icon

Rozvod a šanca na nový vzťah

9. jan 2026

Ahojte. Mám 41 rokov a dve detičky 14 a 2roky. Rozvádzam sa a ostávam s nimi sama. Viem, že veľké terno pre chlapov asi nebudem aj keď som celkom pekná žena. Aká myslíte, že je pravdepodobnosť, že ešte niekoho stretnem s kým by som mohla mať vzťah? A nieje blbosť v takejto situácii vôbec ešte túžiť po vzťahu? Len sa cítim ešte pomerne mladá na úplnú samotu

Strana
z2
ivicatolic
9. jan 2026

@anonym_autor určite sama nebudeš, nato dám ruku, veľa šťastia prajem 🍀 , len čo sa stalo, keď máte tak maličké dieťa?

pribinak
9. jan 2026

To 14 ročne sa určite “veľmi tesi” na ďalšieho otecka
Brzdi, veď len teraz ti konci jeden vzťah a už riešiš že nemáš chlapa? Vo tak byt chvíľu sama so sebou a upratať si to v sebe

anonym_cc824c
9. jan 2026

Urcite niekoho stretnes…ja som ho našla v 41r,stretavky cez zoznamku a po roku hľadania prišiel na rande konečne ten pravý..sadli sme si vo všetkom neskutočne! Čakať že ti zaklope na dvere je samozrejme blbosť! V každom prípade by som si urcite na tvojom mieste najskor usporiadala život po rozvode,zabehla sa,a aj psychicky sa dala dokopy po rozvode ..nech si pripravená na nový vzťah…držím palce 😊

anonym_13a6af
9. jan 2026
@pribinak

Brzdi, veď len teraz ti konci jeden vzťah a už riešiš že nemáš chlapa? Vo tak byt chvíľu sama so sebou a upratať si to v sebe

@pribinak obavam sa, ze tu nejake taketo rady nepadnu na urodnu podu. Su zeny, ktore este ani rozvod nemaju uzavrety a uz sa hadzu do dalsieho vztahu. Kriticke myslenie vypnu, lebo nech nie som sama, samota boli, vsak. Niektore zeny nevedia fungovat bez muza zial a nie je ich malo. Akurat tých deti mi je luto, oni ozaj o noveho otecka nestoja.

autor
9. jan 2026
@pribinak

@ivicatolic ďakujem, manžel si našiel milenku keď mala dcérka rok a pol a nakoniec po 8mesiacoch sa rozhodol pre život s ňou

@pribinak ja som to nemyslela tak, že hneď, to sme sa nepochopili. Myslela som či ostanem sama už zrejme navždy, alebo je šanca nájsť časom vzťah aj za takýchto okolností. Mimochodom manžel mal 2vzťahy naraz, om deti a mňa neriešil vôbec, ale útočí sa len na ženu, ktorá sa spýta či možno v budúcnosti

anonym_13a6af
9. jan 2026
@anonym_autor

@ivicatolic ďakujem, manžel si našiel milenku keď mala dcérka rok a pol a nakoniec po 8mesiacoch sa rozhodol pre život s ňou

@pribinak ja som to nemyslela tak, že hneď, to sme sa nepochopili. Myslela som či ostanem sama už zrejme navždy, alebo je šanca nájsť časom vzťah aj za takýchto okolností. Mimochodom manžel mal 2vzťahy naraz, om deti a mňa neriešil vôbec, ale útočí sa len na ženu, ktorá sa spýta či možno v budúcnosti

@anonym_autor ale tak pises, ze ci nie je blbost v takejto situacii tuzit po vztahu, celkom konkretne - nepises nic o "mozno v buducnosti"

enmery
9. jan 2026

Ešte len sa ideš rozvádzať a fakt jedine, co ta trápi, ci si nájdeš iného? S týmto nastavením nájdeš a veľmi rýchlo a bude to dokonale vadný kus...

anonym_e1dac2
9. jan 2026

ja mam 43 a nemam nudzu o chlapov, ale tiez ma prepadne pocit, ci najdem niekoho na seriozny vztah, doma vazna kriza a uzkost si ide svoje, ale ja uz mam nastastie dospele dieta

anonym_c0bd99
9. jan 2026

to, ze sa pyta na dalsi vztah neznamena, ze chce noveho chlapa... mozno jej len chyba o niekoho sa opriet a citit ludske teplo, pochopenie, pocit bezpecia ...preco hned take utoky?

autor
9. jan 2026
@anonym_13a6af

@pribinak obavam sa, ze tu nejake taketo rady nepadnu na urodnu podu. Su zeny, ktore este ani rozvod nemaju uzavrety a uz sa hadzu do dalsieho vztahu. Kriticke myslenie vypnu, lebo nech nie som sama, samota boli, vsak. Niektore zeny nevedia fungovat bez muza zial a nie je ich malo. Akurat tých deti mi je luto, oni ozaj o noveho otecka nestoja.

