icon

Dá sa do USA odísť ako výmenný študent bez očkovania?

9. nov 2023

Máte niekto s tým skúsenosť? Alebo neviete či sa to da? Vízum J1

Strana
z2
autor
9. nov 2023

@queen_mary Tak za prvé, ma 16, za druhé on zdieľa názor so mnou 🙂 opäť zbytočný komentár na ktorý zbytočne mrháš čas!

betulinka1
9. nov 2023

Co ja viem, davas iba vyhlasenie, ze je osoba ockovana. Nepýtali potvrdenia. Ale ak sa nieco stane a zistia, ze si nebola ockovana, tak moze byt z toho sud, vela problemov a na 100% neplati poistenie zdravotnú starostlivost. Co by som neodporúčala, kedze tam sa nedoplatis.

julish
9. nov 2023

tak s takými názormi, čo sú proti medicínskym argumentom, asi fakt nech radšej sedí doma

autor
9. nov 2023

@julish Sú vzdelaný vedci ktorý majú výhrady proti očkovaniam a tí čo teraz? Ich za to vylúčiť zo spoločnosti a zakázať im vedeckú činnosť?!

beata_k
9. nov 2023

Ano

autor
9. nov 2023

@beata_k Máte nejaké skusenost?

beata_k
9. nov 2023

Joj prepac, nie. Ja som reagovala na tvoj posledny prispevok. Ci im zakazat vedecku cinnost....ano.

stanielka17
9. nov 2023

@beata_k Ano, bol taky lekar a vedec, ktory si kompletne vymyslel cely vyskum, ktory udajne dokazoval, ze autizmus je sposobeny ockovanim. Prisiel opravnenie o licenciu a diplomy.

hortenziaj
9. nov 2023

Tak keď ma syn problém s ockovanim, nch sedí doma a nechodí nikde, to je jeho problém ze neverí medicíne. A nemusíš sa báť, autizmus už nedostane, a pravdepodobne je už zaočkovaný na tie veci co sa v detstve ockovalo

annm81
9. nov 2023

Vo vedeckej obci panuje dosť veľká zhoda ohľadne prospechu očkovania, ale mne sa nechce púšťať do tejto diskusie s antivax. Realita je taká, že očkovanie sa vyžaduje a vy máte asi štyri možnosti
- očkovať sa
- necestovať
- získať potvrdenie o opodstatnených dôvodoch neočkovania
- podvádzať

To posledné by som absolútne neodporúčala, pretože ak sa na to príde a to aj neskôr, synovi hrozí vyhostenie a môže zabudnúť na to, že mu ešte v budúcnosti schvália vstup. Už nehovoriac o tom, že ak ochorie, poisťovňa bude všetky náklady na liečbu vymáhať od vás - a môže to byť pre vás likvidačná čiastka.

katulienkax
10. nov 2023

AK to vyzaduju povinne, ta to by mi zacala svietit kontrolka a do USA ani nesla, podobne ako Djokovic a nakoniec aj tak do USA siel na turnaj a je neockovany, tak asi to tak povinne nebude.

annm81
10. nov 2023

@katulienkax Pletieš dve odlišné veci. Vzhľadom na to, na aké víza tam chlapec ide, potrebuje celý zoznam očkovaní (väčšina z toho sú u nás povinné detské očkovania)

anonym_3c9515
14. nov 2025
@anonym_autor

@hortenziaj milión očkovaní co vyžadujú.

@anonym_autor
Ako ste to prosím s tým ockovanim vyriešili? Ake ste potrebovali? Vďaka

Strana
z2