icon

Ako zasýti Rajo High Protein jogurt po cvičení?

13. máj 2026

Ahojte, začala som kupovať Rajo High Protein 20g jogurty po tréningu ale niekedy mám pocit že ma vôbec nezasýtia a o hodinu som zase hladná, skúšala som ich kombinovať aj s ovocím ale rozdiel malý, máte niekto skúsenosť či to funguje skôr ako doplnok alebo je lepšie siahnuť po inom produkte, ďakujem

biba_18
13. máj 2026

celkom nerozumiem tej myšlienke prečo by ťa mal čistý jogurt zasýtiť 😒

sense
13. máj 2026

@anonym_autor skús pridať aj nejaký ten sacharid a vlákninu plus tekutiny. Ono záleží aj od tréningu. Ja mám odsledovane na sebe, že záleží aj od toho v akej tepovke idem, ak si dám silový tréning a ešte aj beh na páse s vyvýšenim kde ide tep viac hore , alebo nejaký HIIT intervaly, kde sa páli primárne cukor , tak je hlad väčší , keďže telo potrebuje doplniť glykogén. Keď si dám ale len silový tréning,tam ten výdaj až taký nie je, tak ani ten hlad nie je taký citeľný.
A napr preto najradšej cvičím doobeda , alebo poobede, aby keď prídem z tréningu som mala obed alebo skorú večeru.

anonym_a3db07
13. máj 2026

nekupovat vyrobky ako rajo protein🙈🙈 papier znesie, je to marketingovy tah, radsej si kup kvalitny protein ktory si das hned po treningu na rychlu regeneraciu a potom sa normalne najedz

katkaseiner
13. máj 2026

ja tiez odporucam radsej po treningu protein pit a dat si banan. Marketing je svina

natalka13
13. máj 2026

grecky jogurt ma na 150gr 12gr bielkovin.
Rajo "protein" tiez.
rajo jogurt 20gr bielkovin je ktory?
pre mna je to desiata alebo olovrant.
zasytenie tak na 2hodky

zuzubb007
13. máj 2026

Z jogurtu sa nenaješ, potrebuješ potom zjesť normálne jedlo