icon

Samota po štyridsiatke

19. júl 2025

Ahojte 🙂. Mám 41 rokov a ostala som sama. S dvomi deťmi. Staršie dieťa má 13rokov čiže puberta a mladšie 2roky. Vyzerám mladšie, hádajú mi tak 30rokov. Je reálne v budúcnosti si niekoho nájsť? Aké máte svoje skúsenosti, prípadne z okolia? Ostavajú už také ženy prevažne sami?

Strana
z2
kaktusik007
19. júl 2025
@marian1967

@kaktusik007 a čo ak by si ten chlap nasťahoval do bytu alebo domu teba?

@marian1967 to by musel aj s mojimi dvoma vysoko pubertalnymi synmi a dvoma uskriekanymi papagajmi - a teda neviem ci by to rozchodil 🤣

lb1984
19. júl 2025

@anonym_autor božinku riesis moju dilemu. Mám muza 19 rokov, som slobodna mám dieta 7 ročne. Dako mi sa za ním mladé slečny začali tahat a mna tak napadlo mám 41, vyzeram ako vyzeram, furt unavená, nasrata, samé povinnosti ..... Že asi ked sa rozhodne ist o dom dalej zostanem do konca života sama 🤦 na ..... toto. Preco ti nespravni muži si ukradnu nase najlepsie roky?

autor
19. júl 2025
@lb1984

@anonym_autor božinku riesis moju dilemu. Mám muza 19 rokov, som slobodna mám dieta 7 ročne. Dako mi sa za ním mladé slečny začali tahat a mna tak napadlo mám 41, vyzeram ako vyzeram, furt unavená, nasrata, samé povinnosti ..... Že asi ked sa rozhodne ist o dom dalej zostanem do konca života sama 🤦 na ..... toto. Preco ti nespravni muži si ukradnu nase najlepsie roky?

@lb1984 asi tak, ukradnú si najlepšie roky a poberú sa o dom ďalej. Muž si kľudne založí novú rodinu ešte aj v 50tke...teda ak sa mu chce, ale žena už má poväčšine smolu a veľa žien ostáva samých v našom veku práve preto, že muži v tomto veku dostávajú druhú pubertu a potrebujú si dokázať, že nato ešte nemajú a život im neskončil 😀

anonym_b703ca
20. júl 2025

@anonym_autor len sa pripoj na Pokec.sk a chod do miestnosti Zoznamka. spusta chlapov hladá ženu okolo 40ky, píšu, že im deti nevadia.
Skus aj partnernaurovni.sk a badoo. Moja skusensot je, že na zoznamkách je záujmu o staršie ženy dosť.
či sa ale nájde ozaj kvalitný chlap, je druhá vec.

anonym_7f21a4
20. júl 2025

@anonym_autor Ahoj.Urcite si niekoho nájdeš,o to sa nemusíš bať😉.Ja mám 37 rokov,mám deti a tiež rozmýšľam ako ty.Nehladam nikoho nasilu ale zároveň mi strašne chýba taký ten rodinný život do ktorého patria výlety,spoločne stravený čas,detské ihriská pretože mám strašne rád deti.Moje sú s ex a keď som sám a nemám sa komu venovať je to pre mňa strašne deprimujúce...Ja hľadám iba mamičku s deťmi pretože iba také ženy vedia,o čom je rodina a život.Tak držím palce 😉

mat1234
20. júl 2025

Ozvi sa mi 😉

diavant
20. júl 2025

Povedala by som ti ze je to narocne (logicke argumenty spomenute vyssie) ale poznam pripady ze si naozaj nasli dlhodobeho partnera okolo 40 a ma rad aj ich deti. Su to normalni muzi. Ci sa to bude tykat aj teba sa takto neda urcit 🙂

anonym_d45a2b
20. júl 2025

Tak ja som sama s dcérou už 13 rokov, mám 41.najskor povinnosti, človek sa chcel osamostatniť, behala som škôlka,škola,robota,domov,učiť,nákupy,cez víkend nejaký výlet. Ani nechcem s niekým žiť, ale tiež by som chcela sa s niekým stretnúť, pokecať, ísť na dovolenku, chýba mi objatie, spriaznená duša. Na zoznamky nemám čas a chuť a v reálnom živote sa za desať rokov nik neobjavil. Ja som spokojná aj takto, len v poslednom čase tiež rozmýšľam, že roky, život uteká a že budem asi sama celý život, je mi z toho občas smutno, že taký život osamote prežívam... Aj dcere by som dopriala parťáka,partacku, proste rodinný život...

anonym_7f21a4
20. júl 2025

No,ako vidím je tu kopu chlapov a kopu žien,ktorý/é hľadajú partnerov.Mali by sme tu vytvoriť nejakú zoznamovaciu tému.😊 Veď roky plynú a určite je lepšie s niekým sa stretnúť a keď si nesadnete tak sa viac nestretnete a život ide ďalej ako takto žiť,že veľa ľuďom chyba partner ale zároveň nikto nemá odvahu niekoho pozvať von😉 Čo vy na to?

kaktusik007
21. júl 2025
@anonym_7f21a4

No,ako vidím je tu kopu chlapov a kopu žien,ktorý/é hľadajú partnerov.Mali by sme tu vytvoriť nejakú zoznamovaciu tému.😊 Veď roky plynú a určite je lepšie s niekým sa stretnúť a keď si nesadnete tak sa viac nestretnete a život ide ďalej ako takto žiť,že veľa ľuďom chyba partner ale zároveň nikto nemá odvahu niekoho pozvať von😉 Čo vy na to?

