Mozno mu vyhovuje zivot aky vedie, je v podstate slobodny a asi je tazke ist do nejakeho vztahu, kde maju platit nejake pravidla + male dieta... mozno ma dalsie 4 ,,kamosky,, ako som ja a ide prave tam, kde mu to najviac vyhovuje, hovorím si keby mu na mne zalezalo, tak zdvihne telefon a zavola, nebude vypisovat len smsky.. ja naozaj neviem.... Fakt je, ze som ho este nezoznamila so svojim dietakom, hoc sa pozname uz skoro rok, ale ja nemam odvahu tahat diata na nejaky vylet a potom sa ujo mesiac nozve.. V podtate o nom nik nevie iba moja kamoska..
Rozvedene baby, kde ste nasli svojich terajsích partnerov s ktorými ste stastne? ja neviem, kde ho stretnem, lebo chodím do práce, potom letím za malou a venujem sa jej na 100 %, popri tom este ine starosti a povinnosti, tak isto nechodím s kamoskami po kaviarnach a diskotekach.. Na dovolenku nemam ist s kym..V podstate som iba doma , v praci a na cafe chodím iba s nim, ak sa ukaze raz za mesiac.. 🙂 Inak nemam zaujem sa stretavat s nejakymi pochybnymi pánmi s pokecu a podobnych stranok.. Napiste mi co si o tom myslíte... Mozno mam velke ocakavania a cakam, ze on bude ten pravy a on to citi, preto je taky spomaleny, lebo tlacim na pílu.. Alebo to bude uplne inak...
@janka_pn ja vzdy planujem, hoc nie vzdy moje plany vídu.. napr. manzelstvo na cely zivot.. ale zvacsa co si zaumienim to dosiahnem.. treba si dat ciele, nech mas pre co zit, okrem malej a potom sa tesit, ked dosiahnes to co chces...🙂
sorry za preklepy 😅
@margotka33 to si musim zapisat za usi, dakujem za radu 🙂
tie mam aj ja...😀
@janka_pn tiez som mala take obdobie, ze som zila zo dna na den a myslela si, ze je to konecna, ze uz nic lepsia ma necaka, ze ani neviem co ma caka, to boli dni plne zufalstva... ked som rano vstala a cely den sa presuvala z gauca na postel a ani som nevedela ako den presiel a cakal ma dalsí rovnaký.. myslela som si, ze sa to nikdy neskoncí.. nastastie je to davno za mnou
@margotka33 to prave prezivam ☹
Ak chces napis do Ip, ako sa mas..☹
@margotka33 teraz idem spat, som kaputt, mozno zajtra 😉 dobru noc
@janka_pn dobru nocku 😉 , ak ti bude tazko a budes mat cas tak napis.
@margotka33 vidim ze uz mas volnu cestu a ziadne trapenie. tiez by som potrebovala pocut odpoved od jedneho cloveka ale aj ked sa sto krat opytam odpovede sa nedockam. takze vlastne mi tym aj vzdy odpovie.
neboj urcite bude niekde ten pravy.
to zitie zp dna na den ci z hodiny na hodinu bez cielu a bez stipky nadeje mam dost casto.obcas mam pocit ze mi niekto urobil citovu lobotomiu. a urcite to doverne poznate ze vas nikto nema rad. vtedy dostanem odpoved ze vsak ma objimu moje deti. ja ich nadovsetko milujem ale ta uprimna laska chlapa chyba az mi srdce trha. Ci to chcem tak vela od zivota?
Baby, ani ja by som ten pokec nezatracovala....vďaka nemu som spoznala človeka, ktorý zmenil celý môj život naruby, vďaka ktorému som našla odvahu odísť z nefungujúceho manželstva a svojej dcérke dala konečne otca akého potrebovala. Teda človeka, ktorý sa k nej ako otec správa.
Človeka úžasného, ktorého milujem,beriem ho ako svoje druhé ja, ako môj chýbajúci kúsok, vďaka ktorému mám ďalšie dve úžasné detičky a môžem si s nimi vychutnávať vzácne chvíľky na materskej dovolenke, bez toho, žeby som každú minútku musela rozmýšľať, či máme z čoho zaplatiť účty, či mám čo jesť,kde spať.
Preto radím nevzdávať sa, možno ani ten pokec nie je zlý spôsob, keďže vieme, aké ťažké je pre matku s dieťaťom ísť medzi ľudí a spoznávať sa osobne. Len treba zachovať zdravý rozum a počúvať tú našu ženskú intuíciu. A to by v tom čert nebol aby motyka nevystrelila!
Ja som strašne riskovala, ale zatiaľ som to neoľutovala - nejaký čas sme spolu len žili a teraz sme už dva roky manželia a ja každý deň vďačím tomu tam hore, že nás splietol dokopy.