@anonym_13a6af ja som sama už takmer rok a naozaj nikoho iného nehľadám. A deti nestáli ani o novú mamka a majú ju, dokonca mali dve naraz. Myslela som do budúcna lebo áno trošku ma predstava samoty až do konca života desí

pribinak
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ved prave po zazitku s takymto idiotom by som chcela cas pre seba pre deti. Ved minimalne to 14 rocne to cele vnima a nejako aj preziva

Vsak nemas 100 rokov. Dopraj si cas na seba a potom mozno vztah

0silvia0
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to ti nikto dopredu nepovie, či zostaneš naveky sama. Záleží od tvojich nárokov, preferencií atď. Ja poznám ľudí, ktorí sú slobodní, bezdetní a sú dlho sami a aj takých, ktorí sa rozvedú/rozídu a hneď si niekoho nájdu.
Keď má niekto nízke nároky, nájde hneď, kto má vyššie, hľadá dlhšie. A ako už bolo napísané, pozeraj prioritne na deti. Jedno dieťa v puberte, druhé maličké.

anonym_956324
9. jan 2026

nájsť sa isto niekto nájde, už len aký to bude človek. Slobodných , bezdetných s normál. povahou už asi nestretneš.

anonym_a7f19e
9. jan 2026

ak budes chodit po rady na modry konik tak sama budes riadne dlho, ak nie navzdy.

brrunetkaa
9. jan 2026

Bože a vy čo tu riešite že sa zaujíma o iných chlapov? To že jej muž si počas vzťahu našiel milenku to tu žiadnu nepobúrilo, ale že ona by si PO ROZVODE niekoho rada nasla je problém? A len ona ma mysliet na 14 ročne dieťa? A čo jeho otecko, ktorý mu už našiel ďalšiu ,,maminku”. A k tebe autorka, jasne že máš šancu si niekoho nájsť. Tvoja situácia nie je neobvyklá a osudy sú rôzne. Keď budeš otvorená príležitostiam, tak isto si na teba niekto počká. Deti nie sú neprekonateľnou prekážkou

ivanabat
9. jan 2026

@anonym_autor Vždy ma prekvapí, že tu neexistuje žiadna empatia, rovno ti všetky ženy naložia, čo si to dovoľuješ, riešiť, či už budeš navždy sama. WTF
Ja ti poviem, že tiež ma toto trápilo, keď som ostala sama, že či vôbec ešte niekto bude chcieť ženu s dvomi deťmi, že som osamelá a nemám sa pomaly ani s kým porozprávať, nemá ma kto objať. Rozumiem tvojim pocitom, ale zároveň ti nevie nikto zaručiť, či ti niekto do života príde alebo nie. Šanca tam vždy je a väčšinou sa to stane vtedy, keď to najmenej čakáš.
Mne osobne sa to však nestalo, som sama už 8 rokov.

luccys
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_13a6af ja som sama už takmer rok a naozaj nikoho iného nehľadám. A deti nestáli ani o novú mamka a majú ju, dokonca mali dve naraz. Myslela som do budúcna lebo áno trošku ma predstava samoty až do konca života desí

@anonym_autor Deti maju vzdy iba 1 mamu. To, ze si nejaka nabrnkla tvojho muza, z nej matku nerobi.

alison11
9. jan 2026

@anonym_autor Raz určite nájdeš len sa neponáhľaj ale venuj sa aj svojim deťom duševne rozvod aj ich svet rúca som z rozvedenej rodiny viem čo to je a nejmä pre tvojho puberťáka určite si počkaj kým bude mať svoje dievča vtedy to ľahšie vezme tvojho nového partnera,než teraz by to bral ťažko,že by chcel niekto nahradiť jeho otecka z ktorím žil 14rokov.Malé 2ročné dieťa to tak nevníma ešte viem lebo môj brat mal 1,5roka keď sa naši rozviedli a nepamätá si dodnes aký náš otec bol.

martinmmartin
9. jan 2026

zalezi aka si povaha, ako je vysporiadany min vztah ohladom deti, ci su vychovane a tak

greywolf
9. jan 2026

@anonym_autor 41 je uplne v pohode vek na novy zivot. Drzim palce.

