Každý svoju perinu alebo spoločná?
Prosím vás, riešime doma úplnú blbosť, ale zaujíma ma, či to tak majú aj iné páry.
My máme s partnerom každý svoju perinu a mne to tak maximálne vyhovuje. Nikto mi ju v noci neberie, nemusím sa budiť, že som odkopaná, a hlavne sa normálne vyspím. Len nedávno som počula, že spoločná perina je vraj „viac partnerská“ a že oddelené periny pôsobia ako na internáte.
Mne to príde skôr praktické ako neromantické. Cez deň sa máme radi rovnako, aj keď v noci nebojujeme o jeden paplón 😄
Máte doma jednu spoločnú perinu, alebo každý svoju? Ďakujem.
Kazdy svoju. Nikdy by som nechcela spolocnu, staci mi, ze je na niektorych hoteloch
mam jednu veeeelku .. ak by som musela mat vlastnu tak jedine minimalne double velkost a 2 by sa mi uz v postely nezmestili ...
Kazdy svoju. Nikdy by som nechcela spolocnu, staci mi, ze je na niektorych hoteloch
@anonym_be53a4 Toto. V Taliansku pri poziadavke, nech nam daju druhy paplon doniesli dalsiu deku, mysliac si, ze je nam zima. Iny kraj, ine zvyky.
Prave sme na dovolenke s jednym paplonom jak pre troch a niet noci kedy nenadavam 😀
Neviem co je romanticke na tom, ze sa v noci zobudim na to, ze mi je zima alebo ze mame v strede tunel, kde fuci 🙂. Nastastie sme s manzelom rovnako ne/romanticki 🙂.
Sme prave na dovolenke a prve co som urobila po prichode do izby, pytala dalsiu prikryvku, dali mi sice paplon, asi si mysleli, ze mi je zima 😂😂 ale nevadi.
Každý svoju perinu, dokonca aj každý svoju postel a svoju izbu 😁 a partnerstvo mame super
@anonym_autor kazdy svoju 😃 ja nechapem, komu kedy napadlo, ze jedna obrovska pre dvoch je super napad 🫠
@anonym_autor My mame kazdy aj svoju postel, ale keby aj nie, tak urcite by sme mali aspon perinu kazdy svoju.
@anonym_autor kazdy svoju. Casto cestujeme do Britanie, kde v hoteloch mame spolocnu a obaja to pretrpime a tesime sa potom na svoju.
@anonym_autor Už 24 rokov máme každý svoj paplón.A každý sme maximálne spokojní.Hlavne keď ja mám skoro dva metre a manželka 165cm.Podstatny nie je jeden paplón, ale jednota manželov,t.z. aby sa vedeli dohodnúť.
Čiže aj samostatne periny sú tiež partnerské.
My mame jednu, sme tak zvyknuti, spime vacsinou pri sebe
@anonym_autor my mame doma každý svoju, lebo áno, je to praktické pre dobrý spánok, a na chate spoločnú… keď sme na chate, netreba ráno vstávať za povinnosťami, tak nejak sa viac túlime a vieme si spoločný paplon užiť.
Nie, najradšej si prdíme každý do svojej.
U nás každý svoju. Ale mám kamarátku, ktorá už pred 30 rokmi zošívala dve dohromady a šila aj obliečku na to.
@anonym_be53a4 Toto. V Taliansku pri poziadavke, nech nam daju druhy paplon doniesli dalsiu deku, mysliac si, ze je nam zima. Iny kraj, ine zvyky.
@patrike nie je to iný mrav 😂 ked hostia vypýtajú druhý paplón,pridame ďalší paplón. Ak výslovne povedia 2 male, dáme 2 malé. A veľký musíme dať preč. Máme radšej prvú variantu 😆😆
Kazdy svoju perinu, kazdy svoju postel a kazdy svoju vlastnu spalñu🤣
@tenerifka vy ste to dotiahli k dokonalosti a my ešte ďalej - kúpili sme byt a keď sa jednému z nás nechce existovať pod jednou strechou, prespí v ňom 😂 väčšinou je to teda z logistických dôvodov✈
@anonym_autor Kazdy vlastnu. Neviem,kde si taku blbost citala alebo kto to siri a takto dokaze spochybnovat lasku. Na jednej dovolenke sme mali jednu velku perinu a bola to katastrofa. 😂 Nikdy viac. My sa viac lubime pod oddelenymi perinami,ale je pravda,ze ta spolocna perina velmi preverila nasu lasku 😂
Máme jednu a vyhovuje nám to. Říká se tomu francouzská peřina.🙂 Nevadila by mi ale ani ta, kdy má každý svojí. Ta bývá často v hotelích.
@anonym_autor rozmyslali sme nad nou aj my v zaciatkoch...ale presne to...nechcem sa bit v noci o perinu, ja mam na zimu hrubsiu ako manzel, lebo ja som uzimena. Takze kazdy mame svoju a je to ok.
@anonym_autor pred mnohými rokmi môj muž v nejakom záchvate romantiky alebo pominutia mysle prišiel domov so spoločným paplónom. Napriek tomu, že bol obrovský, sme sa oň stále naťahovali, bolo to fakt nepohodlné, tak skončil v skrini a po čase som z neho dala urobiť dva. Aspoň že som hneď od začiatku bola nedôverčivá a nenakúpila som kopu veľkých obliečok
Anno aj postele máme 2, keď sa ten môj niekedy otáča, vyhadzuje ma ako na trampolíne, a to nie som muška. On si otáča paplón na kríže, ja sa vetrám, takže by sme to mali ťažké. Na dovolenke trpím - gulam sa po 1 matraci do stredu, plachta lezie ako nemá, nadskakujem keď sa otáča, lietam keď ide na wc a späť. Často si ľahnem na pristelok ale najradšej by som tam vyhnala chlapa ! 😇🤣
My sa este aj chrbtami k sebe otocime a kazdy na svojom krajicku, neznasam sa lepit pri spani jeden na druheho. A kazdy sa v noci prikryje, ako chce, muzovi je furt teplo, ma tenucky paplon, v horucavach spal odkryty, ja som mala obliecku len, teraz si beriem jeho paplon a on moju obliecku, aj tak spi vacsinu casu poodkryvany. A ja si musim zakryt krize aspon. Pod spolocnym paplonom by sme obaja trpeli.
@anonym_autor spoločná prikrývka a oddelené kohútiky na teplú a studenú vodu, až to je dostatočne kúúúl (alebo british?) 🤔 ešte vankúš by mohli vymyslieť spoločný.

1+1, každý z nás si zvolí akú chce, tenkú hrubú deku navrch