icon

Pozeral niekto finále svetového pohára 2026?

milan2711
Včera o 18:57

Ahojte pozeral niekto vcera finale ms 2026

anonym_6c294f
Včera o 19:02

to čo je za otázku, ako by si sa zobudil pred chvíľou.
už tu boli témy ohľadom včerajška.

prasiatko30
Včera o 19:02

Dobre zaradenie temy do šuflíka “antikoncepcia” - akurat po prvom vitazstve Spanielska bol zaznamenany dost vyrazny narast pôrodnosti po 8-9m po vitazstve. Mal si prihodit temu skorej, mozno by niektori nestratili hlavu vcera v noci 😂😂😂😂😂

milan2711
autor
Včera o 19:07
@anonym_6c294f

to čo je za otázku, ako by si sa zobudil pred chvíľou.
už tu boli témy ohľadom včerajška.

@anonym_6c294f ahoj ake temy ja som tu dnes prvykrat v zivote neviem ako to tu funguje ci sa da aj osobne pisat spravu niekomu ako cez pokec alebo len takto sa da pisat vsetkym ako teraz tebe pisem ze tu rychla posta ako na pokeci neexistuje ja by som tu inac ani nebol len mne sa nedaju pisat spravy na pokec lebo tak inak sa mi to tam zobrazi to asi preto ze mam stary mobil tak preto som len tu aby som si s niekym pisal

anonym_ef779f
Včera o 19:08
@prasiatko30

Dobre zaradenie temy do šuflíka “antikoncepcia” - akurat po prvom vitazstve Spanielska bol zaznamenany dost vyrazny narast pôrodnosti po 8-9m po vitazstve. Mal si prihodit temu skorej, mozno by niektori nestratili hlavu vcera v noci 😂😂😂😂😂

@prasiatko30 zas pozri sa, chlapi pozerali futbal, netrtkali, takze ako forma antikoncepcie to mohlo aj fungovat

milan2711
autor
Včera o 19:09
@prasiatko30

@prasiatko30 ahoj no vidis takze aj tato otazka patri do tejto temy budeme si pisat si dievca ake mas zaluby

ivicatolic
Včera o 19:15

@milan2711 áno , pozerali

prasiatko30
Včera o 19:16
@anonym_ef779f

@prasiatko30 zas pozri sa, chlapi pozerali futbal, netrtkali, takze ako forma antikoncepcie to mohlo aj fungovat

@anonym_ef779f problem je v tom, ze nesexovali tie 2-3h co bol zapas - potom oslavovali, ako hovorim po ms v juznej afrike sa narodilo velmi vela ratolesti co mozu dakovat svojej existencii prvemu miestu spanielskeho timu 😂😂🫣

milan2711
autor
Včera o 19:19
@anonym_ef779f

@anonym_ef779f no ano toto bolo najsledovanejsie na celom svete tento vcerajsi zapas

milan2711
autor
Včera o 19:22
@ivicatolic

@milan2711 áno , pozerali

@ivicatolic super tak to som rad ale az o polnoci presne sa skoncilo s kym si pozerala futbal spanieli boli neskutocni na celom sampionate jediny inkasovany gol

anonym_ef779f
Včera o 19:25
@milan2711

@anonym_ef779f no ano toto bolo najsledovanejsie na celom svete tento vcerajsi zapas

@milan2711 a riadne mizerny futbal to bol. Okresna liga Medzilaborce moze byt zaujimavejsia. Aj chlapi v robote povedali, ze mizerny futbal, kvoli ktoremu sa neoplatilo dojst do roboty nevyspaty

milan2711
autor
Včera o 19:27
@prasiatko30

@anonym_ef779f problem je v tom, ze nesexovali tie 2-3h co bol zapas - potom oslavovali, ako hovorim po ms v juznej afrike sa narodilo velmi vela ratolesti co mozu dakovat svojej existencii prvemu miestu spanielskeho timu 😂😂🫣

@prasiatko30 spanielsko je uz dlhodobo najlepsie muzstvo stat z europy a francuzi tiez aj ked skoncili az stvrty az za nimi su portugalci holandania belgicko anglicko

milan2711
autor
Včera o 19:30
@anonym_ef779f

@milan2711 a riadne mizerny futbal to bol. Okresna liga Medzilaborce moze byt zaujimavejsia. Aj chlapi v robote povedali, ze mizerny futbal, kvoli ktoremu sa neoplatilo dojst do roboty nevyspaty

@anonym_ef779f mas pravdu to preto bol taky futbal lebo dlho bolo nula nula preto sa ani nevytvarali ziadne sance ak by spanieli dali skor gol uz v piatej minute argentina by hned mala viac sanci a bol by to super zapas

anonym_ef779f
Včera o 19:33
@milan2711

@prasiatko30 spanielsko je uz dlhodobo najlepsie muzstvo stat z europy a francuzi tiez aj ked skoncili az stvrty az za nimi su portugalci holandania belgicko anglicko

@milan2711 Milanko, nechces sa miesto futbalu, ktory uz dnes nikoho velmi nezaujima, lebo vysledok je jasny radsej povenovat gramatike? Spanielsko, Europa. Francuzi, Portugalci, Holandania, Belgicko a Anglicko, to vsetko je vlastne podstatne meno, ktore piseme s velkym zaciatocnym pismenom. Aj sklonovanie pridavnych mien si este preber. Dokonca aj ta Argentina ma velke A na zaciatku😉

volterra
Dnes o 04:21

Toto musí byť aký level zúfalstva, keď sa čerstvo zaregistrujes má mamičkovské fórum, aby si si mal s kým pokecať o futbale? To nemáš žiadnych kamarátov chlapov, kolegov?