Radosť z úspechu našich hokejistov
Ozaj som sa dlho netesila, ale vdaka Nasim Hokejistom mam hned radost a lepsi den. Dakujem chlapci. Ako malo staci, aby ludia trocha zabudli na bezny zivot a trapenia a uzivali si aj taketo chvile, necakanej radosti a stastia 🙂
Aj o tom je sport. Meni nam den, chvile a pocity.
SUPER ! Drzime palce dalej.
@anonym_autor tesim sa. Super zapas hlavne druha tretina. A tesim sa ze cesi odchadzaju domov za tie reci na nasich...
@anonym_autor Mne je to jedno. Lacnejší chleba nebude, tak má nejaké stupídne vitazstvo nevzrušuje.
Hmmm, prečo čierne srdcia , nie je to znak smútku ?
Mňa tak baví toto naše slovenské. A je jedno, či hokej, futbal, lyžovanie....proste, človek sa teší, ja sa teším z každého úspechu, aj z futbalu, hoci ho nesledujem, ale za mňa je krásne, že máme športovcov, ktorí napriek nie ideálnym podmienkam a vďaka rodičom idú za svojím snom, makajú a vidieť za nimi úspechy. Že opäť Slovensko vidieť na mape. A potom sú tu takí, ktorí ofrflu všetko, ale že všetko. Ja neviem, ja napr.nerozumiem vede, ale neznehodnocujem vedcov, ktorí nás (snáď) reprezentujú vo svete 🤷🏻♀️
A teším sa z chlapcov, mladí, dravi a hrajú seberovne s tímami, ktoré majú pretlak hráčov z NHL. Máme aj fajn trénera (Craig bol skvelý, ale Országh je nová krv).
A trošku som sklamaná z Čechov. Brutálny zápas, Kanada ich očividne podcenila.
Mohlo nám vyjsť federálne finále 🙂
@loyda len vraj lyžiarka sa nám zranila, tiež to nepozerám všetky disciplíny ale vždy počujem od ostatných čo sa tam deje. Či spadla, či narazila či čo.
@anonym_autor Mne je to jedno. Lacnejší chleba nebude, tak má nejaké stupídne vitazstvo nevzrušuje.
@anonym_ed66ba nejedz chleba keď naň nemáš 🤪
@anonym_autor tesim sa. Super zapas hlavne druha tretina. A tesim sa ze cesi odchadzaju domov za tie reci na nasich...
@slavomira236 aj ja ..ako fakt mám niekedy pocit že viac fnadia Slováci cechom ako oni nám ..je to smutné
Hmmm, prečo čierne srdcia , nie je to znak smútku ?
@cacianka asi sa jej len páči ako to vyzerá , ja chodím napríklad len v čiernom a smutná nie som😀
@slavomira236 aj ja ..ako fakt mám niekedy pocit že viac fnadia Slováci cechom ako oni nám ..je to smutné
@anonym_17b50f Cesi nam nikdy nefandili. ani ja Cechom, za to ich neznasam, ale ked hraju dobry hokej, vyhru im doprajem, vcera mi ich bolo luto....
Vsetci Cesi, s ktorymi som sa o hokeji rozpraval, fandia aj Slovensku. Samozrejme ak nehraju proti sebe. Ale teda su to taki, co sa narodili este za Ceskoslovenska.
@anonym_17b50f Cesi nam nikdy nefandili. ani ja Cechom, za to ich neznasam, ale ked hraju dobry hokej, vyhru im doprajem, vcera mi ich bolo luto....
@anonym_autor vidíš ja mám zase v rodine cechov a sú prajny 🙂
Vsetci Cesi, s ktorymi som sa o hokeji rozpraval, fandia aj Slovensku. Samozrejme ak nehraju proti sebe. Ale teda su to taki, co sa narodili este za Ceskoslovenska.