@anonym_d45a2b uplne si to vystihla. Na zoznamky nie je cas a v realnom svete nemam kde stretnut.
@anonym_7f21a4 ze zoznamka modry konik??? 🤣

summer23456
21. júl 2025
@kaktusik007

@anonym_d45a2b uplne si to vystihla. Na zoznamky nie je cas a v realnom svete nemam kde stretnut.
@anonym_7f21a4 ze zoznamka modry konik??? 🤣

@kaktusik007 presne. Mne to na jednej strane vyhovuje, ten kľud, pokoj, robím si čo chcem, nemusím sa prispôsobovať...ale potom si poviem, že je to zas taký smutný život bez lásky, jazdy chce mať niekoho pri sebe...

lujza123
21. júl 2025

Určite nájdeš. Áno v dvadsiatke sa ľahšie zoznamuje, ale to je tým ze ľudia berú všetko co príde (aj ženy aj muži) nevyberajú si toľko ako staršie ročníky, nieje tam toľko prekážok ako deti, práca, nehnuteľnosť

A ze muži chcu mladšie. Nedávno sme sa o tom bavili s kamoškami, všetky mame okolo 40 a práveže záujem mužov urcite je, prekvapivo aj dosť mladých zajacov, nechápem, ale je to tak. Ako idú mladé baby po starších majú to tak aj chalani.

anonym_147383
21. júl 2025
@barka1

@anonym_autor ak si niekoho k sebe chceš najst, tak aj najdeš. Já som hladala dost vytrvalo, asi 2 roky. Tych rande bolo neurekom. Po 40ke s 2 detmi v striedavke som mala 2 partnerov, teraz mam tretieho a s nim to už snad potiahneme "až do konca". Samozrejme, že to nie je o nastahovani a zakladani patchworkovej rodiny, on je vdovec s 3 detmi...takze si skor hladame čas, aby sme boli sami. Opatrne zoznamujeme rodiny, deti. A dufame, že ked deti vyletia z hniezda, budeme žit a starnut spolu.
Nie som cynicka ako ženy vyššie, nevadí mi vytvarat domácu pohodu pre muža, nechcem zostat sama, chcem milovat a byt milovaná. A to predsa ide aj po 40ke.

@barka1 ženy ktoré sú samostatné, vyrovnané a vedia si užívať čas s deťmi, priateľmi alebo samy so sebou nie sú cynické. Ja si tiež neviem predstaviť k sebe ešte niekoho nasťahovať a deliť sa o svoj priestor a slobodu a prispôsobovať sa,.... . A mohla by to byť neviem aká láska. Radšej zostaneme každý vo svojom, užívame si spoločné chvíle, ale ponecháme si aj čas na seba. Nepotrebujem k sebe človeka ktorý bude stále pri mne, noc čo noc, každé poobedie,... . Ja som si myslela že sa po 25 rokoch spoločného života budem cítiť osamelo, nevedela som si predstaviť ako mnohé veci zvládnem,... ale netrvalo mi dlho kým som zistila že to je to čo mi momentálne najviac vyhovuje. A nie je to cynickost.

newman1705
28. júl 2025

@anonym_autor Jasné, že máš šancu...Tu som😃...Osobne som už mal aj priateľku s dvomi deťmi, čiže tam problém nie je ak chlap vie čo chce...

vilma7
3. aug 2025

Moja mama okolo 40.tky ovdovela, kamaráta si našla až po 60.tke.
Suseda sa dala okolo 40.tky dokopy so susedom, obaja ovdoveli...

anonym_bee413
18. aug 2025

@anonym_autor Nájdeš ako nič, keď budeš chcieť...Len nie každý je tomu otvorený no...Ja osobne som mal vzťah so ženou s dvomi deťmi, a bral som ich ako svoje😋... Napríklad, ja by som sa Ti aj ponúkol na zoznámenie, ale musela by si mať tretie dieťa s tretím 😃😃😃...Lebo mám smolu v živote na vzťahy, a nemám žiadneho potomka stále wrr...

simona_racz
18. sep 2025

@anonym_autor dá sa ale ajtak ty povieš… darmo to ludia povedia že je, ale tebe sa nebude páčiť, a ide to do šlaka. Ja sa preto také nikdy nepýtam. Rada odpovedám ako osveta, ale odomňa také témy v živote nenájdete. Ja viem ako veci fungujú, viem ako to je. Buď vyjde alebo nevyjde, ja to neovplyvním moc.

unbeholfen
21. okt 2025

@anonym_autor aj muži ostávajú sami po 40-ke. Teda to nieje o veku, ale o príťažlivosti. Mňa ženy odmietali v každom veku. Tak mi neostáva iné len sa pridať do klubu osamelých 40+ 😔

Strana
z2