Stačí manželská posteľ so šírkou 160 cm?
Ahojte, idem kupovať novú posteľ. Stačí vám šírka 160 cm? Pre dvoch?
Nie. Aj 180 je niekedy malo.
Ako mlademu paru urcite staci- no ak mate al planujete deti - asi radsej vacsiu
Áno stačí. Deti u nás v posteli nikdy nespali.
Nie. Mala som 160cm a nestacilo. A to sme velmi stihli
Mali sme väčšiu, prišla mi zbytocne veľká. Keď sme kupovali nedávno novú, išli sme do 160 a za mňa super. Sme ale obaja štíhli, bezdetní, a nejak veľmi sa v noci nehybeme po posteli
ak planujete deti tak urcite sirsiu, my mame 180 a takych 20cm naviac by sme este prijali
Nieeeeee
Ano staci bohate. Aj traja sa pomestime
200x200 je ideal, kazdy ma dost miesta pre seba (sme stihli)
Ja by som najradšej 180 na 200, ale žiaľ mám malú spálňu.
@anonym_autor spala som na takej dva mesiace, je to male uzke nemala som si kam dat ruky
možno pre jedného, ale nie pre dvoch
Mame 160, ja nie som stihla, vyspime sa uplne v pohode. Ked bol syn babo, spaval medzi nami a tiez v pohode.
@anonym_autor áno stačí v pohode na plnohodnotny spanok a to sa k nám niekedy natlačiť deti ráno, nespia s nami...chceli sme síce 180 ale rozmery izby nepustili 😁
Áno . A nechápem to ohľadom deti . Deti majú vlastné postele
My aj 180 ideme menit na 200🙈😁
Ak nie ste obezni, postaci vam.
@anonym_autor ja by som taku nechcela. Ma taku sesterka a je to otrasne uzke podla mna. Navyse mame obaja radi s muzom svoj priestor na spanie, neznasam sa lepit na niekoho, aj to pri 180 sirke si niekedy zavadziame, este pride 1-2 deti ku nam a konecna. Len mame malu spalnu a sirsia by sa nam uz nevosla.
Ja by som najradšej 180 na 200, ale žiaľ mám malú spálňu.
@anonym_autor aku malu? My smr aj v byte mali.malu, aj v dome nam vysla ta najmensia izba, kedze mame 4 deti, tak velke izby sli detom. Ja mam 40 cm na sirku nocneho stolika pri posteli a muz tiez. On ma zo svojej strany vstavanu skrinu potom, ja stenu s oknom. Za postelou, kde mame nohy, tak je teraz koliska o sirke 40 cm a prejdem ltt, mala tam dcerka postielku so siekou 60 cm, este 20 cm som mala na prechod. Manzel by radsej dlhsiu este, kedze je vysoky, ale uzsiu nie. Srandu si robime, ze kebyze mame menit dom, tak uz len obrovske izby a aspon 10, aby sme sa pohodlne zmestili 🫣😅🤣. Ale na to nie su peniaze a je mi smiesne z tych novostavieb, co maju 4 mini izbicky. Ale zas v spalni nepotrebujem tancovat.
mame lebo uz 180 by nam obmedzil velmi priestor. je to ok aj jedno dieta tam este vleze ale keby som si mohla uprimne vybrat tak si vezmem 180. ale nemozem a mam 160 a je to ok 😊
Mame 160ku a do nového bytu určite 180 alebo 200, chceme mať viac priestoru a plánujeme mačku, tak nech máme priestor všetci😆
Väčšiu sme nikdy nemali, spavame 20rokov na takých šírkach a bohato nam to staci, rozmýšľam ako spia ludia ked im nestačí ani 180cm 😁 a to sa ani netlačíme ani si nezavadziame, ja neznášam ak sa ma niekto dotýka v spanku ,ale mozno mi tá šírka nevadí preto, lebo spim na bruchu a vela miesta nezaberam. Manzel je väčší aj širší o dost, ale ani raz mi neubral z miesta.
My aj 2 detmi malymi sme sa zmestili :D

Mali sme, ale viac nam vyhovuje sirsia.