icon

Cviky na hrubé lýtka. Skúsenosti a tipy?

ankapal
12. máj 2026

Ahojte,
nemate niektora skusenost s cvikmi na hrube lytka ? Nemam zdravotmy problem, len su ku zvysku tela dost silne. Mam 51 kg. Nemam rada siroke nohavice, rada nosim obtiahnute. Cez leto ked zoberiem suknu alebo kratasy je to vidiet.

Strana
z2
anonym_8c2e61
13. máj 2026
@ankapal

@anonym_8c2e61 ano , to mi vadi , ze nie su take vytvarovane :( plus ich mam mierne do pismena O , podla mna to nepekne vyzera.

@ankapal S tymto ozaj nič nespravíš.Je to genetika.Ak by si cvičila,tak sa ti zvačsia len lýtka.Možno to nie je až tak esteticky pekné,ale clovek by sa mal prijať taky aký je a kašlať na to.Uživaj si normalne sukne a nerieš.Toto nie je dôvod na obmedzovanie sa.Sú aj horšie veci. 🙂

akvi
13. máj 2026

Bohuzial, je to genetika, mas ten sval upnuty akoby nizsie - to su take tie sprinterske svaly, nie vytrvalostne.. Ja to mam tiez tak a mam to lytko hrubsie, ako ty, ani nejdem radsej pisat mieru. Ale podla mna to pri nohach, kde ten spodok je pomerne siroky vyzera ovela lepsie, ako mat len taky stlpik.. ja ak by som nemala svaly, tak mam stlpy..ale kedze mam lytko vymakane, lebo cely zivot tancujem, tak to nevyzera az tak blbo..ano su hrube, ale aspon vytvarovane.. Cvicenim ti neschudnu, ale nadobudnu lepsi tvar.

Strana
z2