Je nahota v saune normálna?
Dnes som bola a zákaz plaviek. Bola som z nahymi ľuďmi vo vyryvke v maličkej vyryvke kde k nam prišiel nahy par.. v saune detto zeny vyvalene na plachte a moj muž na nich pozeral. Co si mam o tom myslieť. Je to normálne nahota v saunach??
@anonym_4b1322 vieš ale ako tebe je nepríjemné sa pozerať na nahé telá, tak nahým je u riti, či ti to vadí 😃😃 stačí ísť do súkromného wellnessu kde tie škaredé neforemné telá neuvidis 🙂
Len teda rada by som ozrejmila ze som nechcela nikoho urazit, kazdy nech ma telo ake chce, podstata bola, ze nie som zvedava ani na dokonale telo a ani na ziadne ine, avsak mladi vacsinou nie su ti co sa tam otrcaju a ked oni dokazu zachovat diskretnost vo wellnesse tak myslim, ze to dokaze kazdy
Len teda rada by som ozrejmila ze som nechcela nikoho urazit, kazdy nech ma telo ake chce, podstata bola, ze nie som zvedava ani na dokonale telo a ani na ziadne ine, avsak mladi vacsinou nie su ti co sa tam otrcaju a ked oni dokazu zachovat diskretnost vo wellnesse tak myslim, ze to dokaze kazdy
@anonym_4b1322 ako myslíš zakryť pohlavne organy
Jaj, a aby som este doplnila, tak v kupeloch (niektorych) je pobyt v liecivej vode tiez bez plaviek. Nie vo vsetkych, je to delene na zeny, muzov ale v bazene sedi 20 - 30 nahych osob pokope. Niektore by svaclo uz pri dverach, ked by bolo treba zavesit plachtu na vesiak a napochodovat do vody tak ako ich Pan Boh stvoril
@viestta ano svaclo, nesla by som tam.. to v ktorych kupeloch tak je? :D
@anonym_4b1322 ideálne by bolo asi rozdeliť sauny pre mladých a pekných a zvyšok by bol pre starých, ovisnutých, zošuverených a tlstých s hnusnými riťami a vercajgami😨
@anonym_4b1322 ideálne by bolo asi rozdeliť sauny pre mladých a pekných a zvyšok by bol pre starých, ovisnutých, zošuverených a tlstých s hnusnými riťami a vercajgami😨
Keď budem mať 60,a budem ovisnuta, tiez sa nebudem cítit konfortne medzi 20,30 ročnými pevnými telami. Takže niečo natom je.
@anonym_ebf884
Keď budem mať 60,a budem ovisnuta, tiez sa nebudem cítit konfortne medzi 20,30 ročnými pevnými telami. Takže niečo natom je.
@anonym_ebf884
@anonym_0e5b39 to prečo ,veď aj ti mladi budú starí a aj ty si bola mladá
Ľudia prečo sa tak hanbite za svoje tela
@anonym_autor ja neviem ktory idiot chodi do sauny v plavkách 🙄
Aj ja by som sa pozrela chlapovi na pindura keby lezal predomnou nahý 🤭
@anonym_0e5b39 Si viem predstaviť čo by bolo keby som ja napísal, že som očumoval ženy v saune.
Plavky chapem, ze nie. Ale plachty by mohli byt, aspon kto nechce na Adama a Evu. Ja som bola raz v kupeloch, kde sa chodilo nahy do vody, nastastie zeny a muzi zvlast. No babky bez hanby na mna vyvalovali, skoro im vypadli 👀😳 Neprijemne to bolo... 🫣🙄
Ja rozumiem tomu,že do sauny sa v plavkách ísť nesmie,ale veď mám plachtu,tak sa do nej zabalím,nikdy v živote by som v tej saune nesedela nahá,rozvalená,aby ma tam mohli očumovať cudzí ľudia..A do vírivky by som nahá s cudzími ľuďmi nešla ani omylom,fuj,hnus..Toto som zažila prvýkrát minulý rok,keď sme boli na víkend v Brne v jednom hoteli a išli sme do wellness a tam,že vírivka bez plaviek,skoro mi oči vypadli,no našťastie tam tá vírivka bola oddelená v takej miestnosti,ktorá sa dala zatvoriť takými sklenými dverami s matným sklom,takže človek videl,že tam niekto je,ale nevidel žiadne detaily a našťastie tam boli natoľko príčetní ľudia,že nikoho ani nenapadlo,aby sa k niekomu išiel do tej vírivky natrepať,ale vždy si každý počkal,kým sa vírivka uvoľní a až potom tam išiel..Inak by som do nej nešla ani náhodou..Akože ja pochopím,že plavky v saune nie,ale z akého dôvodu plavky vo vírivke nie,tak to fakt nechápem..