@aalt je to jedno, proste su to dobri hokejisti, vcera dali dusu na lade, avsak chybu spravili v predoslych zapasoch, lebo nemuseli schytat Kanadu.
@anonym_autor vidíš ja mám zase v rodine cechov a sú prajny 🙂
@anonym_17b50f tak je to dobre. Ja sledujem aj spravy od Cechov, niekedy velmi tazko priznaju ale na druhu stranu vedia aj pochvalit.
@anonym_autor no uz ani predlzenia but nemuseli pri gole na 3:2 boli 6sti na lade a dist dlho nikto si ro ani nevsimol
@anonym_autor no uz ani predlzenia but nemuseli pri gole na 3:2 boli 6sti na lade a dist dlho nikto si ro ani nevsimol
@slavomira236 no.....tak celkovo viacero preslapov celkovo robili rozhodcovia...
@slavomira236 no.....tak celkovo viacero preslapov celkovo robili rozhodcovia...
@anonym_autor som zvedavá na zajtrajší zápas 🙏
Ja teda neviem aké máte skúsenosti, no boli sme v minulosti s manželom na zápase, kde Češi našim fandili a kričali spoločne so Slovákmi. Bola to fantastická atmosféra. Všade sa nájdu ľudia rôzni....
@erikavesela to, že ty si nešportová neznamená, že sa ostatní ľudia nemôžu tešiť z úspechov ich obľúbených športovcov. V tejto krajine je momentálne tak málo dôvodov na radosť, že som fakt hlboko vďačná chalanom, že nám takúto radosť pripravili - aj napriek slabej a nekoncepčnej podpore športu u nás, napriek politickým zásahom do nominácie, napriek tomu, že zo Šatana sa zo skvelého hokejistu stala funkcionárska sračka, napriek mnohým iným negatívam... My sme od radosti vrieskali pri TV a ak to ty považuješ za hlúpe a zbytočné, je mi to srdečne jedno, teším sa aj tak!
@danica2711 ja som nevedela, ze sportovy znamena pozeranie TV...som bola doteraz presvedcena, ze sportovy znamena vykonavajuci sport...cudne vnimanie slov mas....este raz, pozeranie sportu a jeho vykonavanie su 2 rozdielne veci...
Mne uz viac netreba.
Kazdy dalsi uspech bude obrovsky bonus. Ale chalani to uz teraz maju ako odmenu.... za svoju pracu.
Vsetci co su tam su obrovskym vzorom pre deti a mladez.
@anonym_autor som zvedavá na zajtrajší zápas 🙏
@anonym_17b50f fuuu, aj ja, trocha sa obavam aby som nechytila infarkt. velmi nasim doprajem, aby vyhrali minimalne 3 miesto. lebo si to ti nasi mladusi zasluzia❤❤❤❤❤❤
Mne uz viac netreba.
Kazdy dalsi uspech bude obrovsky bonus. Ale chalani to uz teraz maju ako odmenu.... za svoju pracu.
Vsetci co su tam su obrovskym vzorom pre deti a mladez.
@maryetta hlavne oni sami su mladi, o to viac im fandim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@danica2711 ja som nevedela, ze sportovy znamena pozeranie TV...som bola doteraz presvedcena, ze sportovy znamena vykonavajuci sport...cudne vnimanie slov mas....este raz, pozeranie sportu a jeho vykonavanie su 2 rozdielne veci...
@erikavesela ani dnes nemas lepsi den? to ma mrzi😖
@erikavesela premenuj sa z veselej na depresívnu to ti bude viac pasovat 😬
@anonym_17b50f fuuu, aj ja, trocha sa obavam aby som nechytila infarkt. velmi nasim doprajem, aby vyhrali minimalne 3 miesto. lebo si to ti nasi mladusi zasluzia❤❤❤❤❤❤
@anonym_autor ja mám nočnú takže akurát budem kukať 🤩🥰
@anonym_autor ja mám nočnú takže akurát budem kukať 🤩🥰
@anonym_17b50f idem pozriet kedy hrame.
