Rozvedené a opustené mamičky s dieťaťom, s deťmi
Mamičky, môžem vás poprosiť o príspevok - o vašu skúsenosť ako ste fungovali po tom ako ste sa rozviedli či opustil vás partner. Ako to prebiehalo ďalej. Kedy ste hľadali dieťatku "nového ocka" a kde? Dá sa zabudnúť na bývalého partnera - ako?
Už ani neviem čo by som sa opýtala. Proste prosím napíšte všetko čo vás napadne, ďakujem pekne
Hmm.mna sice priatel nepodvadza..ale mame exitencne problemy..nase nazory sa rozchdzaju pri banalitach..je to na dlho rozpisovat.hadame sa..kazdy ma svoju pravdu..ja som zvyknuta na samostatnost..in je zvyknuty ze mamicka zanho spravila..po porode..ked sa konecne prerobil novy byt to prepuklo..ponizovanie aka som nevdacna,chudera,zebrac,kazdy ma poje..b..e a odhodi,zasluzim si chlapa ci ma bude mlatit a bude pit..posledna kvapka,ked ma chytil pod krk a sotil pred pol rocnou dcerkou. Co bude neskor?chcem zostat v byte a nech on ide mame..musim si zadovazit prijem kt.pokryje vydavky aby so zvladla tahat domacnost a hypoteku.nemozem sa uz nechat ponizovat..sme spolu 8rok a takto sme dopadli..najviac je mi luto dcerky,ktora od narodenia pocuva same hadky..to by deti nemali 😢 ja nie som chudera..chcem iba chlapa kt.je schopny a nie mamickyn cecek.
Kocky vsetkym Vam tu zelam vela stastia, ale neda mi to sa neopytat - niektore ste boli spolu s ex niekolko rokov, to sa akoze vobec neprejavil?potom ste mali dieta a sup laske je koniec..dieta je velkou skuskou vztahu a mam teda pocit, ze vela muzov touto skuskou neprejde :-/
@maslenka47 musím sa pridať na stranu
@trish31
@t_stehlova . ostala som tiež sama s novorodeniatkom. Dôvod? Pervitin a všetko čo s ním súvisí, tie čo si to zažili vedia. ☹
Je to čerstvé, preto mi je z toho všetkého smutno, lebo som chcela rodinu.
A tiež, keď som ešte nebola tehotná, nechápala som matky, čo zakazujú styk otca s dieťaťom alebo podobne...
A teraz? Proste dofetovanému človeku dieťa do ruky nedám! ani kočíkovať!
@sasha871 vieš čo, ani to nezávisí, či parnter je alebo nie mamičkin cecek. ako si to vyriešila? už si sama?
môj nie je mamičkin... a tiež som bola otitulovaná rôznymi nadávkami a zažila iné veci... je to hamba aj pre mňa, akého otca som malému vybrala. ☹
ja to nechápem tých chlapov, majú doma dieťa a takto to zahadzujú, lebo to proste nemôžu prežrieť alebo neviem prečo... lebo nie sú zrazu obskakovaní... alebo ja neviem.
no my este byvame spolu,povedali sme ze do decembra,ze vianoce chce byt s malou..tak dobre.potom nech ide.fakt uz nemam chut zit s chlapom ,co ma ma za handru a takto sa so mnou bavi-lepsie to uz nebude..len horsie,pretoze ak raz chlap zisti,ze si to moze dovolit spravi to znova a znova.uz mu neverim a nemozem s nim ani spavat,to ho sere najviac.zato ako mi ponadaval,sa ho nemozem ani dotknut-nedokazem sa k nemu pritulit..proste nic.netvrdim,ze malu nelubi-miluje ju,ale on este vobec nedospel ten chlapec a ja sprosta,som si myslela,ze je moja zivotna laska,boli sme rozideni rok a ja som sa k nemu vratila,z dovodu,ze ved su aj horsi a su aj vacsie problemy..ale toto nie.toto som necakala..a je mi luto malej,lebo som chcela a tuzila,po krasnej rodine a stastnom zivote.