alison11
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Neboj časom nájdeš.Plne ťa chápem,samej dospelej osobe je ťažko keď nemáš s kým pokecať,a možno keď nastúpiš do práce tak si sadnej z nejakým kolegom...Držím palce

arek00
9. jan 2026

@anonym_autor neboj sa, urcite najdes ✌️. Este si dost mlada. Je vela dobrych chlapov aj rozvedenych a popravenych... aj bezdetnych. Samota je niekedy dobra, ale pritomnost niekoho kto ti pomoze je na nezaplatenie. Predsa len v dvoch sa to taha lepsie... drzim ti palce 👍❤️

anonym_a7f19e
9. jan 2026
@arek00

@anonym_autor neboj sa, urcite najdes ✌️. Este si dost mlada. Je vela dobrych chlapov aj rozvedenych a popravenych... aj bezdetnych. Samota je niekedy dobra, ale pritomnost niekoho kto ti pomoze je na nezaplatenie. Predsa len v dvoch sa to taha lepsie... drzim ti palce 👍❤️

@arek00 blbost, nenajde. chcel by si zenu od ktorej usiel ten jej za inou? Urcite neusiel iba tak. premyslaj.

lentakyterapeut
9. jan 2026

40tky su top zeny. Mam pokracovat? Hore hlavu. Zena s detmi nie je prekazka. Prekazka moze byt iba v hlave. Nebud smutna to je najhorsie. Vesela stastna budes mat zaujemcov ho ho hooooo uz len triedit podla pouzitia

arek00
9. jan 2026
@anonym_a7f19e

@arek00 blbost, nenajde. chcel by si zenu od ktorej usiel ten jej za inou? Urcite neusiel iba tak. premyslaj.

@anonym_a7f19e chcel, odomna usla zena rovnako, nasla si milenca a preto viem autorku pochopit. Som totis dost empaticky. Zivot pise rozne pribehy, clovek nikdy nevie co nas stretne zajtra. Mozno autorka najde toho praveho akurat zajtra 💪

anonym_a7f19e
9. jan 2026
@arek00

@anonym_a7f19e chcel, odomna usla zena rovnako, nasla si milenca a preto viem autorku pochopit. Som totis dost empaticky. Zivot pise rozne pribehy, clovek nikdy nevie co nas stretne zajtra. Mozno autorka najde toho praveho akurat zajtra 💪

@arek00 ze od teba usla za lepsim, alebo sa pri tebe necitila dobre, nieje ziaden ukazovatel? Ci pre teba, alebo pre autorku v jej pripade?

arek00
9. jan 2026
@anonym_a7f19e

@arek00 ze od teba usla za lepsim, alebo sa pri tebe necitila dobre, nieje ziaden ukazovatel? Ci pre teba, alebo pre autorku v jej pripade?

@anonym_a7f19e ano, usla za lepsim, ale uz ani s tym lepsim nie je a je este s super lepsim od toho lepšieho odo mna. Ja jej to prajem a pevne dufam ze konecne je spokojna. Dopraj a bude ti dopriate. Preto prajem kazdemu, nech si najde spriaznenu dusu ✌️

anonym_a7f19e
9. jan 2026
@arek00

@anonym_a7f19e ano, usla za lepsim, ale uz ani s tym lepsim nie je a je este s super lepsim od toho lepšieho odo mna. Ja jej to prajem a pevne dufam ze konecne je spokojna. Dopraj a bude ti dopriate. Preto prajem kazdemu, nech si najde spriaznenu dusu ✌️

@arek00 clovece dnes je uz 9. to si mal ake velke zasoby na silvester? Vylej to vsetko do zachoda a vrat sa.

zonjushe
9. jan 2026

Ja nechcem utocit, ved si sa len opytala. Ale ja neviem ci som vadna, ale ja ked som sa zamyslala, ze co ked by som ostala sama, mna novy muz ani nenapadol. Ved s nimi len problemy su. Ok, su aj vynimky, ale aka je sanca ze takeho stretnem?Velmi mala. Tak naco riskovat. Ved je tolko moznosti ako zit spokojny zivot aj po rozvode. Ja zijem plan A, ale mam v zalohe aj plan B, C, D…atd.. a teda v ziadnom sa novy muz nenachadza 🤭

katkazatka
9. jan 2026

Jasne, ze najdes. Duplom ak sa o seba staras a dbas o seba.

Strana
z2