icon

Je nahota v saune normálna?

Včera o 20:59

Dnes som bola a zákaz plaviek. Bola som z nahymi ľuďmi vo vyryvke v maličkej vyryvke kde k nam prišiel nahy par.. v saune detto zeny vyvalene na plachte a moj muž na nich pozeral. Co si mam o tom myslieť. Je to normálne nahota v saunach??

viestta
Dnes o 09:46

Jaj, a aby som este doplnila, tak v kupeloch (niektorych) je pobyt v liecivej vode tiez bez plaviek. Nie vo vsetkych, je to delene na zeny, muzov ale v bazene sedi 20 - 30 nahych osob pokope. Niektore by svaclo uz pri dverach, ked by bolo treba zavesit plachtu na vesiak a napochodovat do vody tak ako ich Pan Boh stvoril

anonym_4b1322
Dnes o 11:20
@misiak7777

@anonym_4b1322 vieš ale ako tebe je nepríjemné sa pozerať na nahé telá, tak nahým je u riti, či ti to vadí 😃😃 stačí ísť do súkromného wellnessu kde tie škaredé neforemné telá neuvidis 🙂

@minenkaa
@misiak7777

Len teda rada by som ozrejmila ze som nechcela nikoho urazit, kazdy nech ma telo ake chce, podstata bola, ze nie som zvedava ani na dokonale telo a ani na ziadne ine, avsak mladi vacsinou nie su ti co sa tam otrcaju a ked oni dokazu zachovat diskretnost vo wellnesse tak myslim, ze to dokaze kazdy

minenkaa
Dnes o 11:30
@anonym_4b1322

@minenkaa
@misiak7777

Len teda rada by som ozrejmila ze som nechcela nikoho urazit, kazdy nech ma telo ake chce, podstata bola, ze nie som zvedava ani na dokonale telo a ani na ziadne ine, avsak mladi vacsinou nie su ti co sa tam otrcaju a ked oni dokazu zachovat diskretnost vo wellnesse tak myslim, ze to dokaze kazdy

@anonym_4b1322 ako myslíš zakryť pohlavne organy

simca06022011
Dnes o 11:34
@viestta

Jaj, a aby som este doplnila, tak v kupeloch (niektorych) je pobyt v liecivej vode tiez bez plaviek. Nie vo vsetkych, je to delene na zeny, muzov ale v bazene sedi 20 - 30 nahych osob pokope. Niektore by svaclo uz pri dverach, ked by bolo treba zavesit plachtu na vesiak a napochodovat do vody tak ako ich Pan Boh stvoril

@viestta ano svaclo, nesla by som tam.. to v ktorych kupeloch tak je? :D

anonym_ebf884
Dnes o 11:41
@anonym_4b1322

@minenkaa
@misiak7777

@anonym_4b1322 ideálne by bolo asi rozdeliť sauny pre mladých a pekných a zvyšok by bol pre starých, ovisnutých, zošuverených a tlstých s hnusnými riťami a vercajgami😨

anonym_0e5b39
Dnes o 12:20
@anonym_ebf884

@anonym_4b1322 ideálne by bolo asi rozdeliť sauny pre mladých a pekných a zvyšok by bol pre starých, ovisnutých, zošuverených a tlstých s hnusnými riťami a vercajgami😨

Keď budem mať 60,a budem ovisnuta, tiez sa nebudem cítit konfortne medzi 20,30 ročnými pevnými telami. Takže niečo natom je.
@anonym_ebf884

minenkaa
Dnes o 12:24
@anonym_0e5b39

Keď budem mať 60,a budem ovisnuta, tiez sa nebudem cítit konfortne medzi 20,30 ročnými pevnými telami. Takže niečo natom je.
@anonym_ebf884

@anonym_0e5b39 to prečo ,veď aj ti mladi budú starí a aj ty si bola mladá

minenkaa
Dnes o 12:25

Ľudia prečo sa tak hanbite za svoje tela

klotildabazarik
Dnes o 12:28

@anonym_autor ja neviem ktory idiot chodi do sauny v plavkách 🙄

yosi
Dnes o 12:29
@anonym_0e5b39

Aj ja by som sa pozrela chlapovi na pindura keby lezal predomnou nahý 🤭

@anonym_0e5b39 Si viem predstaviť čo by bolo keby som ja napísal, že som očumoval ženy v saune.