@borkavan a ze nezavisi?podla mna ano,jeho mama nikdy nenechala padnut na papulu,vsetko spravila zanho,aj ucty mu platila aj do izbietky papat nosila,aj vytahovala jeho smradlave trenky s pod gauca..teraz to robi mne doma a je mi z toho zle a este mi povie,ze preco furt pizduje a neupracem to..takze takto to u nas funguje a pekne vecrru nachystanu a odniest po nom spinavy tanier atd.teraz mu nevarim,neupratujem po nom ani omrvinku,operiem..ale pradlo mu nezvesim.nech si ho ulozi.dnes som mu ani neoprala koselu do prace a vobec ma nezaujima v com isiel..a hladny nie je,pretoze papkat mu nosi do prace maminka alebo babka.
@sasha871 no môj je taký istý a veru mamka ho neobskakovala. a tiež serem naňho, nič nerobím zaňho. nie som slúžka. a potom bol agresívny na mňa a ževraj piť, fajčiť a fetovať začal kvôli mne, lebo mal doma teror. super. aj to, že mi škaredo nadáva za to môžerm, lebo keby som sa chovala normálne ako iné žreny, by mi nenadával. teraz tu nebýva ale mám čo robiť, abych stíhala okolo malého. ale malý je aspo§ kludný.
Ahojte žienky, nájde sa tu opustená mamina, ktorá by sa k nám pridala aj s detičkami na spoločne výlety, proste počas víkendov spestriť deťom program. Ja nemám v okolí kamošku, ktorá by mala podbný problém. Víkendy trávia spoločne s manželmi a deťmi a my s malým chodíme po výletoch sami ☹
@sasha871
@borkavan aj môj bol rozmaznany fracek, rodičia mu dali vždy všetko čo chcel a tak to aj vyzera. Na začiatku vzťahu bol mily a pozorný, potom sme mali pár problemov ale vyriešili sme ich. Dva krát sme prišli O bábätko a keď som otehotnela znovu V 3 mesiaci k nám prišla polícia a odviedli ho. Dostal 18 mesiacov po 12 ho prepustili s naramkom.Narobil dlhý na okolo 70 000 eur a nevládal to platiť tak niečo vykradol. Teraz je V konkurze takže nemusí všetko zaplatiť. Vo väzení prisahal, sľuboval, plakal. Mala mala 4 dnI keď sme mu ju boli ukázať. Vtedy plakal ako malé dieťa. Keď ho pustili mala mala 4 mesiace. Chvíľu sekal dobrotu potom si našiel prácu jeho snov a bolo po pokoji V rodine. V máji sme sa presťahovali od svokrovcov A koncom júna má podviedol. Svokrovci na infarkt vyhrážali sa odhovarali mu že ako chce dopadnúť a čo mala že oni už nechcú za neho právnikov platiť pretože ako ho zavreli tak on sI vybral toho najdrahšie ho zo salzburgu a zaplatili 12000 euro. Nakoniec sme to zasa nejak ustáli aj krásny čas to bol naozaj . A teraz po pol roku na Vianoce sa zas otočil že nie je stastny a že nevie čo chce. Mne sa najskôr svet zrútil a nakoniec som sa teda rozhodla že odídem. Už nechcem bojovať. Načo ? On je patologický klamár a manipulátor. A egoistov. Vymenil svoju krásnu a šikovnú dcéru Za nejakú šľapku. Od soboty spáva u nej. Neveril že odídem len včera mu to začalo dochádzať. Ale je mu to jedno. Všetku špinu hádže na mňa že ja som to tak chcela. Mne to je od včera jedno. Ja ho nepoznám. Toto nie je muž do ktorého som sa pred rokmi zamilovala. Už nechcem plakať pre niekoho kto zato vôbec nestojí. Len mi je ľúto malej. A aj svokrovcov. Im som povedala že viem že to je pre nich ťažké ale nemaju mu pomáhať pretože ich len vyuziva. A keď budú mu finančné pomáhať tak z ruiny ju len seba a on sa nikdy ne naučí zodpovednosti. Nech si robí čo chce a keď sa dostane do väzenia znova a nikto nepríde za ním na návštevu tak ho to snáď donúti rozmýšľať nad tým ako ublížil tým ktorý pri ňom vždy stali. Ja teraz musím počkať N výpoveď do piatku a odchádzam kamarátke 300 km odtialto. Napriek všetkému Ďakujem Bohu za malú a že mám tak skvelých priateľov ktorý keď sa to dozvedeli chceli hned pomôcť. To sa tiež nevidí často. Teraz som aj rada že je potom ved snáď bude lepšie. Musí. .. Na srdci mám pocit že som niekoho stratila ale tohto muza ktorý nás nechal nepoznám. Dnes mi kamarátka napísala že ten zhora mi poslal moju princeznu aby som bola silná a naozaj je to tak.
