S akým závažím robíte doma bulharský drep?
Ahojte dievčatá, chcem sa vás spýtať, s akým závažím robíte bulharský drep? Ja som momentálne začiatočník začala som s 8kg, teraz cvičím s 10kg, cvičím doma, mám vestu, ktorú si môžem naložiť Max. 30 kg, neviem, čo sa tam aj dopracujem niekedy lebo ak tých 10 kg je pre mňa veľa, robím 4 série po 10 opakovaní. Zatiaľ. Ďakujem 🙂
@anonym_fae578 hej ty čo sa hráš na trénerku a series si do pusy, najprv povieš, že si začínala s 15 kg a mne sa ideš vysmievať za 10kg a že cvičím doma
@anonym_autor prepáč ale si ty fakt mimo? Kde sa ti kto vysmieva za 10 kg? Je snáď jasne že keď cvicis mesiac nebudeš dvíhať 100kg. Ach boze ženská
Citujem ťa: niekto kto zjedol všetku múdrosť sveta a cvii s 8 kg doma ma tu bude poučovať. Toto nie je výsmech?!?!?
@anonym_autor prepáč ale si ty fakt mimo? Kde sa ti kto vysmieva za 10 kg? Je snáď jasne že keď cvicis mesiac nebudeš dvíhať 100kg. Ach boze ženská
@anonym_fae578 potom co si za trénerku, keď začiatočníka ponižujes, že cvičí s malou váhou. A čo je zle na cvičení doma? Lepšie doma ako nikde. Ale ty si nafrnena panička
Citujem ťa: niekto kto zjedol všetku múdrosť sveta a cvii s 8 kg doma ma tu bude poučovať. Toto nie je výsmech?!?!?
@anonym_autor ani lebo ma ideš poučovať o váhach, bielkovinach a neviem o čom všetkom ešte. Nikde ta nepojužujem to zvladas aj sama
@anonym_autor ani lebo ma ideš poučovať o váhach, bielkovinach a neviem o čom všetkom ešte. Nikde ta nepojužujem to zvladas aj sama
@anonym_fae578 ale nemáš argument ma to čo si mi napísala, dobre si sa strápnila. Ešte si mi písala, že prospešné pre mňa by boli veľké váhy. Napíšeš človeku čo začal pred mesiacom cvičiť. Trapas riadny
@anonym_fae578 ja nikoho nepočúvam, ja len hovorím, čo sa píše na internete, tam si jasn čísla, nepotrebujem vyzerať ako chlap, pri naberani váhy stačí 1,7kg ja prijímam viac ako to.. iba to som napísala, 130 je vhodné od 80 kíl. Takže to si fakty.
@anonym_fae578 ja som laik, čo chce trochu pribrať ty sa tu hráš na "trénerku" a splietas tu také somariny, že až a dávaš také rady a protirecis si, vysmievas sa začiatočníka za mali váhu atd
@anonym_fae578 ale nemáš argument ma to čo si mi napísala, dobre si sa strápnila. Ešte si mi písala, že prospešné pre mňa by boli veľké váhy. Napíšeš človeku čo začal pred mesiacom cvičiť. Trapas riadny
@anonym_autor mám podložené argumety na každú tvoju hlúposť. Končím s touto debatou lebo tak hlúpu osobu som ešte nestretla. Rob si čo chceš, trenuj si čo chceš s akoukoľvek technikou, bohvie akú ju máš teraz. A trenuj si čo len chceš a koľko toho chceš. Človek sa tu snaží poradiť ale nejaká zatrpknutá pipka si stále pôjde svoje. Nazdar
@anonym_autor mám podložené argumety na každú tvoju hlúposť. Končím s touto debatou lebo tak hlúpu osobu som ešte nestretla. Rob si čo chceš, trenuj si čo chceš s akoukoľvek technikou, bohvie akú ju máš teraz. A trenuj si čo len chceš a koľko toho chceš. Človek sa tu snaží poradiť ale nejaká zatrpknutá pipka si stále pôjde svoje. Nazdar
@anonym_fae578 ja mám veľmi dobrú techniku moja našla som si na Instagrame od dobrých trénerov na rozdiel od teba. A choď radšej zametať chodníky, trénerku nerob ty prosím ťa,
@anonym_fae578 argumenty nemusíš mať na moje tvrdenia, ale na svoje protirečenia, čo si tu nasplietala, keď mi tu najprv píšeš, že by som mala cvičiť s ťažkými váhami a vysmievas sa mi že ako začiatočník cvičím s 10kg a potom v zápätí to popries a tvrdíš že ako začiatočník nemôžem cvičiť s ťažkými váhami. Máš schizofréniu,? Chudatko 🥲
Dobre ti tu píše a radí @anonym_fae578 😊 má pravdu
