Chodiaci pás v byte - hlučnosť
Čaute baby, tie ktoré máte chodiaci pás v byte, alebo susedia nad vami, mám otázku. Je to veľmi počuť?
ja mam napriklad sedavu pracu a chodiaci pas pouzivam pri praci, nerozumiem, co ste niektore hned protivne :D
@babushkaem asi preto lebo ony nemajú 🙂
Pre tie ktore maju problem a navrhujú vychádzky. Mat doma bezecky pas je topka. Na prechádzku môžeš ist len ked je vonku svetlo, neprší a nie je ani najväčší úpek. Na pas môžeš ist uplne kedykoľvek. Mam denný cieľ 15 000 krokov. Zároveň sa rada pozerám na TV (a nehanbím sa za to vobec) 😀. Takto to krasne skĺbim. Pozriem si dobrý film, pri tom sa prechádzam, volím si záťažové stupne, vonku môžu padať aj furiky a mne je to jedno, môžem sa prechádzať. Niekedy mi na to ostane cas až ked uz malý večer zaspí. Takze za mna fantastická vec 🙂.
@anonym_autor Áno, je to veľmi počuť a nielen počuť, byt pod bežiacim pásom cíti také zvláštne dunenie ako keby hore bežalo stádo koní.
My sme bežiaci pás radšej premiestnili do suterénnej miestnosti, pod nami bývalá dôchodkyňa celý deň zavretá v byte.
Mne beziaci pas pride strašne smiesny nazov, ako keby ten pas bežal 😀.
@gerrwie_girl ja nemôžem pri tom kukať telku, by som si nabila nos ...
@gerrwie_girl ja nemôžem pri tom kukať telku, by som si nabila nos ...
@biba_18 jaj 😀 Ja sa obcas pridrziavam a mam taky sirsi
@anonym_autor je to pocut. Ide skôr o to, či im to vadí alebo nie. Keď si doma, používaj ho cez deň, keď je bežný ruch a nie je to také hlucne
@gas1201 napriklad ja pocujem dunenie a citim vibracie. Oni vraj teda maju podlozku, ale co ja viem. Navyse, oni obaja maju kazdy cca 90 kg, takze aj to ked vezmes...
@martinkatinka ale ty si pisala o beziacom pase, co ma suseda a @gas1201 sa pytal na chodiaci pas. No to kazdy o inom pisal.
Ja som pocula dobre ohlasy na chodiaci pas popri praci z domu.
Pre tie ktore maju problem a navrhujú vychádzky. Mat doma bezecky pas je topka. Na prechádzku môžeš ist len ked je vonku svetlo, neprší a nie je ani najväčší úpek. Na pas môžeš ist uplne kedykoľvek. Mam denný cieľ 15 000 krokov. Zároveň sa rada pozerám na TV (a nehanbím sa za to vobec) 😀. Takto to krasne skĺbim. Pozriem si dobrý film, pri tom sa prechádzam, volím si záťažové stupne, vonku môžu padať aj furiky a mne je to jedno, môžem sa prechádzať. Niekedy mi na to ostane cas až ked uz malý večer zaspí. Takze za mna fantastická vec 🙂.
@gerrwie_girl tebe sa to nezda, ale kebyze to pocujes v miestnosti pod sebou, vo velkom panelaku, kde je betonovy skelet, tak ver, ze by ti to vadilo.
@martinkatinka ale ty si pisala o beziacom pase, co ma suseda a @gas1201 sa pytal na chodiaci pas. No to kazdy o inom pisal.
Ja som pocula dobre ohlasy na chodiaci pas popri praci z domu.
@jazzy03 tak vacsinou je to kombinacia, podla toho ako to nastavis. A proste aj pri chodzi pocujes take otrasy, mozno mensie ako pri vyssej rychlosti, ale stale to je dunenie.
@gerrwie_girl tebe sa to nezda, ale kebyze to pocujes v miestnosti pod sebou, vo velkom panelaku, kde je betonovy skelet, tak ver, ze by ti to vadilo.
@martinkatinka jj čítala som potom komenty preto som vymazala predchádzajúci komentar kde píšem o hlučnosti 🙂.
To čo je teraz za móda s tými pásmi? To sa nemôžete ísť prejsť von?