Všetkým už raz sklamaným prajem obrovský kus lásky a šťastia, ktorý tam niekde určite čaká aj na ne!!!! 😵
dobré ránko...margotka33 tak trefne si opísala tie stavy bezmocnosti a zúfalstva, že som si presne predstavila seba pred nejakým časom...tie dni keď človek nežije len živorí, robí len to čo musí a neverí že zajtra bude lepšie...to pochopí len ten kto to prežil. Vnútri ťa zožiera pocit samoty a už nemáš žiadnu nádej že sa to raz zmení... Sama neviem ako som to prežila vtedy....a ako som sa vládala v takom stave starať sama o deti..láska vie dať veľmi veľa energie,človeku sa zrazu chce žiť a baví ho aj to čo predtým nikdy nerobil 😀 Veľmi vám to babenky,ktoré ste same, prajem...
baby tak veci azda nabrali spad... po jasnom vyjadrení co chcem a co nechcem, povedal, ze chce vztah a ze chce byt so mnou castejsie, dokonca mam ist na niekolko dnový výlet. odrazu mam strach... 😎 zrazu taka zmena, neviem co si o tom mysliet..
@margotka33 prajem ti to, drzim palceee 🙂 Inac urcite mal pochybnosti, je to tazke vychovavat cudzie dieta, vacsinou to byva pricinou, pretoze ak je zodpovedny, urcite si uvedomuje, ze sa na cas stane sucastou rodiny a ze tvoje dieta by mal mat bezpodmienecne rad a to je fakt tazke pre chlapa. V tom sme my zeny od nich odlisne, my sa lahko naviazeme na hocijake mladatko - dietatko, maciatko, steniatko... oni to maju inac. Mozno tvoju dceru bude ciastocne brat ako konkurenciu, moja mrna napriklad na mojho mileho strasne ziarlila, deti vedia ako mamu spracovat tak, ze si vynucovala pozornost.
Netlac na pilu, zaujimaj sa o jeho rodinu, o jeho pocity, o jeho sny, rozpravaj sa s nim o nom, tak zistis najviac, ci sa ti oplati s nim byt, alebo to bude len strata casu.
@margotka33 drzim silno palec, aj mne sa nieco crta... 😉 😀
baby tak je po vsetkom vztah sa nekoná...aspon, ze bol uprimny, hoc mohol aj skor.
žienky už tu nechodíte? ako sa máte? mne je ťažko
@lili_mia ajaj dievca. asi tak aj ked sa to zle pocuva. ja uz neverim ze existuje normalny chlap. bud su uplne vymlety a ked nie tak myslia len jednym a ked ich to omrzi a zbadaju nejaku sexi suknu uz su tam. lebo vsak to uz poznaju tak idu dalej. ser na neho. ´tie ich predstavy o tom ake mame byt a ze sme take neboli a preco take nie sme. este raz budes rada ze odisiel. mozno v 80ho trkne o co prisiel a ked nie tak jeho smola. a koho a kam treba ist nakopat
@lili_mia asi ma tu ukameňujú, ale áno, potreboval prekonať obdobie samoty a abstinencie, tak spravil najľahšiu cestu, pokec. Ja som na pokece frčala pár rokov do dozadu, kým som pochopila, že jediné, čo tam na 100% nájdem je pozvánka do postele a jediné, čo tam nenájdem je vzťah 😝 😀 😀 😀 Neboj, prebolí a nájdeš si inp cestu, iný vzťah. Len ja by som už na tvojom mieste skúšala hľadať vo svojomokolí a nie na nete, ten je príliš umelý a zradný 😖
hej na pokeci vyriesis tak nedostatok sexu ale ine s tym nezalatas
@katy1979
@martinka17 pravdu máte obe, len ... tie myšlienky .. jeden deň som mu doslova a do všetkého bola dobrá a na ďalší deň sa po stretku s nejakou kamoškou rozhodol, že chce ju .. že sa s ňou stretával už nejaký ten mesiac, priznal .. fajn, je to hajzel .. len tie myšlienky .. a to ako mi je z neho doslova na grc, napína ma z jedla, poriadne neviem nakúpiť, čo mi je zle z pohľadu na jedlo .. a bonbónik .. pýtam sa teda, odkedy to spolu chodia, že nechodia, zatiaľ len stretávajú ( u nej v byte ) a nechce to pokaziť, tak ide na to pomaly ... zarazene sa pýtam, ale ved potrebuješ vedieť, či to niekde smeruje, či ťa chce a pod .. že on už nie je 16ročný pubertiak, ktorý sa potrebuje pýtať .. chceš so mnou chodiť? .. on je už dospelý človek, ktorý sa také veci nepotrebuje pýtať, ved je to aj jasné zo situácie ...... tak čo je teda jasné zo situácie, ked ja s ním polrok takmer žila, doslova vyžierala jeho chladničku, pratala mu tam, zbierala prádlo zo zeme atd? pre mňa, že máme vzťah, ktorý niekam speje, ale pre neho asi mlieko zadarmo, tak nebude predsa kupovať kravu ....... veľmi by mi pomohlo sa nasrať, ale ani neviem na čo
