icon

Mám kúpiť novú posteľ alebo si ponechať starú?

Dnes o 08:10

Ahojte, bývam vo svojom byte, mám v spálni posteľ veľkosti 140 cm, pre mňa samú to stačí. Avšak, ak ku mne príde priateľ, logicky posteľ nám nestačí. Priateľ však u mňa nespí a ani si nemyslím, že bude nasledujúce dva roky spať, on má dcéru vo svojej starostlivosti. Chodím spať ja k nemu väčšinou, on ku mne menej.

Neskôr raz chceme spolu bývať, môj byt by mohol ísť do prenájmu. Pozerala som normálnu posteľ, kvalitnú, s kvalitnými matracmi - ale tá ma vyjde aj 2,000 eur. Na druhej strane, mne to teraz stačí... ak dám raz byt do prenájmu, tam nepotrebujem posteľ za 2,000 eur, kľudne stačí aj lacnejšia, myslím, že ani matrace nepotrebujem za 400-500 eur. Nechať to tak, neriešiť a nič nekupovať?

Inak ja som tu dávala príspevok, či vám stačí 160 cm posteľ, alebo už rovno 180 cm.
Neriešiť, nekupovať, spať na 140 cm?

crazy_cat_lady
Dnes o 08:14

Uplne zbytocna investicia momentalne.. nekupovala by som

anonym_086dfe
Dnes o 08:17

presne tak, neriešiť, nekupovať, spať na 140 cm

anonym_3c8d5a
Dnes o 08:17

zbytocne kupovat novu, raz za cas sa vyspite aj na tejto a do buducna uvidis co ti zivot prinesie a zariadis sa potom

anonym_3f0b1f
Dnes o 08:19

na mensej posteli sa musite aspon trocha k sebe tulit a nespite meter od seba ...

sisska96
Dnes o 08:22

My sme dakedy spali na 120 cm :D

anonym_e246a1
Dnes o 08:28

@anonym_autor väčšinou sa mi v živote neoplatilo kupovať veci preventívne. Život sa nakoniec vyvinul inak a bol to zbytočný výdavok.

lindusss2016
Dnes o 08:29

@anonym_autor ak u teba nespi, nekupuj zbytocne, na sex, hadam, staci aj 140

patrike
Dnes o 08:31

Neries, pripadny najomnik nech si kupi / zozenie spanie, ake chce. Ak sa mu tvoja postel nebude pacit, rozober ju a odloz do pivnice.

anonym_1d072a
Dnes o 10:37

@anonym_autor máme malú spálňu, už roky spíme na 140cm a dá sa to úplne v pohode pokiaľ nemáte obaja 100 kg.