icon

Možnosti korčuľovania na ľade na západnom Slovensku

brontofuz
21. nov 2025

Ahojte, da sa teraz niekde korčuľovať na lade, na zamrznutom jazere, na zapadnom slovensku?

lucyluska
21. nov 2025

@brontofuz
Jasné že dá, len si pribaľ aj plavky 🤷🏼‍♀️

beata_k
21. nov 2025

@brontofuz Na jazere urcite nie. Jedina moznost je klzisku.

sissy27
21. nov 2025

@brontofuz a máš pocit, že niekde na slovensku už tento rok intenzívne mrzlo niekoľko dní po sebe? 😀

ewwe
Autor odpoveď zmazal
ik70
21. nov 2025

Predsa skoro na každom zimnom štadióne.

brontofuz
autor
21. nov 2025
@ik70

Predsa skoro na každom zimnom štadióne.

@ik70 pytal som sa na jazero

brontofuz
autor
21. nov 2025
@sissy27

@brontofuz a máš pocit, že niekde na slovensku už tento rok intenzívne mrzlo niekoľko dní po sebe? 😀

@sissy27 neviem, nesledujem pocasie preto som to sem dal, viem ze su rozne jazera ktore nemusim poznat a moze tam mrznut uz, niekde v lese napriklad.

sissy27
21. nov 2025
@brontofuz

@sissy27 neviem, nesledujem pocasie preto som to sem dal, viem ze su rozne jazera ktore nemusim poznat a moze tam mrznut uz, niekde v lese napriklad.

@brontofuz a žiješ na slovensku? vyšiel si z domu za posledné dva týždne? alebo aj roky? lebo už je to naozaj veľmi dávno, čo v novembri bolo západné slovensko zamrznuté...

brontofuz
autor
21. nov 2025
@sissy27

@brontofuz a žiješ na slovensku? vyšiel si z domu za posledné dva týždne? alebo aj roky? lebo už je to naozaj veľmi dávno, čo v novembri bolo západné slovensko zamrznuté...

@sissy27 ok tak od BA do BB

pralinka25
21. nov 2025
@brontofuz

@brontofuz prepáč ale toto vážne? Ako ta môže vôbec takáto otázka napadnúť. Veď vidíš ako je vonku a snáď vieš ako veľmi musí mrznut aby bol na jazere pevný a bezpečný ľad. Ci? Ďalší do Darvinovej teórie evolúcie? Inak je jednoduchšie otvoriť meteo appku ako napísať na koňa. Fakt sa toto musíš pýtať?

januska12323
21. nov 2025
@brontofuz

@brontofuz nie, nikde na západe ešte nemrzlo tak aby zamrzla kaluž vody nieto ešte jazero.

brontofuz
autor
21. nov 2025
@pralinka25

@brontofuz prepáč ale toto vážne? Ako ta môže vôbec takáto otázka napadnúť. Veď vidíš ako je vonku a snáď vieš ako veľmi musí mrznut aby bol na jazere pevný a bezpečný ľad. Ci? Ďalší do Darvinovej teórie evolúcie? Inak je jednoduchšie otvoriť meteo appku ako napísať na koňa. Fakt sa toto musíš pýtať?

@pralinka25 ano, pytam sa to kvoli tebe aby si tu mohla mindžovať

pralinka25
21. nov 2025
@brontofuz

@pralinka25 ano, pytam sa to kvoli tebe aby si tu mohla mindžovať

@brontofuz dik ze na mňa myslíš. Hneď mi je lepšie.

betulinka1
21. nov 2025

@brontofuz teraz určite nie. Nie sú na to teploty. My chodievame aj na ramená Váhu aj na jazerá ale určite ďalší mesiac to nebude možné. Aby bolo možné ísť na korčuľovanie v prírode musíš mať minimálne 10 dní pod - 5 až -10 stupňov (záleží podľa hĺbky). Už minulý rok to bolo v zime, tak na hrane, že sme boli ale nebolo to na 100% zamrznuté. Podarilo sa nám ísť tak 6-7x, a potom zase nič.

lucik194
21. nov 2025

ani v tatrach nie su zamrzute jazera….. zda sa Ti, ze niekde mrzlo posledne tyzdne? skor ako o 3 tyzdne to urcite nebude nikde

lucik194
21. nov 2025

muz sa bol kupat vo Vajnoroch a voda bola tepla….. na tento mesiac myslim

brontofuz
autor
21. nov 2025
@lucik194

muz sa bol kupat vo Vajnoroch a voda bola tepla….. na tento mesiac myslim

@lucik194 asi to zmenim na kupanie v jazerach lol