icon

Každý svoju perinu alebo spoločná?

Včera o 14:29

Prosím vás, riešime doma úplnú blbosť, ale zaujíma ma, či to tak majú aj iné páry.

My máme s partnerom každý svoju perinu a mne to tak maximálne vyhovuje. Nikto mi ju v noci neberie, nemusím sa budiť, že som odkopaná, a hlavne sa normálne vyspím. Len nedávno som počula, že spoločná perina je vraj „viac partnerská“ a že oddelené periny pôsobia ako na internáte.

Mne to príde skôr praktické ako neromantické. Cez deň sa máme radi rovnako, aj keď v noci nebojujeme o jeden paplón 😄

Máte doma jednu spoločnú perinu, alebo každý svoju? Ďakujem.

Strana
z2
cacianka
Včera o 14:30

1+1, každý z nás si zvolí akú chce, tenkú hrubú deku navrch

anonym_be53a4
Včera o 14:30

Kazdy svoju. Nikdy by som nechcela spolocnu, staci mi, ze je na niektorych hoteloch

anonym_f5288b
Včera o 14:32

mam jednu veeeelku .. ak by som musela mat vlastnu tak jedine minimalne double velkost a 2 by sa mi uz v postely nezmestili ...

patrike
@anonym_be53a4

Kazdy svoju. Nikdy by som nechcela spolocnu, staci mi, ze je na niektorych hoteloch

@anonym_be53a4 Toto. V Taliansku pri poziadavke, nech nam daju druhy paplon doniesli dalsiu deku, mysliac si, ze je nam zima. Iny kraj, ine zvyky.

ivik4

Prave sme na dovolenke s jednym paplonom jak pre troch a niet noci kedy nenadavam 😀

petamich
Včera o 14:35

Neviem co je romanticke na tom, ze sa v noci zobudim na to, ze mi je zima alebo ze mame v strede tunel, kde fuci 🙂. Nastastie sme s manzelom rovnako ne/romanticki 🙂.

Sme prave na dovolenke a prve co som urobila po prichode do izby, pytala dalsiu prikryvku, dali mi sice paplon, asi si mysleli, ze mi je zima 😂😂 ale nevadi.

anonym_7df3a9
Včera o 14:37

Každý svoju perinu, dokonca aj každý svoju postel a svoju izbu 😁 a partnerstvo mame super

sissy27
Včera o 14:39

@anonym_autor kazdy svoju 😃 ja nechapem, komu kedy napadlo, ze jedna obrovska pre dvoch je super napad 🫠

zuzka55555
Včera o 14:42

Každý svoju.

marianarem
Včera o 14:44

@anonym_autor My mame kazdy aj svoju postel, ale keby aj nie, tak urcite by sme mali aspon perinu kazdy svoju.

simsalabim
Včera o 14:44

@anonym_autor kazdy svoju. Casto cestujeme do Britanie, kde v hoteloch mame spolocnu a obaja to pretrpime a tesime sa potom na svoju.

anonym_6b031b
Včera o 14:57

@anonym_autor Už 24 rokov máme každý svoj paplón.A každý sme maximálne spokojní.Hlavne keď ja mám skoro dva metre a manželka 165cm.Podstatny nie je jeden paplón, ale jednota manželov,t.z. aby sa vedeli dohodnúť.
Čiže aj samostatne periny sú tiež partnerské.

anonym_63cad5
Včera o 14:58

My mame jednu, sme tak zvyknuti, spime vacsinou pri sebe

anonym_f05fa7
Včera o 15:07

@anonym_autor my mame doma každý svoju, lebo áno, je to praktické pre dobrý spánok, a na chate spoločnú… keď sme na chate, netreba ráno vstávať za povinnosťami, tak nejak sa viac túlime a vieme si spoločný paplon užiť.

tenerifka
Včera o 15:19

Kazdy svoju perinu, kazdy svoju postel a kazdy svoju vlastnu spalñu🤣

anonym_b419b5
Včera o 15:38

Nie, najradšej si prdíme každý do svojej.

anonym_fee3e4
Včera o 15:58

U nás každý svoju. Ale mám kamarátku, ktorá už pred 30 rokmi zošívala dve dohromady a šila aj obliečku na to.

minenkaa
Včera o 16:15

Keby sme mali jednu, tak môj muž už by fakt v posteli nesprával

fadama
Včera o 16:16

Máme jednu 😆😆 nevidím na tom nič nepríjemné 🤔😂

fadama
Včera o 16:19
@patrike

@anonym_be53a4 Toto. V Taliansku pri poziadavke, nech nam daju druhy paplon doniesli dalsiu deku, mysliac si, ze je nam zima. Iny kraj, ine zvyky.