@anonym_32712e a v čom mi akože poradila, veď mi nič neporadila, ja som ani radu nehcela moja otázka znela, s akou váhou cvičia dievčatá drepy doma, ona nabehla s tým, že nikdy nebudem vyzerať ako baby, čo makajú vo fitku, ja som sa jej na to nepýtala, a navyše nechcem vyzerať ako baby z fitka, po pravde sa mi nepáčia na ženách ani slachovite postavy, čo už hranici s muzatkou, ani postavy typu ponika, veľké stehná, boky žiadne a zadok ako stajersky kôň, a neviem kde berie tú odvahu usudzovať akú ja mám alebo budem mať postavu, ja mám geneticky celkom slušnú postavu a stačí mi trocha zväčšiť objem stehien a zadku, netuším po obrovskom zadku ani tehlickach na bruchu.. oOd začiatku ma tu urážala a jediné čo mi poradila bolo, že by mi prospeli ťažšie váhy, jasné že plánujem navýšiť aj na 25 kg, ale idem postupne, mne ako začiatočníčke čo si len nedávno navýšila na 10kg záťaž poradí ťažké váhy. To mi je trénerka môže to robiť aj 50 rokov, ale asi jej to veľmi nejde. A čo sa týka tých 130g bielkovín, už som pred cca 3 rokmi podstúpila podobnú somarinu čo mi poradila výživová poradkyňa a mala som také problémy s črevami že mi išli vyskočiť z brucha akoby som tam mala hady, pol roka som behala po gastre a smrdela som ako pokazené vajce a nakoniec mi zistili, že prijímam príliš veľké množstvo bielkovín a moje telo to nezvláda. Odkedy som s tým bláznovstvom prestala moje problémy odišli. Takže ja sama lepšie virm
@anonym_32712e takže ja sama lepšie viem čo moje telo potrebuje a koľko toho zvládne ona nepozná moje telo, v živote má nevidela a drzosť hovoriť o mne že priberám iba tuk ona na diaľku vidí moje parametre? Ja vidím koľko čoho priberam mám váhu a sledujem si to a vidím sa aj v zrkadle a sorry ale iba tuk nepriberam.
@anonym_32712e a navyše čo je to za človeka, keď bez akéhokoľvek dôvodu na to spochybňuje moju techniku pri cvičení? Absolútne sme sa o žiadnej technike nebavili, ja som si všetko naštudovala a pozrela veľa videí od výborných trénerov, vsetko si premeriavam, ako sa mám postaviť, vzdialenosti, náklon, atď a všetko, aby bol cvik vykonaný správne. Dokonca viem rozdiel ako stat aby bola väčšia záťaž na zadok a kedy posilňujem viac stehná. Tak isto aj pri hipe, aby som bol cvik účinný a nedochramala si chrbticu, ale nejaká pipka z MK má tu ide urážať bez akýchkoľvek dôkazov a ide spochybňovať moje cvičenie len preto, že cvičím doma.
Takže by som rada zhrnula rady od pani "trénerky" z MK, baby, čo cvičíte doma, necvicte, je to k HOVNu Radšej si ľahnite na gauč a pozrite nejaký seriál, svaly vám aj tak doma nikdy neporastu.
Začala si cvičiť so závažím? Naloz si tam hneď ale 30kg a odpal si na 3 týždne celé telo, bude to pre teba prospešné.
Neprijimas viac ako 130g bielkovín denne, nechceš si odpáliť obličky a črevá? Tak radšej necvic, je to k HOVNu a budeš priberať iba tuk.
Takže by som rada zhrnula rady od pani "trénerky" z MK, baby, čo cvičíte doma, necvicte, je to k HOVNu Radšej si ľahnite na gauč a pozrite nejaký seriál, svaly vám aj tak doma nikdy neporastu.
Začala si cvičiť so závažím? Naloz si tam hneď ale 30kg a odpal si na 3 týždne celé telo, bude to pre teba prospešné.
Neprijimas viac ako 130g bielkovín denne, nechceš si odpáliť obličky a črevá? Tak radšej necvic, je to k HOVNu a budeš priberať iba tuk.
@anonym_autor ty máš asi nejaké psychické problémy však 😄 neviem moc či ťa učili čítať s porozumením, lebo to tak moc nevyzerá. Keď si si tak ista s tým čo robíš a čo všetko vieš, načo nikde píšeš. 😄
@anonym_32712e ja prijímam minimum bielkovín, ktorý je odporúčaný pre rast svalov. Kto chce, nech si dáva maximum, ak to jeho telo zvláda, ja radšej pôjdem na to pomalšie alebo budem menej svalnata ako si odpáliť zdravie, ja mám iné priority pre mňa je zdravie dôležitejšie ako výzor.
