Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lea641981 mne sa veeeeeeeelmi paci ale su akurat dobre asi iba na pozeranie. vsetky taketo hracky sme prakticky podostavili. ja ich nekupujem kedze som nenasli dobry sposob ako ich hygienicky ocistit. tie co nemaju nieco v sebe (motorcek a tak) periem a umyvam pravidelne ale co s tymi ostatnymi??? 😢
Ahojte, rada by som sa k vam pridala, tiez sme s Lukaskom 'junovi'.. Je fajn si citat vase postehy, clovek sa dozvie vela uzitocneho i vtipneho, napr. ponozky;)).. Kedze mam prve baby, vsetko je pre mna nove, a ucim sa kazdy den.
@anulienka_nr nas drobcek mal takuto zapareninu s pluzgierikmi na zadocku, tiez sme dali Imazol a preslo to po troch dnoch. Davali sme na to aj odvar z repika. Tak nech to rychlo prejde aj u vas.
mamicky, mate v postielkach tie latkove "matracove" chranice naokolo aby sa dietatko nebuchlo, resp. aby sa im nezasekla rucicka, nozicka - po celej postielke? Ja mam len pri hlavicke a trocha na bokoch, no malej sa stale podari dat nozku skrz, tam kde latka nie je. V noci ju mam sice v spacom vaku, tak je to ok, no cez den ju do vaku nedavam.
Oplati sa kupit tu latku na celu postielku, alebo je to zbytocne?
(neviem ako sa to spravne vola, no snad ste pochopili co myslim) 😉
@anulienka_nr mne dala doktorka imazol a zabral do troch dní, už nebolo vidno nič.
A uz me boj vybojovali a v postielkach nam spinkaju uz 5mesacni drobcekovia 🙂 Neviem ako vy dámy ale pre mna je kazdy den ako maly zazrak kedze mam len prve babatko.Obcas sa az divim ze takmer vobec neplace a skoro stale sa smeje a usmieva
4divokakocka @ ahojte aj ja sa k vam pridam🙂 Dcerka 4dec bude mat 6 mes😲
my máme prave dnes 5mesiacov
4divokakocka@mrkvolka stale babatko kojis? Davas uz aj prikrmy?
Kojim stale ale skusame nove chute bo nas malinky by zjedol asi aj nas keby moze.vsetko by chcel ochutnat co vidi aj nas papat a co ty?
@mrkvolka ja nasej hladoske davam uz ot 4 mes! Na desatu ma ovocie/vyzivku, na obed zeleninu s maskom, na veceru kasu. A este aj mm 🙂 Len posledne 2 dni nejako nechce papkat nic, len mm ;( Budu to zubki 😖
jeejj tak vy uz budete mozno zubati 🙂
My sme malinkemu davali velmi skoro chutnat veci ved nech vie co ho caka a nemozem sa stazovat ze by mu nieco nechutilo co sme skusali on bude asi po tatinkovi mat rad vsetko neviem ako u vas ale ten nas je cely tatinko este aj spinkaju rovnako tak mi to pride obcas az take smiesne ze je taka jeho zmensenina 🙂
@mrkvolka to dufam ze uz budeme co najskor, lebo malicka je strasne nervozna, do vsetkeho hryze! U nas su chalani po tatinovy a Romanka je vraj moja mini kopia! 😀 Uz idem aj ja buvat! Tak dobru noc
Dobru nocku
@emily84 neviem ci by to pomohlo aj mne prestrci nozky cez tycky a mam hniezdo po celej postieke aj starsi to robil a robi doteraz neviem ci to ma neaky vyznam zachvilku si to bude vediet dat aj dole a bude to zbytocne 🙂
Baby, a ako sa vam cestuje s drobcami autom? Chodite s nimi aj same? Davate ich tam unavenych, aby zaspali v autosedacke,ci naopak, ked su dobre vyspinkani, alebo to jednoducho neriesite, posadite do autosedacky a idete?
U nas je to ta menej prijemna aktivita. Ked bol este malinky, tak v aute krasne spinkal, teraz je to narocnejsie. Ak nas niekto vezie, tak to sa este da, drobca zabavim aj hodku, ale sama s nim chodim minimalne a na kratke trasy, tazko sa mi pocuva ten plac. A to som mala velke plany, ako budeme cestovat, kym je tatinko v praci, snad z toho rychlo vyrastie..
@rurbi aj nasa malicka v aute len placka! Ked soferuje manzel tak musim ju kojit pocas jazdy( Sama s nou uz radsej nesoferujem lebo strasne ma znervoznuje jej rev ;( Tak chodievame na peso s kocikom 🙂
@4divokakacka jej rodili sme rovnaky den 🙂
inak co sa tyka cestpvanoa som so myslela ze maly to ma rad, ale cim je starsi tak je nekludnejsi v aute. nie stale, ale par krat uz pervrieskal skoro celu cestu.
Ahojte baby, pozerám že sa pridávajú aj nové maminy - tak vitajte. Moja mala teraz 5 mesiacov a týždeň, ako spánok v noci je katastrofa stále sa budí každú hodinu 😒 Dávate malinkým už aj piškóty?? napríklad do výživy? A jogurty?
Ahojte mamičky.prosím poraďte mi ako ste naučili svoje deti zaspavat v postielke.ja stale malú musím uhojdat na rukách a ked ju len položím hneď plače.za rucicku malá chytiť nechce.
Ahojte mamini bola tu téma macko fisher price na vianoce akcia 36e a klúče k tomu. Tak ja som našla v našom tescu Bánovce macka s 50% zľavou tak skúste mrknúť kúpila som za 19,90e. Možno to tu už niekto napísal ale nemám čas to prečítať. Tak skúste mrknúť aj u Vás 🙂.
@rurbi Ja chodim s malou autom viackrat do tyzdna a vacsinou sama. Najhorsie je obliect a potom sup do auta. Mala cestovanie zboznuje, chodime s nou mozno od jedneho mesiaca a pohodicka. Kupili sme si trosku vacsie autko, takze sa mi vpohode vojde do kurfa kocik aj s vanickou ked je takto chladno🙂

@lubi ja nemam rada tie latkove hracky 😢 ani neviem preco 🙂