Sama na dve deti
ahojte mamicky nikdy by som neverila ze sa mi to stane a budem tu pisat.... ☹ som zufala priatel nas opustil pred dvoma tyzdnami... ako by to nebolo dost vyhodili ma z prace ktoru som mala popri materskej kde som si mohla brat aj dieta...vratili sme sa z nemocnice lebo moj mladsi syn ochorel .... som velmi nahnevana neviem co mam robit ako ist dalej peniaze sa minaju on nejavy ziadny zaujem ....ako ste to zvadali vy poradte mi tipy ako sa mam z tim vyrovnat ....zijem v meste daleko od rodicov ...nemam mi kto pomoct som na vsetko sama ... moja mama ma nechce doma bo to by bola hamba rodiny nechcem skoncit s detimi v azilovom dome .... dakujem velmi pekne za kazdu jednu radu .... negativne poznamky si prosim odpustite lebo som na pokraji zrutenia sa
nie je pravda ze lieky na baze byliniek su neskodne a nesposobuju zavislost len preto ze su prirodne, prave naopak, v bylinkach sa treba veelmi dobre vyznat aby ich clovek mohol bez obav uzivat, takze tam velmi opatrne. aj kopa drog sa predsa vyraba z byliniek. synteticke lieky su sice vacsie "svinstvo" ale aspon clovek presne vie co od nich moze cakat
čím samozrejme nechcem povedať že ber radšej syntetické 😀 len toľko že ani prírodný liek nie je zárukou že bude neškodný a že ti nespôsobí nejaké nechcené komplikácie...
dievcata dlhsie som sa neozyvala dakujem za kazdu radu so mnou to vsak je cele zle .... psychycky aj fyzicky vsetko co zjem vyvraciam chodim na infuzie neviem spavat ja uz nevladnem .... hambim sa ale rozmyslala som nad tim ze ukoncim toto trapenie sama zo sebou......neviem ako dalej vsetko sa ruca .... este stale ho stretavam nepozdravi ani mna ani deti tvari sa ako keby sme boli cudzi ludia .....dokonca ma aj priatelku....ja sa snazim sportovat aby som ho dostala aspon trochu z hlavy ale to je vzhladom na moj zdravotny stav este horsie ale neviem co uz mam robit .... nic mi nepomaha ....
Ja len tolko..ze pozor na psychiatrov a lieky od nich..vacsina ma tazke neziaduce ucinky ako su samovrazedne sklony.pozor na to..skus ako motivaciu svoje dve deticky 😉
@liliht spamataj sa kvoli detom a zacni konat! prvy krok by mohol byt vymahanie vyzivneho.....neries jeho, ries seba a deti!
Ona potrebuje lieky na prežitie. Na akciu konať, na silu. Ja som proti liekom, ale existujú a dá sa prežiť.
Je mi to luto, ale bohuzial nie si prve ani posledna, ktora ostala sama na dve deti. Byvala pani viceguvernerka NBS vychovala po smrti manzela 3 deti. Zvladlo to mnoho zien pred tebou, zvladnes to aj ty. Urcite to nebudes mat lahke, ale my matky vieme zvladnut aj nemozne ak ide o deti.
Prepac, ale v podstate mozes byt rada, ze tvoj zivot nebude viac zviazany s takym idiotom, ktory dokaze smahom ruky zahodit vztah s vlastnymi detmi. To musi byt sebec a sociopat prvej kategorie a podla mna ak dokazal urobit toto, tak ti ani doteraz nebol velkou oporou. Hod ho za hlavu a v suvislosti s nim urob uz len dve veci: poziadaj o vyzivne a zverenie deti do tvojej osobnej starostlivosti. Zajdi hned zajtra na urad socialnych veci (maju zajtra dlhy den) a poziadaj o pomoc.
Zaroven si zacni riesit financie - ak mas drahy najom, zvaz prestahovanie niekam na vidiek do lacnejsieho aspon kym zijes len s rodicaku a pridavkov na deti. Urob to skor, nez sa ti minu peniaze a zacnes sa zadlzovat.
Zamysli si nad svojimi kontaktami, ktore by ti mohli pomoct. Mozno sa ti podari ziskat brigadu na noc (tlaciarne a pod.) a najdes nejaku susedku, ktora ti v noci postrazi deti za minimalnu sumu.
