Radosť z úspechu našich hokejistov
Ozaj som sa dlho netesila, ale vdaka Nasim Hokejistom mam hned radost a lepsi den. Dakujem chlapci. Ako malo staci, aby ludia trocha zabudli na bezny zivot a trapenia a uzivali si aj taketo chvile, necakanej radosti a stastia 🙂
Aj o tom je sport. Meni nam den, chvile a pocity.
SUPER ! Drzime palce dalej.
Cela tato tema demonstruje aktualny stav spolocnosti, zijeme "narodny Stokholmsky syndrom". Sme zatvoreni v pivnici, ale tesime sa, ze za malym okienkom sa niekto hra. Ved aspon nieco.... je to znak, ze sa mame asi stale velmi dobre a zasluzime si spadnut na absolutne dno aby sme pichopili. A vinni budete vy vsetci. Rovnako komunisti, ostnate droty, stb ale ved sme vyhrali hokej.... nevyzretny narod ktory netusi co je bojovat iba skloni chrbat.
@hankm zlato a ktora ze to krajina stat a narod su tie super. kde ze to lietaju jednorozce, padaju pecene holuby do huby a politika je plna zlaticok? No ze nas pouc pane. Ukaz nam tvoju radost zo zivota. Co ta tesi. Ci len picovat na vsetko a vsekych.
Tesim sa z hokeja aj z akehokolvek uspechu a vobec nemusi byt moj. Milujem zivot a akakolvek pozitivna vec ma tesi aj ked sa nedeje zrovna mne. Mozno preto sa mi zije lepsie. Drzim palce chalanom.
Vzdy sa musi najst niemto kto bude apriori hundrat negovat a hejtovat. To aby bol vesmir v rovnovahe. Lebo sak nasranemu na cely svet sa zije lahsie

Cela tato tema demonstruje aktualny stav spolocnosti, zijeme "narodny Stokholmsky syndrom". Sme zatvoreni v pivnici, ale tesime sa, ze za malym okienkom sa niekto hra. Ved aspon nieco.... je to znak, ze sa mame asi stale velmi dobre a zasluzime si spadnut na absolutne dno aby sme pichopili. A vinni budete vy vsetci. Rovnako komunisti, ostnate droty, stb ale ved sme vyhrali hokej.... nevyzretny narod ktory netusi co je bojovat iba skloni chrbat.
@hankm môžeš kedykoľvek odísť zo Slovenska nikto ti nebráni