@kuschel81 drzim ti vsetky palce a prajem ti aby sa vam s dcerkou darilo..neboj vsetko zvaladnete a skutocne bude tvoja dcera aj ty stastnejsia ak vam chlap ,ktory nevie ist prikladom svojmu dievcatku a robit svoju zenu stastnou ,nebude stat v ceste..prajem vela siiil 😉 u nas doma je momentalne klud ale viem,ze vsetko co sa stalo ho nemrzi a ze je to iba umela snaha,ktora sa zase skor ci neskor zmeni,..pretoze proste on taky nie je.s tym sa treba zmierit a hladat radsej chlapa ktory ma to co zena potrebuje ako zostat s takym ,ktoreho do toho treba tlacit.nema to cenu.
@sasha871
@kuschel81 vidím, že sme na tom všetky podobne.
@kuschel81máš recht, že si už odišla od chlapa. Veď načo ti bol taký, čo sa o vás nestaral.
Ja som tiež bez chlapa, neviem, kde je... alebo skôr tuším. rozmýšlam, či mu aspoň poslať novoročné blahoželo, on nemá kredit, tak mi ho nepošle.
Kokšo, nech je tento rok plný pozitívnych zmien a dobrých správ a hlavne nech budúce vianoce trávime každá šťastne so svojou rodinou, ktorá bude kompletná, čiže doplnená o super Chlapa, ktorý vie, kde je jeho miesto.
Babulky, zial nerada ale pridavam sa k vam. Otec mojej dcerky dostal 6 tyzdnov pred porodom ultimatum aby sa rozhodol, ktora zena je u neho na prvom mieste a on si vybral tu druhu - mamicku.
Odvtedy nas ma v pazi a na malu ani len neplati.
@kikush1811 nehorazne..ale poviem ti jedno..radsej hned vediet na com si,ako zit s niekym ako ja s mojim priatelom,ktory uz asi nepozna hranice a potom pride a tvari sa ako anjel..niekedy neviem ani s kym zijem..keby bol totalny hajzel bolo by jednoduchsie odist..ale on spravi zle a potom seka 2tyzdne dobrotu a stale dokola..a ja som take tela ,ze sama neviem kam z konopy..ty si mlada baba,zasluzis si niekoho ,kto o teba a tvoju dcerku bude stat,lebo to potrebujete..a taky raz pride-neboj a toho vasho "OCKA" treba chnapnut na sud ,nech plati.
@sasha871 veď aj ty si mladá baba preboha. Ale ak ťa držia prachy pri ňom, tak to chápem. Vidiš, ja som rozmýšlala, že to dám s ním dokopy ale len kvôli prachom, lebo sama z rodičáku ťažko vyžijem, keďže náklady na byt mám väčšie ako rodičák. Ale on proste ešte aj teraz na Silvestra musí urobiť hovadinu... škoda rečí. Keby bol so mnou a so synom na silva, nič by sa nestalo.
Niekedy rozmýšlam, či to tak osud chce, aby som sa k nemu vôbec nevrátila. Lebo keď už začnem rozmýšlať, že ho zase prijmem späť, tak ma sklame.
LEbo je to tiež rovnaké... dva týždne seká dobrotu a potom niečo vyvedie mne alebo naokolo... ☹
@kikush1811 a kde bývaš? u vašich? inak ako to sama zvládaš? Máme cca rovnako staré deti...a ti poviem, je to o dušu. LEbo napr. ja nekojím ale krmim a keď ide na papanie, tak ručí ako taký šialenec a nie a nie ho utišíť dokedy spravím mliečko. A keď spravím dopredu mliečko, tak to prespí a musím ho budiť, lebo inak by som to mliečko musela vyhodiť.
alebo dnes som chystala kúpel pre neho a on ručal jak pavián, lebo chcel byť na rukách. Ale to sa nedá aj chystať kupel aj mať ho na rukách... hrôza. vtedy nadávam na jeho otca, kde v keli je... že náš synček musí takto ručať kvôli nemu. A pritom by stačilo ho iba zobrať na ruky a čičíkať dokedy sa nachystá mliečko alebo kupel....
