Slobodná mamička - kamarát

28. jún 2022

Ahojte - som slobodna mamicka uz 6 rokov a nemala som za ten cas normal vztah. Mam kamarata ktory by sa pre mna aj rozdal, ma rad aj moju dceru (a naopak), sprava sa ku nam skvele, a tak rozmyslam ci to s nim skusim. On na mna caka uz vyse 3 rokov a neviem kolko ho to bude este bavit. Podla mna vyzera velmi dobre, ale mna nepritahuje, mam ho jednoducho vo "friend zone", Mam rada ine tipy - hlavne osobnostne, ale zas je to skvely chlap do zivota..len zas roky ubiehaju a na vyber normalnych chlapov vela nie je..skusili by ste to?

diamond007
28. jún 2022

Áno samozrejme. Z friend zóny sa dá ľahko vyjst

dzulli1980
28. jún 2022

Skús si predstaviť, že by ten kamarát odrazu nebol ... a podľa toho sa rozhodni ... človek je častokrát slepý voči tomu, čo má na dosah, hľadá niečo krajšie, vznešenejšie, rajcovnejšie ... a nakoniec zostane sám.

savanna
28. jún 2022

Tazko povedat...vedela by si si predstavit ho bozkavat? Asi podla toho by som sa zariadila. Mala som takeho napadnika, ktory mi ako clovek prisiel fajn, dobre sa mi s nim rozpravalo, aj spolocne zaluby sa nasli, aj povahovo by mi sedel. Casom som si aj hovorila, ci to predsa neskusim, ale ked som si predstavila, ze sa s nim bozkavam, tak to ani v tej predstave jednoducho neslo. Tak to bol pre mna jasny signal, ze nie, nejdem do toho. Ale ked hovoris, ze ten tvoj vyzera podla teba velmi dobre, tak mozno je tam nejaka sanca.

sissy27
28. jún 2022

Nie. Pre mňa by to bola forma prostitúcie. Máš v tom jasno - nepriťahuje ťa, žiadne city z tvojej strany, ale vyhovuje ti, že by o teba a dcéru bolo postarané, takže sa teda premôžeš a sem-tam aj roztiahneš nohy a povieš, že ho miluješ? Pre mňa vzťah bez vášne a príťažlivosti nemôže fungovať a predstierať to neviem. Ako to máš ty, si odpovedz sama a zároveň sa zamysli nad tým, aké by to bolo keby s tebou niekto je len preto, že dobre varíš a upratuješ.

nika11103
28. jún 2022

Za mna , ak tam nie je chémia tak nie . Ale zas ako bolo spomenuté , môže ta to potom mrzieť . Veľakrát zistime čo mame až keď o to prídeme .

autor
28. jún 2022

@sissy27 postarat sa viem o nas aj sama aj to dlho robim🙂 skor mi ide o to ze ma vacsinou zaujmu taki ti "hajzlici" a mam aj v tomto veku romanticke naivne predstavy a toto je dobry chlap do zivota. Spoznali sme sa cez net, sme spolu randili takze bozkavat sme sa bozkavali (bolo to fajn) ale nic viac. A travime spolu uz cca 3-4 roky aspon 2 x do tyzdna..no a keby mi zrazu zmizol zo zivota veru by mi to vadilo a chybal by mi..este pred rokom asi nie, ale tento rok to je to trosku ibe, len nemam pocit ze je moja spriaznena dusa..

sissy27
28. jún 2022

Postarať som myslela v zmysle že ti bude robiť partnera a dieťaťu tatinka… proste on je zamilovaný a z tvojej strany vypočítavosť, lebo veď dobrý chlap, tak si ho nechám. Keby s tebou bol niekto len preto, lebo je už dlho sám, má pocit, že si možno posledná šanca a si fajn, ale inak žiadna príťažlivosť ani chémia, ale zas občas sa obetuje, chcela by si takého?

lintu
29. jún 2022

Chcela som napísať - daj mu šancu, fyzický kontakt dokáže niekedy kadečo zmeniť. Keďže ste už ale tento krok skúšali a ty nič, tak nič. Ťahať to s ním z núdze, nie je voči nemu fér. Aj keď teraz nemáš dobré obdobie na chlapov, raz možno príde ešte taký pri ktorom to zaiskrí a potom čo?