Plavky chapem, ze nie. Ale plachty by mohli byt, aspon kto nechce na Adama a Evu. Ja som bola raz v kupeloch, kde sa chodilo nahy do vody, nastastie zeny a muzi zvlast. No babky bez hanby na mna vyvalovali, skoro im vypadli 👀😳 Neprijemne to bolo... 🫣🙄
@anonym_0c7234 a preco ta babky ocumovali?
@anonym_0c7234 a preco ta babky ocumovali?
@anonym_ebf884 no ja neviem, akoze urcite som bola najmladsia siroko daleko a mala som bobra no tak asi preto, ale normalne to bolo odveci a dost neprijemne,.ja neviem asi je najlepsie sa vyhybat takym miestam 😃
@anonym_ebf884 no ja neviem, akoze urcite som bola najmladsia siroko daleko a mala som bobra no tak asi preto, ale normalne to bolo odveci a dost neprijemne,.ja neviem asi je najlepsie sa vyhybat takym miestam 😃
@anonym_0c7234 babky sa asi pohorsovali na bobrovi😄🤣
@anonym_autor ano, do sauny sa chodi bez plaviek, sperkov a pod, max iba v plachte.
Kto s tym ma problem, tak na take miesta nechodi.
Malo by tam byt tlmene osvetlenie, aby sa clovek lepsie citil a hlavne treba byt tolerantny a vyslovene nikoho neocumovat.
@simca06022011 Napríklad Smrdáky a všetky kúpele zamerané na kožné choroby sú "nahé" .
@simca06022011 Dudince
@simca06022011 Napríklad Smrdáky a všetky kúpele zamerané na kožné choroby sú "nahé" .
@procrastique @viestta ale take hromadne bazeny?? ako ok, ja by som tam nesla :DD na tie procedury, takze.. ako som pisala.. :D ja proste ani do tej sauny by som nesla stylom, ze sa tam vyzleciem z tej plachty a do bazena som sa nikdy netrepkala z tade.. zatial som to zvladla vzdy bez toho 🙂 a posledne roky mame saunu doma
@procrastique @viestta ale take hromadne bazeny?? ako ok, ja by som tam nesla :DD na tie procedury, takze.. ako som pisala.. :D ja proste ani do tej sauny by som nesla stylom, ze sa tam vyzleciem z tej plachty a do bazena som sa nikdy netrepkala z tade.. zatial som to zvladla vzdy bez toho 🙂 a posledne roky mame saunu doma
@simca06022011 ano, hromadny bazen, kde bolo naraz 20 - 30 zien rozneho veku, vahy, vyzoru... A raz tam nebola sestricka ale brat. Prezila som, nikto nikoho neocumoval, kazdy mal dost svojich starosti
@anonym_autor samozrejme čo to je za otázku?Ale ja mám vždy plachtu a do vírivky nejdem, ale pod sprchu.Ja som zažila v Maďarsku také zážitky, že som dosť benevolentna a nehanbliva, ale mala som čo robiť😂
@anonym_autor samozrejme čo to je za otázku?Ale ja mám vždy plachtu a do vírivky nejdem, ale pod sprchu.Ja som zažila v Maďarsku také zážitky, že som dosť benevolentna a nehanbliva, ale mala som čo robiť😂
@anonym_1bdb94 vedze sa podel so zazitkami, nebud lakoma😁
@anonym_1bdb94 tak ja mam zazitok a ani virivka, ani sauna... ja som sa isla osprchovat po kupalisku, samostatne sprchy boli a nie verejne.. tak som sa s kludom vyzliekla, zavesila uterak, strcila sa pod sprchu a mne tam vbehla babka !!! strcila sa mi hola ku mne pod tu JEDNU SPRCHU s tym madarskych " de jo!!! " a zacala sa mi tam umyvat, ako keby sa nechumelilo.. ja som skoro odpadla, zdrapila som uterak mokre plavky a odpochodovala s nadavkami .. :DD dcera oci vypliestala, ze to co bolo.. a rehotali sme sa na tom mesiac... "de jo"...
