Výlet alebo aquapark s dvomi deťmi sama
Čaute.. mam dve deti vo veku 4,5 a 2r ... Rozmýšľam co toto leto vymyslieť,chcela by som ísť napríklad do nejakého wellness alebo aquaparku ,ale nikto z rodiny koho som sa pýtala nechce ísť.. dokonca ani muz,lebo ten je radšej nonstop v robote od rána do večera a aj víkendy.. ( kapitola sama o sebe)
No a tak sa hnevám celkom,lebo nemam v pláne prežiť leto doma zaklincovana.. baby trúfali by ste si ísť same s deťmi v tomto veku? Akože viem si predstaviť tie riziká.. ale velmi túžim aby mali zážitok, zmenu,vodu.. ale neviem si predstaviť byt na obe sama.. chodíte takto samé?
Mne raz hlava neberie, že chlap úplne odmieta ísť cez prázdniny niekam so svojimi deťmi a ženou. Akože, ani môjmu sa extra nechce, dokonca ani mne, keď mám byť úplne úprimná. Ale deti potrebujú zážitky, nové podnety a hlavne, potrebujú čas, strávený so svojimi rodičmi. Tvoj muž by si to mal uvedomiť a hoci sa mu nechce, mal by sa premôcť. Ako sa ty premôžeš, keď sa ti nechce napríklad variť, alebo upratovať, ale urobíš to, lebo je to proste potrebné. Správanie tvojho chlapa je sebecké. ☹️
@kleopatra114 ďakujem za typy, úžasné.. poznám tie lokality ale boli sme tam dávno, určite skúsime Lednické a tu Brezinu.. Teplice chodíme casto ale sama s deťmi som nebola, bude to.super ísť busom samé.. 🙂
@h2 mas pravdu... Je to tak ale nech so trhme.
Hlavne si uvedom,že 2 male deti budú chcieť stále papať kakat cikat, ty asi tiež budeš musieť navštíviť wc,ako tam tých 2 udržis na wc keď budeš čurat neviem a o oddychu neviem kto tu co splietal, budeš pre nich potrebovať milión veci ,ako bežné nosia rodicia s malými deťmi k vode budeš furt ovesana ,ak ta ani toto neodradí nájdi si na FB skupinu Ilava a nájdi si tam mamičky nejaké s detmi,s ktorými by si mohla chodiť po výletoch a určite bez debaty odporúčam rukavniky chereks,bez toho ani ránu, to udrží dieťa nad hladinou.
...áno trúfla chodím sama po výletoch s troma deťmi od ich malinkata, postupne pribúdajú 🙂 kúpalisko je samozrejmosť celé prázdniny, cez zimu aquaparky, turistika, hrady, zoo, hoplandie, chodím s nimi sama aj na dovolenky k moru, letecky, busom ako príde. Na dovolenkách po fakultatívnych výletoch. Sme už zohrata stvorica 🙂 ale z očí ich nikdy nepúšťam - ani jedného. Našťastie sa držia stále pokope a pri mne. Ak do hlbokej vody v mori tak nie bezomna a nie bez aspoň jedného rukáva aj keď už vedia plávať všetci, pokiaľ nevedeli dobre museli mať vždy rukávy v hlbokej tým že sme chodili k vode odmalička a celoročne v troch rokoch sa každé naučilo ako tak plávať. V aquaparku musia byť stále pri sebe a musia na seba vidieť, naučili sa dávať na seba pozor a pomáhať si a samozrejmá dávam na nich pozor aj ja, takže vždy v strehu, úplný kľud nikdy nemám ani na chvíľu, ale to ani doma 🙂
To záleží veľmi od detí. Mám deti cca v tvojom veku 5 a 3. Môj chlap pracuje už roky v zahraničí a nechce sa mi sedieť doma cez týždeň na riti kým príde domov tak odmalička chodíme všade-kade spolu len 3. Pre mňa je to ešte pohodlnejšie ako napr s babkou ísť spolu lebo vďaka tomu sa deti po chvíle naučili že nemôžu odo mňa utekať , že sa musia čakať , za ruky držať , pýtať sa keď niečo alebo niekam chcú ísť a že staršia musí pozerať vždy po mladšej . Keď ideme s niekým (babkou, mojim chlapom alebo s kamoškami) tak sú zrazu ako utrhnuté z reťaza 😒 a ukazujú sa ale keď ideme samé tak sú to úplne iné deti a výlet s nimi je doslova relax. Vyskúšaj a uvidíš. Ale skúsila by som najprv uzatvorený priestor kam ti až tak nemajú kam utiecť napr malú plaváreň kde je jeden , dva bazény. Oni si po chvíli zvyknú len treba skúšať
Ano , zvládnes
Ja som chodila s chlapcami
Mladsi mal necelé 2 roky,ked sme začali chodit do Turčianskych Teplíc. Vybláznili sa v detskom bazéne a ja som si trošku oddychla pri nich na lehátku 😀🙂
@spadnutaslivka otrasne, nudné
To ma akoze niekoho baviť
kto potrebuje ist von na výlet, k vode ?
@h2 tak toto sa vôbec nepýtala a nijako jej to nepomoze
@romanadam1626 Tvoja odpoveď na otázku, ktorú sa pýtala pred vyše rokom, jej pomôže ešte menej.

Do aqua by som nešla , skor by som išla v týždni na kúpalisko, keď bude menej ľudí, aby si mala väčší prehľad ( nova Dubnica , Teplice , nemsova ) . Iné výlety busom : lednicke rovne( ihrisko pri parku , park , hunty fish obzrieť jazero , zvieratka , posedieť ), Dubnica -( viacero nových ihrísk), nova Dubnica ( kúpalisko , zmrzka velice) , Teplice ( vlácik, oblatky , jazero, kacicky -len samotná prechádzka má atmosféru), trencin ( vlacikom na brezinu , tam sa prebavite, prechádzka po meste , ihrisko na karpatskej ,ostrov )….. je to veľa , staci poguglit