Ako vybrať nástroje a aplikácie na fitness meranie?
Čauko, dal som sa pred týždňom znova na cvičenie, lebo stovka na váhe sa už nezadržateľne blížila.
No a chcel by som sa opýtať na nejaký fitness stack, proste nástroje, ktoré merajú, pomáhajú...
Používam kaloricketabulky.cz a rozmýšľam nad plnou verziou. 40€ ročne som už videl...
Ďalej používam strava, to keď sa náhodou niekedy pomýlim a idem behať, alebo bicyklovať, ale trackujem si tam aj kočiar.
Na tréningy používam notes. Normálne papierovy. Jak nenormálny. Neviem o nejakej appke, kde by som si vedel značiť tréningy, aké cviky, koľko serii, koľko opakovani s akou záťažou. Viete dačo poradiť?
Ďalej som začal pozerať nejaké smart hodinky/náramok. Tam by som vyžadoval najmä GPS, že keď idem behať v sexy elastickom oblečení, tak nemusím držať mobil v ruke, dosť mi to vadí (ale zatiaľ nemám žiadne lepšie riešenie). Nie 800€ za dajake garminy fakt nedám. No a aby to meralo tep, tlak, spánok, kroky a všetky tieto hlúposti, čo merajú všetky smart hodinky/naramok.
No a na temu mi vyskočila ešte nejaká smart váha, ale pozerám, že niečo také existuje aj u nás. TO by bolo ideálne, že to pomerá aj percento tuku v tele a tieto veci... A rovno to dakde zapisuje.
No a napokon, ideálne, keby existovalo niečo, kde sa mi všetky tieto dáta z XY zariadení a appiek spolu "zgrupia" a všetko to tam uvidím. Viete poradiť niečo konkrétne?
@thirstymonk mne sa paci ze chces vela muziky za malo penazi👌🤣 tip na hodinky-Garmin.mala som samsungy a po roku putovali do kosa.garmin ti zmeria ozaj vsetko co si popisal,plus ich appka je vymakana.
Vahu mam inteligentnu Xiaomi,ale chodim kazde 3 mesiace na Inbody meranie ak chcem vidiet detailny rozpis a progres.
@thirstymonk a este dodam,neexistuje jedna appka,ktora ti stiahne vsetky data z roznych zariadeni a vyhodnoti a vypluje tabulku,lebo sa jednotlive appky a znacky medzi sebou biju a blokuju navzajom 🤷♀️ u mna treningy vyhodnocuje Garmin connect,automaticky zapise na stravu.na garmin appke si nastavis aj treningy,progres atd.

@thirstymonk Ja nic neporadim, len budem v tichosti sledovat odpovede. Ja zatial vybieham tiez len s mobilom v ruke 🫣