@anonym_autor ty máš asi nejaké psychické problémy však 😄 neviem moc či ťa učili čítať s porozumením, lebo to tak moc nevyzerá. Keď si si tak ista s tým čo robíš a čo všetko vieš, načo nikde píšeš. 😄
@anonym_fae578 neskončila si so mnou náhodou? Choď si dať čokoládu na uspokojenie, asi som ťa veľmi nasrala 😅
@anonym_fae578 neskončila si so mnou náhodou? Choď si dať čokoládu na uspokojenie, asi som ťa veľmi nasrala 😅
@anonym_autor ja som úplne v pokoji. To skôr ty by si potrebovala po tom čo tu predvádzaš 😄 lebo písať skoro hodinu 4 odpovede je dosť crazy. Vyzeráš ako dosť nevyrovnaný a nespokojný človek.
@anonym_fae578 a inak ja nehovorím, že všetko viem, to ty sa tu tak prezentuješ aj keď veľa toho nevieš, keď sa prvé čo sa máš spýtať, aký má človek cieľ to za prvé a za druhé radiš začiatočníčke ťažké váhy, pritom sa má postupne váha navyšovať a to si písala takže sa môžeš vykrúcať koľko chceš a navyše ja som žiadne rady nepýtala moja otázka znela s akými váhami dievčatá cvičia doma, nie či budem vyzerať ako dievčatá z posilky alebo koľko bielkovín denne mám jesť takže kto tu nevie čítať s porozumením si ty nie ja moja a tu čokoládu si radšej nedávaj lebo by si pribrala gram tuku och joj😉
@anonym_autor ja som úplne v pokoji. To skôr ty by si potrebovala po tom čo tu predvádzaš 😄 lebo písať skoro hodinu 4 odpovede je dosť crazy. Vyzeráš ako dosť nevyrovnaný a nespokojný človek.
@anonym_fae578 asi moc klientok nemáš a ďakuje Bohu, že vystupujeme anonymne lebo by si prišla aj o to málo, čo máš 🤣
@anonym_fae578 skoro hodinu 4 odpovede? Si píla?🥲
Potrebujes rychlo nabrat - uz tu vidno ze na to ides uplne zle.
@natalka13 postupne zvyšujem váhu, čo je na to zle?
@natalka13 jasné, že každý by chcel výsledky čo najskôr, ale ja idem na to práveže postupne, tak povedz čo robím podľa teba zle, aj keď ty vlastn ani netušis čo ja robím.
@anonym_fae578 a inak ja nehovorím, že všetko viem, to ty sa tu tak prezentuješ aj keď veľa toho nevieš, keď sa prvé čo sa máš spýtať, aký má človek cieľ to za prvé a za druhé radiš začiatočníčke ťažké váhy, pritom sa má postupne váha navyšovať a to si písala takže sa môžeš vykrúcať koľko chceš a navyše ja som žiadne rady nepýtala moja otázka znela s akými váhami dievčatá cvičia doma, nie či budem vyzerať ako dievčatá z posilky alebo koľko bielkovín denne mám jesť takže kto tu nevie čítať s porozumením si ty nie ja moja a tu čokoládu si radšej nedávaj lebo by si pribrala gram tuku och joj😉
@anonym_autor hovorím, si psycho. 😄 akože reálne by som na tvojim mieste skúsila nejaké vyšetrenie, lebo nemyslím si že vyrovnaná dospelá žena sa chová ako ty. Po všetkých len útočíš. Pokiaľ nevieš diskutovať, radšej nikde neprispievaj
@anonym_autor hovorím, si psycho. 😄 akože reálne by som na tvojim mieste skúsila nejaké vyšetrenie, lebo nemyslím si že vyrovnaná dospelá žena sa chová ako ty. Po všetkých len útočíš. Pokiaľ nevieš diskutovať, radšej nikde neprispievaj
@anonym_fae578 ja útočím? Kto ma začal urážať? Zato ze zo zdravotných dôvodov nebudem jesť 130 g bielkovín denne a vy silou mocou si to presadzujete tak som úplne blba ?
@anonym_fae578 a ešte na koho som zaútočila okrem teba vymenuje som veľmi zvedavá 🤣
@anonym_fae578 ja útočím? Kto ma začal urážať? Zato ze zo zdravotných dôvodov nebudem jesť 130 g bielkovín denne a vy silou mocou si to presadzujete tak som úplne blba ?
@anonym_autor áno útočíš a to už od začiatku. Nevieš si priznať že môžeš niečo robiť zle. Ja som ti nerobila profil, netuším čo môžeš a a čo nie. Vieš ono to nefunguje tak že ľudia nápisu že chcú napr chudnúť, pekny zadok a z brucha sa im hádžu kcal aj makrá. A tie tvoje 4 prospevky ktoré si adresovala druhému anonymovi si asi nepamatas. Spravas sa ako zmyslov zbavená.

@anonym_autor všetko nasvedčuje tomu že si bud nejaké pubertálne decko alebo máš iq húpacieho koníka. 😄 ach komédia
@anonym_fae578 hej ty čo sa hráš na trénerku a series si do pusy, najprv povieš, že si začínala s 15 kg a mne sa ideš vysmievať za 10kg a že cvičím doma