@anonym_ec8429 to čo je za blbý nazór ? U nás je v lete príšerne teplo, v zime krátko svetlo a táto zima tiež je ukážková.. čo sa počasia týka....a najdôležitejšia vec je,že sa u nás po meste alebo v tej malo prírody čo tu máme v kuse potulujú skupinky indov,srbov,ukrajincov a podobné individuá a ja sa bojím chodiť sama po tme ....proto by som si aj ja hneď kúpila .
@anonym_ec8429 to čo je za blbý nazór ? U nás je v lete príšerne teplo, v zime krátko svetlo a táto zima tiež je ukážková.. čo sa počasia týka....a najdôležitejšia vec je,že sa u nás po meste alebo v tej malo prírody čo tu máme v kuse potulujú skupinky indov,srbov,ukrajincov a podobné individuá a ja sa bojím chodiť sama po tme ....proto by som si aj ja hneď kúpila .
@anonym_ded2ea nie si z nitry? tu tiez mam po zapade slnka uz blby pocit.
@anonym_ded2ea nie si z nitry? tu tiez mam po zapade slnka uz blby pocit.
@chillibubble V Nitre mám aj ja blbý pocit hoci aj napoludnie, ale ani nie kvôli potulujúcim sa skupinkám, ale kvôli väčšine tamojšieho, domáceho obyvateľstva.
@anonym_autor každá druhá si tu teraz kupuje pás, asi si všeci lámu nohy rad za radom
@anonym_ec8429 ty si si zjavne zlomila mozgové bunky
To čo je teraz za móda s tými pásmi? To sa nemôžete ísť prejsť von?
@anonym_ec8429 kým ja behám, tak sa pri mne hrajú tri deti. Asi by som si s nimi sotva zabehala vonku. To, že Ty nepoznáš alebo nedomyslíš dôvod, neznamená, že neexistuje.
@demografka aj ten stacionarny bicykel je pocut. Samozrejme, ked das pod neho podlozku na tlmenie, bude to lepsie. Sused nad nami si zaobstaral. Pracovala som z domu. Cele dni som sa sla zblaznit z toho, ze co to stale huci. Bolo leto, okno otvorene, kadejake zvuky, ale toto aj tak bolo pocut. Ja som najprv myslela, ze to auto co cisti cesty a chodniky. Len potom som zistila, ze ten zvuk je rovnaky, asi to auto nestoji hodinu na mieste. Tak som si myslela, ze ma niekto v bytovke nieco zapnute. Aj som sa bala, ze co to moze byt. Asi po 2 tyzdnoch sme zistili ze to sused nad nami bicykluje. Chodil aj na normalnom biku, ale dost pribral tak bikoval aj doma.
@daja07 my mame doma stacionarny bicykel a moze ho mat manzel aj v obyvacke, ide potichu, nerusi, neviem ci je to typom bicykla alebo cim... nad nami zjavne maju slabe podlahy (my mame izolacnu vrstvu) a my pocujeme velmi co presuvaju a veru niekedy mam pocit akoby menili nabytok pravidelne...
ak potrebujes s kolenom hybat tak kasli na beziaci pas, treba ti skor bicykel a pod... podla mna teda.
inak stroje su s roznymi hlucnostami, pod tie co robia valivy zvuk ci ako to nzavat sa davaju aj podlozky /ja mam eliptical velky/, niektore su fajn, niektore su lahke a ked na tom clovek cvici sa to hybe a aj buchat moze atd.. treba si vyskusat.Na beziacom aj fitku ak niekto doslova uteka a dupe, tak to robi aj na tych profi strojoch hluk...
@simca06022011 chodiaci pás nie bežiaci to je rozdiel
@simca06022011 chodiaci pás nie bežiaci to je rozdiel
@anonym_autor ano potom som som si vsimla, ale za mna plati to iste v podsate, zalezi od vyhotovenia. ale ak to robi len taky valivy zvuk, ako som pisala = su pod to podlozky riadne.
@anonym_autor ano potom som som si vsimla, ale za mna plati to iste v podsate, zalezi od vyhotovenia. ale ak to robi len taky valivy zvuk, ako som pisala = su pod to podlozky riadne.
@simca06022011 ok, aj tak po tejto diskusii som sa rozhodla že pôjdem do kočíkarne