icon

Ako sa vysporiadať so švábmi na brigáde vo Virgínii?

6. máj 2025

Ahojte za pár dní odlietam do Virginie na letnú brigádu,je tu niekdo kto tam bol tiež a mali ste na ubytovaní šváby?ako ste si sními poradili?kázali nám doniest si z domu dáku plachtu na posteľ a netuším aku .Dakujem

janinah
6. máj 2025

Kto normalny ide byvat ku švabom?

lucik194
6. máj 2025

tisice ludi bolo vo Virginii, predpokladam, ze len tam kde ides byvat budu svaby..... odkial vies , ze tam su? kto Ti o nich povedal , si tu ako anonym, proste troll.....

so svabmi si neporadis nijako, nevykozit sa nedaju. vsetko davat do doziciek, doz, odkladat veci, nic nenechavat na stole.......

betulinka1
6. máj 2025

Nasla by som si ine ubytovanie alebo aj celu brigádu. To tam co musí byť, ked ta rovno upozornia, že su tam sváby. Už by mi to bolo podozrivé, že ako pristupujú k zamestnancom, ked ich v tom nechajú bývať.

thereisabear
6. máj 2025

Tak, že by som nešla.

autor
6. máj 2025

Upozornili nás nato v agentúre že tam môžu byť šváby,tak pre istotu ak by tam boli ešte neviem presne kde budeme ubytovaní to nam dajú vedieť týždeň pred odchodom,žiaľ dozvedela som sa o svahoch len včera a už sú všetky poplatky zaplatené aj letenka čo nieje mali peniaz

autor
6. máj 2025
@lucik194

tisice ludi bolo vo Virginii, predpokladam, ze len tam kde ides byvat budu svaby..... odkial vies , ze tam su? kto Ti o nich povedal , si tu ako anonym, proste troll.....

so svabmi si neporadis nijako, nevykozit sa nedaju. vsetko davat do doziciek, doz, odkladat veci, nic nenechavat na stole.......

@lucik194 nie som žiadny troll ide o študentskú brigádu,cestujem takto ďaleko prvýkrát ,všetko je pre mňa nové ,včera nás cez online rozhovor upozornili že je možné že niekde budú šváby preto sa pre istotu pytam

janinah
6. máj 2025

Svaby vyliezaju za tmy.nechavaj stale rozsvietene svetla.

veselo_neveselo
6. máj 2025

Nijako, musis tam len ist a uvidiet sam/a, a podniknut kroky tam. Na to sa nijak vopred nepripravis. Spreje budu mat aj tam, ale ked je zamorena cela ubytovna darmo si budes striekat v izbe.

Dufam ze si sa ozval/a uz pocas toho online rozhovoru, a pytal/a si sa zainteresovanych, ako si predstavuju riesenie. Lebo my s tym na fore nespravime nic, ale tych, co s tym mozu nieco spravit si mal/a na telefone.

lucik194
6. máj 2025

takze work and travel. ak Vas upozornili, ze am mozu byt, tak tam budu. predpokladam, moznost ubytovania inu mat nebudes, oni zabezpecili kde budete byvat.....

bojovat proti nim nema ziaden zmysel, ak tam su, tak ich nevyzabijas..... vsetky veci (jedlo)odkladat, uzatvorene nadoby, cez den lozit nebudu (neuvidis ich), len v noci, ked je rozsvietene, tak budu vylezene niekde inde....

minilla
6. máj 2025

Svaby neznasaju ocot. Nakupit a umyvat vsetky povrchy len nim. Situaciu to uplne nevyriesi, ale v spojeni so spraymi, bude ako-tak pod kontrolou.

autor
6. máj 2025

Ďakujem uvidíme na ubytovaní čo ako bude poskusam vsetko