Urob si zoznam, co potrebujes spravit a tes sa s kazdej odsktnutej polzky!
Tvoj problem ma riesenie a mas obrovsky dovod preco zit, naozaj sa takymi myslienkami, ze smrt, ani nezaoberaj. Najdi si nieco, co ta tesi a niekoho, komu sa mozes vyzalovat. Ak som spravne pochopila, tvoje deti okrem teba nemaju vobec nikoho, tak sa zober a zi naplno pre ne! Zvladnes to!
Pozri si stranku Ligy za dusevne zdravie, daju ti kontakt na psychologa v tvojom okoli, tam nepotrebujes odporucanie od obvodnej
@liliht Ahoj ja som dobrovolne zostala sama s detmi ked mal syn 4mesiace a dcera 1,5roka.To aky bol ako sa spraval,tak uz to bolo neznesitelne a nikdy som ten krok neolutovala.Byvala som z rodicmi,velmi mi pomahali a tak ale ziadna slava,s mamou este ako tak v pohode ale s otcom vznikali konflikty a nevadilo mu ze su deti male,sak co to iste robil ked sme boli my mali a zijeme,takze ho to netrapilo.Syn sa narodil chory takze stale som s nim bola u lekara a vzdy sama,zazila som vselico a bolo toho ozaj hodne a radsje na to ani nemyslim.3 roky som sa sudila o vyzivne,ked som to uz mala aj tak nepltil a tak zase exekutor,tresne oznameniee za neplatenie a tak.
Deti budu mat 10 a 9rokov,4roky mam partnera a dva tyzdne sme manzelia.Spravila som vela chyb v zivote a vela som sa naucila a poucila.
Treba sa modlit a dufat......
@liliht ahoj, chapem ta velmi dobre. Som v podobnej situacii. Mam 5 rocne dieta a cakam druhe s priatelom, ktory ma totalne sklamal, som v 15tt a teraz vychadzaju na javo vsetky jeho klamstva , ktorymi ma krmil. Este k tomu je lahostajny ku mne , k tehotenstvu a aj k mojmu 5 rocnemu synovi. K tomu vsetkemu je nezodpovedny, ma sice pracu ale za minimalnu mzdu, a viac v tej praci nie je ako je. Ma hypoteku. Kolkokrat nema ani na zakladne potreby, nie to este na vyplatenie hypoteky. Financne mu vypomaha jeho mama, ktora tiez este nepochopila, ze je doslely a mal by sa postavit na vlastne nohy, hlavne teraz ked cakame dieťa. Jemu to tak vyhovuje,ze sa o neho staraju druhi, je pohodlny a vobec ho nezaujima co bude dalej. Ked som mu povedala, ze ma strasne sklamal, jeho odpoved bola tak si najdi ineho, ved nemusime byt spolu. Toto povie a caka somnou dieta! Moja dovera k nemu je na bode mrazu a o laske ani nehovorim.vsetko vo mne zabil svojim postojom a spravanim a to som este nespomenula, ze ma posielal na potrat. Som z tejto situacie nestastna a zufala a neviem co bude dalej. Zatial spolu nezijeme, on zije v rodinnom dome sam ale vedla rodicov ,aby ich mal na blizku. Ja zijem so synom u rodicov. Ale tu tiez nemozem zostat. Moji rodicia nie su nadseni tym ze cakam dieta a jeho nemaju radi od zaciatku. Mama povedala, ze si to mam riesit sama. Pravdepodobne budem musiet ist byvat k nemu lebo inu moznost nemam, ale vobec tym nie som nadsena, zhnusil sa mi po tom vsetkom.a vobec si neviem predstavit s nim zit. Je mi hnusne sa na neho co i len pozriet. Ale kam pojdem sama s dvoma detmi??
Ahoj, ako sa darí? Je to lepšie?
Katastrofa chlapov a ich nezodpovednosť by som kopala do zadku

Persen- vytazok z Lubovnika bodkovaneho, pozor nemate pravdu, je po čase ,pri uzivani viac ako tri tyždne navykovy, sposobuje stavy take ako ked okamzite vysadite Antidepresiva, mala som zle stavy po uzivani tabliet aj caju zaroven.Opatrne aj s tym ...