anonym_0c7234
Dnes o 12:31

Plavky chapem, ze nie. Ale plachty by mohli byt, aspon kto nechce na Adama a Evu. Ja som bola raz v kupeloch, kde sa chodilo nahy do vody, nastastie zeny a muzi zvlast. No babky bez hanby na mna vyvalovali, skoro im vypadli 👀😳 Neprijemne to bolo... 🫣🙄

lucylaw
Dnes o 12:41

Ja rozumiem tomu,že do sauny sa v plavkách ísť nesmie,ale veď mám plachtu,tak sa do nej zabalím,nikdy v živote by som v tej saune nesedela nahá,rozvalená,aby ma tam mohli očumovať cudzí ľudia..A do vírivky by som nahá s cudzími ľuďmi nešla ani omylom,fuj,hnus..Toto som zažila prvýkrát minulý rok,keď sme boli na víkend v Brne v jednom hoteli a išli sme do wellness a tam,že vírivka bez plaviek,skoro mi oči vypadli,no našťastie tam tá vírivka bola oddelená v takej miestnosti,ktorá sa dala zatvoriť takými sklenými dverami s matným sklom,takže človek videl,že tam niekto je,ale nevidel žiadne detaily a našťastie tam boli natoľko príčetní ľudia,že nikoho ani nenapadlo,aby sa k niekomu išiel do tej vírivky natrepať,ale vždy si každý počkal,kým sa vírivka uvoľní a až potom tam išiel..Inak by som do nej nešla ani náhodou..Akože ja pochopím,že plavky v saune nie,ale z akého dôvodu plavky vo vírivke nie,tak to fakt nechápem..

anonym_ebf884
Dnes o 13:30
@anonym_0c7234

Plavky chapem, ze nie. Ale plachty by mohli byt, aspon kto nechce na Adama a Evu. Ja som bola raz v kupeloch, kde sa chodilo nahy do vody, nastastie zeny a muzi zvlast. No babky bez hanby na mna vyvalovali, skoro im vypadli 👀😳 Neprijemne to bolo... 🫣🙄

@anonym_0c7234 a preco ta babky ocumovali?

anonym_0c7234
Dnes o 13:47
@anonym_ebf884

@anonym_0c7234 a preco ta babky ocumovali?

@anonym_ebf884 no ja neviem, akoze urcite som bola najmladsia siroko daleko a mala som bobra no tak asi preto, ale normalne to bolo odveci a dost neprijemne,.ja neviem asi je najlepsie sa vyhybat takym miestam 😃

anonym_ebf884
Dnes o 13:51
@anonym_0c7234

@anonym_ebf884 no ja neviem, akoze urcite som bola najmladsia siroko daleko a mala som bobra no tak asi preto, ale normalne to bolo odveci a dost neprijemne,.ja neviem asi je najlepsie sa vyhybat takym miestam 😃

@anonym_0c7234 babky sa asi pohorsovali na bobrovi😄🤣

maickamf
Dnes o 14:02

@anonym_autor ano, do sauny sa chodi bez plaviek, sperkov a pod, max iba v plachte.
Kto s tym ma problem, tak na take miesta nechodi.
Malo by tam byt tlmene osvetlenie, aby sa clovek lepsie citil a hlavne treba byt tolerantny a vyslovene nikoho neocumovat.

procrastique
Dnes o 14:10
@simca06022011

@simca06022011 Napríklad Smrdáky a všetky kúpele zamerané na kožné choroby sú "nahé" .

viestta
Dnes o 14:41
@simca06022011

@simca06022011 Dudince

simca06022011
Dnes o 14:42
@procrastique

@simca06022011 Napríklad Smrdáky a všetky kúpele zamerané na kožné choroby sú "nahé" .

@procrastique @viestta ale take hromadne bazeny?? ako ok, ja by som tam nesla :DD na tie procedury, takze.. ako som pisala.. :D ja proste ani do tej sauny by som nesla stylom, ze sa tam vyzleciem z tej plachty a do bazena som sa nikdy netrepkala z tade.. zatial som to zvladla vzdy bez toho 🙂 a posledne roky mame saunu doma

viestta
Dnes o 14:46
@simca06022011

@procrastique @viestta ale take hromadne bazeny?? ako ok, ja by som tam nesla :DD na tie procedury, takze.. ako som pisala.. :D ja proste ani do tej sauny by som nesla stylom, ze sa tam vyzleciem z tej plachty a do bazena som sa nikdy netrepkala z tade.. zatial som to zvladla vzdy bez toho 🙂 a posledne roky mame saunu doma

@simca06022011 ano, hromadny bazen, kde bolo naraz 20 - 30 zien rozneho veku, vahy, vyzoru... A raz tam nebola sestricka ale brat. Prezila som, nikto nikoho neocumoval, kazdy mal dost svojich starosti

anonym_1bdb94
Dnes o 14:56

@anonym_autor samozrejme čo to je za otázku?Ale ja mám vždy plachtu a do vírivky nejdem, ale pod sprchu.Ja som zažila v Maďarsku také zážitky, že som dosť benevolentna a nehanbliva, ale mala som čo robiť😂

anonym_ebf884
Dnes o 14:59
@anonym_1bdb94

@anonym_autor samozrejme čo to je za otázku?Ale ja mám vždy plachtu a do vírivky nejdem, ale pod sprchu.Ja som zažila v Maďarsku také zážitky, že som dosť benevolentna a nehanbliva, ale mala som čo robiť😂