@simca06022011 ano, hromadny bazen, kde bolo naraz 20 - 30 zien rozneho veku, vahy, vyzoru... A raz tam nebola sestricka ale brat. Prezila som, nikto nikoho neocumoval, kazdy mal dost svojich starosti
@viestta aj Rajecké mali kúpele ked som tam bola pred 7 rokmi vaňové procedúry nahé vane boli v spoločnej miestnosti a oproti sebe takže to tam nikto neriešil ze tam bolo naraz 8 nahých žien raz tam dali aj muža len dali medzi nas maly záves. Teraz su tie vaňové procedúry po jednom ale tiež je tam človek nahý a zamestnanec ho tam vklada a vybera. V kúpeľoch to nikdy nikto neriešil ze tam vidí nahého človeka chodím cely život a je to uplne bežná vec.
V Poľsku v chocholove ked to otvorili hore je celá bezplavkova zóna a dokonca do väčšiny saun sa nesmelo ani s plachtou prisli vas upozorniť ze ju mate nechát von na háčiku.
@anonym_1bdb94 vedze sa podel so zazitkami, nebud lakoma😁
@anonym_ebf884 ja a z aquaparku Bez okuliarov, slepa ako patrona, som si to namierila do panskych sprch. V kludom Anglicana som osprchovala syna, seba, aj vlasy umyla a az ked som odchadzala som si vsimla dvoch panov, ktori aby zachovali dekorum sa sprchovali tvarou k stene...
a ked si dam bobkovy list namiesto plaviek? to nemozem?
@anonym_14f938 Dúfam, že nie si chlap. Pretože ak by ti stačil bobkový list, to sa teda nemáš čím chváliť.😁😇
@anonym_14f938 Dúfam, že nie si chlap. Pretože ak by ti stačil bobkový list, to sa teda nemáš čím chváliť.😁😇
@katkazatka ono aj je bobkov list a bobkovy list. Na tom mojom, co mam na balkone rastu listy ako lopuchy. Ale je pravda, ze na panske korunne klenoty priemernej velkosti by tiez boli male
Čuduj sa svete, dá sa saunovať, aj chodiť do sauny v plavkách - či už na verejných plavárňach, wellness centrách, alebo hotelových wellnessoch.
Chvalabohu som sa v Kanade ešte nestretla s tým, žeby bol zákaz, práve naopak, keby tam niekto nabehol nahý, tak je tam v priebehu minút security.
Na Slovensku sme boli raz, bolo to absolútne nechutné a nie, neboli to rozvalené staré babky, ale nejaké mladé trúbky, ktoré náramne tešila pozornosť druhých… 🤮
Aj v Senci su vecery pre dospelych, vstup iba bez plaviek. Samozrejme zupan a plachta je k dispozicii, aj kvoli hygiene, zupan sa pouziva zvacsa do baru, lebo je tam chladnesie, ako v saunovom svete. Nikto nikoho neocumuje a kto sa hanbi, nech zostane doma, chodievali sme tam so znamymi, stretli inych znamych a veru, nikto nemal problem
Čuduj sa svete, dá sa saunovať, aj chodiť do sauny v plavkách - či už na verejných plavárňach, wellness centrách, alebo hotelových wellnessoch.
Chvalabohu som sa v Kanade ešte nestretla s tým, žeby bol zákaz, práve naopak, keby tam niekto nabehol nahý, tak je tam v priebehu minút security.
Na Slovensku sme boli raz, bolo to absolútne nechutné a nie, neboli to rozvalené staré babky, ale nejaké mladé trúbky, ktoré náramne tešila pozornosť druhých… 🤮
@sisaka povod sauny aj nazov samotny je z finska a tam sa cely narod saunuje nahý…

Jaj, a aby som este doplnila, tak v kupeloch (niektorych) je pobyt v liecivej vode tiez bez plaviek. Nie vo vsetkych, je to delene na zeny, muzov ale v bazene sedi 20 - 30 nahych osob pokope. Niektore by svaclo uz pri dverach, ked by bolo treba zavesit plachtu na vesiak a napochodovat do vody tak ako ich Pan Boh stvoril