icon

Cviky na spodnú časť zadku

Dnes o 12:28

Ahojte viete poradit dobre cviky na spodok zadku?

anonym_8ad6a3
Dnes o 12:32

vyhodit porcelanovy zachod a dat turecky 🙂

autor
Dnes o 12:35
@anonym_8ad6a3

vyhodit porcelanovy zachod a dat turecky 🙂

@anonym_8ad6a3 zasa zbytočný komentár. Proste načo 🙂 cítim sa trápne aj za teba

oceanahory
Dnes o 12:38

@anonym_autor Svata trojica na zadok 😁 - hip thrust, rumunsky mrtvy tah a vypady (bulharske). Mozes popripade pridat este drepy. Idealne 3-4 serie po 8-12 opakovani s vahami.

biba_18
Dnes o 12:42

@anonym_autor zas tak od veci rada to nie je - to sú drepy v podstate ... dobré aj na zadok, aj na stehná 😒

anonym_e9149a
Dnes o 12:48
@anonym_autor

@anonym_8ad6a3 zasa zbytočný komentár. Proste načo 🙂 cítim sa trápne aj za teba

@anonym_autor zbytočný? dobrý nápad a je na tom kus pravdy

autor
Dnes o 13:00
@oceanahory

@anonym_autor Svata trojica na zadok 😁 - hip thrust, rumunsky mrtvy tah a vypady (bulharske). Mozes popripade pridat este drepy. Idealne 3-4 serie po 8-12 opakovani s vahami.

@oceanahory no to všetko cvičím ale zmenu nevidím.

autor
Dnes o 13:00
@biba_18

@anonym_autor zas tak od veci rada to nie je - to sú drepy v podstate ... dobré aj na zadok, aj na stehná 😒

@biba_18 na stehna nepotrebujem, skôr viac cviky určené len na zadok s minimálnym zapojením stehien

oceanahory
Dnes o 13:02
@anonym_autor

@oceanahory no to všetko cvičím ale zmenu nevidím.

@anonym_autor S akymi vahami?

biba_18
Dnes o 13:03

nie každému je dané mať pekný zadok 😒

autor
Dnes o 13:05
@oceanahory

@anonym_autor S akymi vahami?

@oceanahory hip thrust - 80/90 kg podľa toho aký mám deň, rdl 30kg s osou, a BSS na multiprese s 15/20 kg

autor
Dnes o 13:05
@biba_18

nie každému je dané mať pekný zadok 😒

@biba_18 ja ale nepíšem nikde ze zadok nemám pekny 🙂

oceanahory
Dnes o 13:12

Tak autorka tu bude skor problem v hlave, ako v zadku 😉. Velku rolu zohrava genetika, nie kazdy ma moznost mat dokonaly zadok afroamericanky 😁, ak cvicis pravidelne cviky s vahami vyssie, tak mas urcite pekny pevny zadok a to je hlavne.

biba_18
Dnes o 13:12

@anonym_autor citujem: "no to všetko cvičím ale zmenu nevidím." ... to bolo k tomu ...

autor
Dnes o 13:17
@oceanahory

Tak autorka tu bude skor problem v hlave, ako v zadku 😉. Velku rolu zohrava genetika, nie kazdy ma moznost mat dokonaly zadok afroamericanky 😁, ak cvicis pravidelne cviky s vahami vyssie, tak mas urcite pekny pevny zadok a to je hlavne.

@oceanahory pevný je to ano, len by ho chcelo trochu viac dotvarovať. 😅 akože nemá zlý tvar ale môže mať lepší. A zasa extra obrovský zadok nechcem.

autor
Dnes o 13:18
@biba_18

@anonym_autor citujem: "no to všetko cvičím ale zmenu nevidím." ... to bolo k tomu ...

@biba_18 a kde tam píšem že mám škaredý zadok? 😆

biba_18
Dnes o 13:22

@anonym_autor nechaj tak ...

autor
Dnes o 13:26
@biba_18

@anonym_autor nechaj tak ...

@biba_18 skôr ty nechaj tak. Za každú cenu potrebuješ mať svoje pravdu a hneď človeka zhadzovať. 😆

oceanahory
Dnes o 13:27
@anonym_autor

@oceanahory pevný je to ano, len by ho chcelo trochu viac dotvarovať. 😅 akože nemá zlý tvar ale môže mať lepší. A zasa extra obrovský zadok nechcem.

@anonym_autor Ved to aj moj by mohol mat lepsi tvar vid. foto... ale tak robim tiez co mozem 😁, zadok je tiez moja problemova partia, takze napr. u mna je ten progres velmi pomaly, ale tak aspon ho vidim a mne to staci. Lepsie cviky si myslim, ze nenajdes...vsetky "booty builder" videa na nete opakuju tieto iste cviky.
Ja ososbne sa nezeniem za ziadnou dokonalostou 😉.

biba_18
Dnes o 13:28

@anonym_autor to je už tvoj pohľad na vec - a s tým ja nič neurobím. ja som to takto nenapísala, nemám vôbec ani myšlienky takto posudzovať, ani ľudí čo poznám nie že ľudí čo nepoznám. takže asi toľko k tomu ...

bielasovicka
Dnes o 13:41
@anonym_autor

@biba_18 ja ale nepíšem nikde ze zadok nemám pekny 🙂

@anonym_autor tak asi ho pekný nemáš keď potrebuješ tam cviky. To je logické.

autor
Dnes o 14:08
@oceanahory

@anonym_autor Ved to aj moj by mohol mat lepsi tvar vid. foto... ale tak robim tiez co mozem 😁, zadok je tiez moja problemova partia, takze napr. u mna je ten progres velmi pomaly, ale tak aspon ho vidim a mne to staci. Lepsie cviky si myslim, ze nenajdes...vsetky "booty builder" videa na nete opakuju tieto iste cviky.
Ja ososbne sa nezeniem za ziadnou dokonalostou 😉.

@oceanahory za mňa super forma. 💪

autor
Dnes o 14:09
@bielasovicka

@anonym_autor tak asi ho pekný nemáš keď potrebuješ tam cviky. To je logické.

@bielasovicka logické to absolútne nieje 🤣 nikde nepíšem že potrebuejm cviky na ochabnuty škaredý zadok

bielasovicka
Dnes o 15:16
@anonym_autor

@bielasovicka logické to absolútne nieje 🤣 nikde nepíšem že potrebuejm cviky na ochabnuty škaredý zadok

@anonym_autor dobre

anonym_2aceba
Dnes o 15:25

Tu dnes niekto vstal hore ritou😀

anonym_c28a4d
Dnes o 15:40
@anonym_2aceba

@anonym_2aceba Hore tou peknou ritou.

autor
Dnes o 17:16
@anonym_2aceba

@anonym_2aceba myslíš trapky čo sa potrebujú len navážať a nemaju čo povedať. No všimla som si

anonym_2aceba
Dnes o 17:46
@anonym_autor

@anonym_2aceba myslíš trapky čo sa potrebujú len navážať a nemaju čo povedať. No všimla som si

@anonym_autor Nie

sisska96
Dnes o 19:42
@anonym_autor

@biba_18 a kde tam píšem že mám škaredý zadok? 😆

@anonym_autor heeeeelp 😂 cvič aj na mozog pls

autor
Dnes o 21:02
@sisska96

@anonym_autor heeeeelp 😂 cvič aj na mozog pls

@sisska96 no mohla by si