@borkavan nasla som si uz aj od januara brigadu..na 4h.ale je to platene od vykonu..no snazila by som sa..ide o to,ze by som musela cestovat po okoli a cakompak by som bola 6hodin prec od malej od 9 do 15..no polku dna..a mala nema s kym zostat.a dalsiA vec,ma 7 mesiacov a mne je to velmi luto,ze by som ju taku malicku nechavala s niekym-bezomna 😢 keby najdem pracu z domu,bolo by to ovela lepsie!!!!! ale kde najdem taku ,kde zarobim aspon 450e? nevahala by som keby tu pracu mam a dokazem byt sebestacna..
Hlavne neverte na nejaku pracu z domu - klikacky, citanie majlov a podobne a uz vobec NIC, kde od vas chcu registracny poplatok, aby vas povedali o co ide, poslali akoze material. Zial, 99% "prace" na doma su oblbovacky.
Skusala som vselijak, ale nakoniec som ani nemohla ostat doma celu matersku a musela som nastupit aspon na 2/3 do prace, neslo to inak.
Drzim palce.
@samika skoda ze ja by som do partie nebola, moj syncek ma len 17mesiacov🙂...ked podrastieme, tak sa hlasim🙂
Ahojte,aj sa pridávam .žila som s partnerom skoro13 rokou,máme dve detičky 11 a 5 ročných chlapcov,môj chlap nepil,nebil ma ,nenadával mi ,prispieval na domacnosť.Len bol stále preč mal prácu aj mimo tej svojej.Proste jedného pekného dna sa začal správať čudne a ja som tušila ,ktorá bije.Našiel si inú.Najprv mi tvrdil že to s nou už skončil a chce ostať so mnou ,no nakoniec nejaké 2 mesiace to ťahal s oboma naraz.Aj jej tvrdil že so mnou už nič nemá ale mal.Všetko sa prevalilo aj ja som ho vyhodila aj napriek domu že ho stále lúbim .Keby bol na nás zlý tak je to lahšie ale on nebol nič také.Takže som ostala sama s dvoma detmi a on má akože novú rodinu .Tiež sme mali problémy ale nie takého rázu že toto som nečakala.Neviem ako bude ďalej mám strach že sa z toho nepozviecham ☹
Ahojte maminy normalne vás obdivujem ako to zvládate a ako ste sa s tým dokázali vyrovnať.ja mam taku skúsenosť ze mna manžel obvinuje ze som ho podviedla aj ked som to nespravila ale všetci čo nás poznajú sú proti mne a sú na jeho strane este dokonca aj môj bratranec.ja som mu tiež vykricala ze ma podvadza pretože som objavila nejaké správy co mu bývalá kolegina vypisovala preto pisem ze bývalá lebo odisiel robit do zahraničia.keď som jej napisala tak mi nahovárala ze spolu nic nikdy nemali ze sa len rozpravali ze bola jeho butlava vŕba.pohadali sme sa s manželom a on sa rozhodol pre odchod.mala ma 2roky.snazila som sa aby sme sa udobrili ale zial on je uz rozhodnuty.skusam mu ešte nechat cas ze možno ten pomôže ale uz prestrvám verit.ja sa s tým neviem vyrovnať pretože ho milujem malu tiež veľmi milujem.momentálne sa snazim nájsť si robotu aby som nemusela byť odkazana na rodicou ktory mi veľmi nepomáhajú.takže mi to ešte aj sťažujú vsetko.ale určila som si priority a za nimi si pojdem.
ahojte...milé ženy....mám len jednu otázku...možno mi budete vediet odpovedat...som rozvedený 40tnik s dvoma detmi...myslím si,že celkom pohodový a normálny...žiadny neverník,alebo niečo také....velmi rád by som sa zoznámil s milou..sympatickou žienkou...ktorá má tiež aspoň jedno dieta...nemám vela možnosti na zoznámenie..možno viete o nejakej serióznej zoznamke...je taká vôbec..? kde sa dá zoznámit s normálnou ženou s dieťaťom..?

Zeny ja vas obdivujem 🙂 Mate odomna obrovsku poklonu! Ja som tiez jedno z deti, ktore vyrastalo bez otca a mozem si dovolit povedat, ze mi nikdy nic nechybalo a to mam este dalsie 2 sestry. To, co robite je neskutocna obeta a nenechajte sa vytocit zenami, ktore o tom nic nevedia. Vy viete, ze to, co robite je spravne a tak ako ja teraz dakujem svojej mame za vsetky tie roky, tak raz budu vase deti dakovat vam! Drzte sa 🙂