@katy1979 ja sa naozaj neviem naštvať 🙂 teda ... jasne, že na neho som negatívne zameraná, občas mi tak uletí.. bodaj by sa ti to posralo .. sama viem, čo sa medzi nami dialo a mnohé veci mu nedochádzali, že sa to nepatrí robiť, ale brala som to tak ako ked matka berie svoje neposlušné dieťa .. nevzdá sa ho a priamo mi tie veci až tak neprekážali, skôr šlo o to, že mi začali byť nepríjemné narážky okolia, že prečo mu to tolerujem .. ako príklad uvediem, že dosť peňazí vráža do svojho hobby, no ked som si pozrela tie sumy a čo za ne nakúpil (kupoval na ebay a pod, za 5dolárov si toho nakúpil, že až 🙂 tak mi to bolo prijateľnejšie ako sedenie a popíjanie v krčme a aj som bola rada, že má koníček a tam sa odreaguje .. a tolerovala som, že takmer celé leto sme strávili vonku s jeho koníčkom, než by si radšej šiel so mnou na bycikel, proste detaily, ktoré mňa netrápili, no podľa iných by mali (čo sa týka bycikla, kondične nie som na tom tak, aby som prešla čo len 5km bez zadýchania a po zvyšok dňa už nič zo mňa, takže jeho koníček mi vyhovoval viac) .. možno aj tam je samotný problém so mnou, nereagujem na veci na ktoré by som zrejme mala, dupnúť aj pri maličkostiach, nielen pri väčších veciach .. kontakt s ním neudržiavam, aj ked číslo v mobile pre istotu mám (akosi mávam slabé krámy a nechce sa mi robiť test, tak si čakám čo bude) .. rozpisujem sa aby som to zo seba dostala .. ja sa tak maximálne nahnevám, ale že nasrať, to u mňa nehrozí, ja som od prírody flegmatik .. neviem fungovať, že ked sa nahnevám na človeka, tak chodím vynervovaná celé dni a som zlá aj na ostatných .. jednoducho to oddeľujem .. hnev na neho si vybíjam na orbitreku, za mesiac dve kilá 🙂
@katy1979 nie ako raketa .. stávalo sa, že ja som zo svojej roboty išla k nemu domov a tam nič.. tak mu volám, či je v obchode, pretože nik mi neotvára a on .. jáááj ja ešte v robote.. kuk na hodinky, už bolo po 19tej .. vravím ok, kedy končíš, zbehnem teda do potravín a podobne ... tak tam mi kamarátky vytýkali, aby som mu prízvukovala, že nech mi on sám zavolá, sory, ťahám nadčas, materiál ešte nevyšiel z pece a cez deň nám odišiel prúd .. vedela som akú má prácu, že nemôže s odbitím 16tej dvihnúť zadok a odísť, minimálne polhodinu ešte dokončoval veci okolo výroby .. takže som brala ohľad na to, že v danej chvíli skôr myslí na niečo iné ako na to, aha odbilo 16.00 mal by som zavolať .. pretože to kompenzoval tým, že ked to časovo stíhal, kým so ja skončila vo svojej, tak prišiel po mňa a tak sme šli k nemu (ked bol ten polrok bývania u neho) .. či v rodine som si všimla, chlapi sa aj 15x došli spýtať, čo to mali urobiť, kým to urobili, takže som vítala, že mi z obchodu zavolal a overil či má správne veci v košíku .. si vravím, že mnohé vzťahy sa končia horšie, ale detoxikácia je sviňa 🙂 som bola zvyknutá všetky novinky okamžite oznamovať cez sms, tak teraz mám v mobile niekoľko rozpísaných správ "zo zvyku"
@lili_mia ako sa mas? nic si z neho nerob.. nestoji za trapenie, ani za nervy.. net nie je naozaj to prave orechove...
@margotka33 ahoj, teraz som konecne presla do fazy hnevu a vyhadzujem takmer vsetko od neho .. myslim sms, listocky, vysusene kytice 🙂 sice sme sa zoznamili na nete, ale skoro sme presli do realu, az teraz ku koncu zrazu bol ten net .. presiel mesiac a pol odvtedy .. a az teraz som mu poslala nasratu sms, az teraz som nasla dost energie mu vytmavit aky je kreten a citim sa lepsie 🙂 na nete som si pomazala fotky a aspon orbitrekujem a pilatesujem, nech viem ze zijem a ma to zmysel, tesit sa z noveho dna

@margotka33 joj, to sa mi lubi, ze fake ciela a ked splnis, idu dalsie... to si aj ja musim tak naplanovat, lebo mam pocit, ze zijem len zo dna na den a deprimuje ma to ☹