@anonym_1bdb94 vedze sa podel so zazitkami, nebud lakoma😁

simca06022011
Dnes o 15:00
@anonym_1bdb94

@anonym_1bdb94 tak ja mam zazitok a ani virivka, ani sauna... ja som sa isla osprchovat po kupalisku, samostatne sprchy boli a nie verejne.. tak som sa s kludom vyzliekla, zavesila uterak, strcila sa pod sprchu a mne tam vbehla babka !!! strcila sa mi hola ku mne pod tu JEDNU SPRCHU s tym madarskych " de jo!!! " a zacala sa mi tam umyvat, ako keby sa nechumelilo.. ja som skoro odpadla, zdrapila som uterak mokre plavky a odpochodovala s nadavkami .. :DD dcera oci vypliestala, ze to co bolo.. a rehotali sme sa na tom mesiac... "de jo"...

lakebabe
Dnes o 15:08
@viestta

@simca06022011 ano, hromadny bazen, kde bolo naraz 20 - 30 zien rozneho veku, vahy, vyzoru... A raz tam nebola sestricka ale brat. Prezila som, nikto nikoho neocumoval, kazdy mal dost svojich starosti

@viestta aj Rajecké mali kúpele ked som tam bola pred 7 rokmi vaňové procedúry nahé vane boli v spoločnej miestnosti a oproti sebe takže to tam nikto neriešil ze tam bolo naraz 8 nahých žien raz tam dali aj muža len dali medzi nas maly záves. Teraz su tie vaňové procedúry po jednom ale tiež je tam človek nahý a zamestnanec ho tam vklada a vybera. V kúpeľoch to nikdy nikto neriešil ze tam vidí nahého človeka chodím cely život a je to uplne bežná vec.
V Poľsku v chocholove ked to otvorili hore je celá bezplavkova zóna a dokonca do väčšiny saun sa nesmelo ani s plachtou prisli vas upozorniť ze ju mate nechát von na háčiku.

viestta
Dnes o 15:25
@anonym_ebf884

@anonym_1bdb94 vedze sa podel so zazitkami, nebud lakoma😁

@anonym_ebf884 ja a z aquaparku Bez okuliarov, slepa ako patrona, som si to namierila do panskych sprch. V kludom Anglicana som osprchovala syna, seba, aj vlasy umyla a az ked som odchadzala som si vsimla dvoch panov, ktori aby zachovali dekorum sa sprchovali tvarou k stene...

katkazatka
Dnes o 15:27
@anonym_14f938

a ked si dam bobkovy list namiesto plaviek? to nemozem?

@anonym_14f938 Dúfam, že nie si chlap. Pretože ak by ti stačil bobkový list, to sa teda nemáš čím chváliť.😁😇

viestta
Dnes o 15:31
@katkazatka

@anonym_14f938 Dúfam, že nie si chlap. Pretože ak by ti stačil bobkový list, to sa teda nemáš čím chváliť.😁😇

@katkazatka ono aj je bobkov list a bobkovy list. Na tom mojom, co mam na balkone rastu listy ako lopuchy. Ale je pravda, ze na panske korunne klenoty priemernej velkosti by tiez boli male

sisaka
Dnes o 16:06

Čuduj sa svete, dá sa saunovať, aj chodiť do sauny v plavkách - či už na verejných plavárňach, wellness centrách, alebo hotelových wellnessoch.
Chvalabohu som sa v Kanade ešte nestretla s tým, žeby bol zákaz, práve naopak, keby tam niekto nabehol nahý, tak je tam v priebehu minút security.
Na Slovensku sme boli raz, bolo to absolútne nechutné a nie, neboli to rozvalené staré babky, ale nejaké mladé trúbky, ktoré náramne tešila pozornosť druhých… 🤮

anonym_373ba6
Dnes o 16:20

Aj v Senci su vecery pre dospelych, vstup iba bez plaviek. Samozrejme zupan a plachta je k dispozicii, aj kvoli hygiene, zupan sa pouziva zvacsa do baru, lebo je tam chladnesie, ako v saunovom svete. Nikto nikoho neocumuje a kto sa hanbi, nech zostane doma, chodievali sme tam so znamymi, stretli inych znamych a veru, nikto nemal problem

procrastique
Dnes o 16:36
@sisaka

Čuduj sa svete, dá sa saunovať, aj chodiť do sauny v plavkách - či už na verejných plavárňach, wellness centrách, alebo hotelových wellnessoch.
Chvalabohu som sa v Kanade ešte nestretla s tým, žeby bol zákaz, práve naopak, keby tam niekto nabehol nahý, tak je tam v priebehu minút security.
Na Slovensku sme boli raz, bolo to absolútne nechutné a nie, neboli to rozvalené staré babky, ale nejaké mladé trúbky, ktoré náramne tešila pozornosť druhých… 🤮

@sisaka povod sauny aj nazov samotny je z finska a tam sa cely narod saunuje nahý…