@patrike nie je to iný mrav 😂 ked hostia vypýtajú druhý paplón,pridame ďalší paplón. Ak výslovne povedia 2 male, dáme 2 malé. A veľký musíme dať preč. Máme radšej prvú variantu 😆😆

tiezjedna
Včera o 16:20

@anonym_autor kravina. Každý svoju👍

anonym_09aeea
Včera o 16:22
@tenerifka

Kazdy svoju perinu, kazdy svoju postel a kazdy svoju vlastnu spalñu🤣

@tenerifka vy ste to dotiahli k dokonalosti a my ešte ďalej - kúpili sme byt a keď sa jednému z nás nechce existovať pod jednou strechou, prespí v ňom 😂 väčšinou je to teda z logistických dôvodov✈

marca12
Včera o 16:28

@anonym_autor Kazdy vlastnu. Neviem,kde si taku blbost citala alebo kto to siri a takto dokaze spochybnovat lasku. Na jednej dovolenke sme mali jednu velku perinu a bola to katastrofa. 😂 Nikdy viac. My sa viac lubime pod oddelenymi perinami,ale je pravda,ze ta spolocna perina velmi preverila nasu lasku 😂

mandarinka555
Včera o 16:30

@anonym_autor Mám vlastnú perinu, aj vlastnú posteľ...muž tak isto😝

dahliaa
Včera o 16:55

Máme jednu a vyhovuje nám to. Říká se tomu francouzská peřina.🙂 Nevadila by mi ale ani ta, kdy má každý svojí. Ta bývá často v hotelích.

euka210
Včera o 17:44

@anonym_autor rozmyslali sme nad nou aj my v zaciatkoch...ale presne to...nechcem sa bit v noci o perinu, ja mam na zimu hrubsiu ako manzel, lebo ja som uzimena. Takze kazdy mame svoju a je to ok.

danica2711
Včera o 17:57

@anonym_autor pred mnohými rokmi môj muž v nejakom záchvate romantiky alebo pominutia mysle prišiel domov so spoločným paplónom. Napriek tomu, že bol obrovský, sme sa oň stále naťahovali, bolo to fakt nepohodlné, tak skončil v skrini a po čase som z neho dala urobiť dva. Aspoň že som hneď od začiatku bola nedôverčivá a nenakúpila som kopu veľkých obliečok

cacianka
Včera o 18:16

Anno aj postele máme 2, keď sa ten môj niekedy otáča, vyhadzuje ma ako na trampolíne, a to nie som muška. On si otáča paplón na kríže, ja sa vetrám, takže by sme to mali ťažké. Na dovolenke trpím - gulam sa po 1 matraci do stredu, plachta lezie ako nemá, nadskakujem keď sa otáča, lietam keď ide na wc a späť. Často si ľahnem na pristelok ale najradšej by som tam vyhnala chlapa ! 😇🤣

anonym_b5278c
Včera o 18:23

My sa este aj chrbtami k sebe otocime a kazdy na svojom krajicku, neznasam sa lepit pri spani jeden na druheho. A kazdy sa v noci prikryje, ako chce, muzovi je furt teplo, ma tenucky paplon, v horucavach spal odkryty, ja som mala obliecku len, teraz si beriem jeho paplon a on moju obliecku, aj tak spi vacsinu casu poodkryvany. A ja si musim zakryt krize aspon. Pod spolocnym paplonom by sme obaja trpeli.

anonym_e035b5
Včera o 18:32

@anonym_autor spoločná prikrývka a oddelené kohútiky na teplú a studenú vodu, až to je dostatočne kúúúl (alebo british?) 🤔 ešte vankúš by mohli vymyslieť spoločný.

Strana
z2