@erikavesela už ma prestaň oslovovať nezmyselnými príspevkami, ty si športovec ako vyšitý, každý bývalý športovec má vzťah k športu, jedno, či ako účastník alebo divák a nevyjadruje sa o športe a fandení športu tak hlúpo ako ty. Toto je téma "Radosť z úspechu našich hokejistov", čiže žiadna platforma pre exotov, čo nám chcú tú radosť skaziť
@erikavesela už ma prestaň oslovovať nezmyselnými príspevkami, ty si športovec ako vyšitý, každý bývalý športovec má vzťah k športu, jedno, či ako účastník alebo divák a nevyjadruje sa o športe a fandení športu tak hlúpo ako ty. Toto je téma "Radosť z úspechu našich hokejistov", čiže žiadna platforma pre exotov, čo nám chcú tú radosť skaziť
@danica2711 preboha, to ti niekto diktoval tuto hrbu nezmyslov?....
@erikavesela premenuj sa z veselej na depresívnu to ti bude viac pasovat 😬
@anonym_17b50f 🤣🤣🤣...zaujimave zmyslanie...som nevedela, ze iny nazor=ze clovek je depresivny...
Cela tato tema demonstruje aktualny stav spolocnosti, zijeme "narodny Stokholmsky syndrom". Sme zatvoreni v pivnici, ale tesime sa, ze za malym okienkom sa niekto hra. Ved aspon nieco.... je to znak, ze sa mame asi stale velmi dobre a zasluzime si spadnut na absolutne dno aby sme pichopili. A vinni budete vy vsetci. Rovnako komunisti, ostnate droty, stb ale ved sme vyhrali hokej.... nevyzretny narod ktory netusi co je bojovat iba skloni chrbat.
Cela tato tema demonstruje aktualny stav spolocnosti, zijeme "narodny Stokholmsky syndrom". Sme zatvoreni v pivnici, ale tesime sa, ze za malym okienkom sa niekto hra. Ved aspon nieco.... je to znak, ze sa mame asi stale velmi dobre a zasluzime si spadnut na absolutne dno aby sme pichopili. A vinni budete vy vsetci. Rovnako komunisti, ostnate droty, stb ale ved sme vyhrali hokej.... nevyzretny narod ktory netusi co je bojovat iba skloni chrbat.
@hankm Zo Slovenska už je druhý západ...Ľudia jak múmie...Tak jak na západe Arabi im skáču po hlave takisto už aj tu nám budú skákať po hlave nejakí neprispôsobiví a budeme ticho...vlastne nám vždy skákali po hlave...takí Nemci sú už hotoví z propagandy

Mňa tak baví toto naše slovenské. A je jedno, či hokej, futbal, lyžovanie....proste, človek sa teší, ja sa teším z každého úspechu, aj z futbalu, hoci ho nesledujem, ale za mňa je krásne, že máme športovcov, ktorí napriek nie ideálnym podmienkam a vďaka rodičom idú za svojím snom, makajú a vidieť za nimi úspechy. Že opäť Slovensko vidieť na mape. A potom sú tu takí, ktorí ofrflu všetko, ale že všetko. Ja neviem, ja napr.nerozumiem vede, ale neznehodnocujem vedcov, ktorí nás (snáď) reprezentujú vo svete 🤷🏻♀️
A teším sa z chlapcov, mladí, dravi a hrajú seberovne s tímami, ktoré majú pretlak hráčov z NHL. Máme aj fajn trénera (Craig bol skvelý, ale Országh je nová krv).
A trošku som sklamaná z Čechov. Brutálny zápas, Kanada ich očividne podcenila.
Mohlo nám vyjsť federálne finále 🙂
@loyda Cechov nemam rada ale zahrali zatial najlepsie a smutne, ze skoncili. Ale hrali dobre, najlepsie.