Kúpili by ste si dnes ešte manželskú posteľ 160 cm?
Meníme spálňu a váhame medzi šírkou 160 cm a 180 cm. Tí, čo prešli na väčšiu posteľ, bol to naozaj taký rozdiel?
Rozmerovo to máme natesno :-/
my mame 160x200 aby sa okolo nej dalo chodit a nelutujeme, riesili by sme to rovnako. ale obaja sme pomerne nizki a nemame vyraznu nadvahu. predtym v podnajme sme mali 180x200 a rozdiel nepocitujeme (akurat k lepsiemu, lebo mame lepsiu postel aj matrac).
@anonym_autor Menej ako 180cm by som nekúpila, potrebujeme každý svoj priestor
ak sa da, vyhla by som sa jej. Vyspat sa na tom da, to je pravda, ale pohodlie je pohodlie
postele v šírke 160 cm majú naše deti a je to super pri nejakých chorobách, že si k nim človek ľahne a tak nejak sa vyspí... Pre dvoch dospelých si to vôbec neviem predstaviť, ale ak priestor viac nedovoľuje, tak nič iné nezostáva. Dobrovoľná voľba by to určite nebola.
@anonym_autor išla by som znova do 160tky. Teda v prípade, že je priestor v spálni obmedzený. Vyspime sa na nej pohodlne a kvôli 20cm by som by som určite neukrajovala z priestoru spálne.
Mame 160 a sme spokojni. Ale ide aj o hmotnost manzelov. Ak su obezni, tak ozaj radsej 180. Ak chudi uplne staci 160.
Úplne v pohode...extra rozdiel necítim...mali sme 180, ale keď sa narodil sruhy syn tak kvôli postieľke sme išli do 160...nevidim ziaden rozdiel...
Mali sme 160 kvoli miestu ale uz by som do nej nesla ak sa vam zmesti 180, urcite 180
My máme už 10 rokov 160 a úplne v pohode... a to nie sme žiadne tintítka. Nedostatok pohodlia som si naozaj nevšimla, máme hlavne kvalitné matrace.
Mame 160 a este aj 8 rocny spava medzi nami a uplne v pohode.vobec sa netlacime 🙂
Mame 160 cm siroku postel a v pohode. Obaja sme vysoki, manzel vyse 190cm a ja skoro 180cm a uz nie sme "tintitka". Ani sa nezvykneme okopovat nohami....
Ale je pravda, ze sirsiu postel sme este ani nemali, takze porovnavat nemam ako.
@anonym_autor Ak je 180cm natesno, tak urcite mensiu. Miestnost nebude posobit vzdusne.
mam king size co je 150x 200 mne a priatelovi to uplne staci ..
@anonym_autor my sme mali donedávna 140… a to je muž chlapisko… ale my radi správame v objatí.
Chceli sme 160,kupili 180,ze bude viac priestoru a muz aj tak spi nalepeny na mne 😂 nasi maju 160 uz skoro 40 rokov,,je to o zvyku
Nam je aj 180 cm malo. Ja sa rozvalujem. Za mlada v prvom podnajme sme mali 160 cm,ale to bolo citit,ze je uzka. Ja by som uzsiu ako 180 cm nekupovala.
Muz 180cm a 90kg, ja 175 cm a 70 kg a v pohode sa vyspime na 150. Mali sme aj 180, tam sme sa jeden druheho ani nedotkli. Nejak sme si zvykli okopavat sa, aj ked kazdy z nas potrebuje priestor. Mame doma aj 140 a tam tych 10 cm uz citime.
@anonym_autor mali sme 180 a prešli sme na 160. Úplne v pohode, tých 20 cm ani nie je cítiť. A my sa radí k sebe tulime,keď zaspavame
Máme 160 a sme spokojní.. keď prídeme hocikde kde je širšia posteľ tak sme z toho paf že ako sme od seba ďaleko 🤣🤣🤣🤣 ale zase mne sa to páči keď sa v noci pomrvím a náhodou natrafím na manžela, je to také milé že viem že nie som sama 🙂 ale viem si predstaviť že keď ma niekto ľahší spánok alebo potrebuje svoj priestor alebo mu ten druhý ide na nervy tak to teda nie je dobrá voľba.. tiež sme obaja bez nadváhy.
@anonym_autor mne by 160 nestačilo, my máme momentálne 200x220 a je to super ale ja som zvyknutá sa riadne rozťahovať, takže ja ten svoj priestor potrebujem😀 Niekedy keď sa stane, že príde dcérka za nami v noci, tak muž ide preč lebo sa už nevyspíme ale samozrejme, že je všetko o zvyku. Keď sme mali svoje prvé bývanie, tak tam sme mali 160 a prežili sme🙂 A už ste aj pozerali, akú posteľ chcete? Idete behať po predajňach či si dáte robiť stolárovi?

ak sa zmestí do izby, tak určite 180 cm, veď do spálne sa chodí len spať, nepotrebujete tam priestor na extra prechádzky, či?