Každý svoju perinu alebo spoločná?
Prosím vás, riešime doma úplnú blbosť, ale zaujíma ma, či to tak majú aj iné páry.
My máme s partnerom každý svoju perinu a mne to tak maximálne vyhovuje. Nikto mi ju v noci neberie, nemusím sa budiť, že som odkopaná, a hlavne sa normálne vyspím. Len nedávno som počula, že spoločná perina je vraj „viac partnerská“ a že oddelené periny pôsobia ako na internáte.
Mne to príde skôr praktické ako neromantické. Cez deň sa máme radi rovnako, aj keď v noci nebojujeme o jeden paplón 😄
Máte doma jednu spoločnú perinu, alebo každý svoju? Ďakujem.
@anonym_autor no neviem ako by som tu spolocnu natiahla medzi nase 2 spalne. 😂
Tak toto si radšej ani nepredstavujem, že jedna prikrývka 😁...ja nevydržím ani zaspať romanticky v mužovom náručí...😂 musím mať vlastný paplón a dokonca ani naše deti to nevedia, keď boli maličké a chceli spať s nami v našej veľkej posteli, tak si dotiahli do sebou vlastne perinky z postieľky 😁
Tak toto si radšej ani nepredstavujem, že jedna prikrývka 😁...ja nevydržím ani zaspať romanticky v mužovom náručí...😂 musím mať vlastný paplón a dokonca ani naše deti to nevedia, keď boli maličké a chceli spať s nami v našej veľkej posteli, tak si dotiahli do sebou vlastne perinky z postieľky 😁
@ivett1 presneeee 😅
Kazdy svoju a AJ na dovolenke, ak nahodou bola.na izbe Len jedna Velka, sme si vzdy pytali druhu a nikdy nebol problem. Najme v zime spime obaja zakutrani, nevedeli by sme tak spat.
Každý svoju pretože zo začiatku vnoci keď spal tak si stiahol paplón k sebe a ja som mrzla.Takze silové mocov mať spoločné všetko len preto aby to bolo "partnerské"je blbosť .To by ste sa potom mohli deliť aj o jednu zubnú kefku lebo je to partnerské?🤷
@anonym_autor každý máme svoju... Už 15 rokov, čo sme spolu. Raz sme boli ubytovaní niekde, kde bol "king size", čiže spoločná... HRÔZA! Vôbec sme sa nevyspali - teda hlavne ja nie...
Také "násilné" prejavy romantiky za každú cenu nechávam puberťákom. Ja sa chcem vyspať 😁.
Podobná stupidita mi prišla aj "hláška", čítala som ju už dávnejšie v akomsi "kvalitnom počteníčku, že ak spí pár chrbtom k sebe, tak sa už neľúbiš a je to BIG PROBLEM, mali by spať tvárou k sebe - ďalšia hlúposť. Vdychovať vydýchnutý oxid uhličitý z nosa niekoho iného... 🤢

Mali sme jeden veľký, a vyhovuje mi viac zvlášť. Ono aj tie posteľné riešiť, jeden má rád hrubší paplón, druhý tenší. Najdôležitejšie však je, ako to vyhovuje vám.