Videli ste zmeny na postave pri silovom cvičení s trénerom 2x týždenne?
Začala som cvičiť silovo 2x týždenne s trénerom. Viac sa mi nedá, opatrujem príbuzného a toto je maximum, čo sa viem uvoľniť. Zatiaľ chodím iba mesiac, mega mi to pomáha na psychiku. Ale rada by som videla zmenu aj na postave. Nemám nadváhu, skôr takú priemernú mäkkú postavu. Mo ja otázka na vás, je tu niekto, kto cvičil len takto málo, teda 2x týždenne,? Ak áno, videli ste aj na tele zmeny a ako dlho to cca trvalo, kým sa prejavili. Samozrejme, sledujem si makra, povedzme na 80percent je môj jedálniček fajn. Ďakujem za odpovede.
Ako vzdy precvicis cele telo za 1,5 hod, staci aj 2x v tyzdni cvicit. Ved mozes doma si dat brusaky, drepy,... ako doplnok k fitku.
@anonym_autor Ja cvicim 15 rokov a na postave to vidiet je, mam 45 rokov. Jednoducho to telo vyzera inak, nemam miery modelky, nemam bicaky ani tehly na bruchu (trosku ano, nieco sa tam rysuje, ale pekac buchiet to nie je 😁), ale s postavou som celkovo spokojna. Aj s telom ako takym - netrpim krcovymi zilami, bolestami chrbta, kolien a pod. Aj ked by som par kileciek prijala zhodit. Chapem, ze chces vyzerat dobre hned - ale silovy trening by mala byt celozivotna cesta a cvicit by mal clovek az do staroby a v starobe este usilovnejsie 😁.( Aj ked tam uz o bikini fitness tazko pojde, ale aspon budes vediet di ist sama odskocit na wc - lebo to tiez nie je samozrejmost). Ak chces urychlit rast svalov, tak asi zvysit kaloricky prijem, prijem bielkovin a uzivat kreatin.. ale ja som touto cestou nesla.
@anonym_autor a ano, 2-3x tyzdenne je ok
Ja, od februára, leto bolo obmedzené kvôli dovolenkam. Na váhe som ani neschudla ani nepribrala. Mám miernu nadváhu, chcelo.by to trochu jedlanicek upraviť (tak 4kg). Čo sa týka postavy, telo mám pevnejšie, stehná mám riadne tvrdé. Na postave to vidno, ľudia si začali všímať v lete. Ale teda, ten tuk na vrchu je takže ten sval nevidno
@anonym_9fe76e a aj si sleduješ stravu? Mne tréner stále prízvukuje, že na budovanie svalov treba byť v miernom kalorickom nadbytku. Nerada by som pribrala tuk, tak neviem.
@anonym_autor Ja cvicim 15 rokov a na postave to vidiet je, mam 45 rokov. Jednoducho to telo vyzera inak, nemam miery modelky, nemam bicaky ani tehly na bruchu (trosku ano, nieco sa tam rysuje, ale pekac buchiet to nie je 😁), ale s postavou som celkovo spokojna. Aj s telom ako takym - netrpim krcovymi zilami, bolestami chrbta, kolien a pod. Aj ked by som par kileciek prijala zhodit. Chapem, ze chces vyzerat dobre hned - ale silovy trening by mala byt celozivotna cesta a cvicit by mal clovek az do staroby a v starobe este usilovnejsie 😁.( Aj ked tam uz o bikini fitness tazko pojde, ale aspon budes vediet di ist sama odskocit na wc - lebo to tiez nie je samozrejmost). Ak chces urychlit rast svalov, tak asi zvysit kaloricky prijem, prijem bielkovin a uzivat kreatin.. ale ja som touto cestou nesla.
@anonym_18f48e áno, úplne súhlasím, vyzerá postava inak, kde sa pravidelne cvičí..presne to by som chcela, nejde mi o super tehličky, to mi je jasné, že na to treba cielene makať. Len byť viac fit, pevnejšia. Vďaka za rady, možno skúsim ten kreatin.
@anonym_autor vidim zmeny na postave, ale cvicim uz 1.5roka
Cvicim silovo od maja 4 x tyzdenne, najprv s trenerom, potom uz sama. Vcera som sa vratila z Madridu, bola som na 2 dni pozriet dceru, ona ma nevidela mesiac, a povedala, ze som schudla (aj ked ja sa nevazim, lebo vaha je pre mña irelevantna). Tym ze je ubytok tuku, tak aj postava sa zda pevnejsia. Ja mam ale 52 rokov, tak to nie je take rychle a jednoduche ako keby som mala 30

Ja, od februára, leto bolo obmedzené kvôli dovolenkam. Na váhe som ani neschudla ani nepribrala. Mám miernu nadváhu, chcelo.by to trochu jedlanicek upraviť (tak 4kg). Čo sa týka postavy, telo mám pevnejšie, stehná mám riadne tvrdé. Na postave to vidno, ľudia si začali všímať v lete. Ale teda, ten tuk na vrchu je takže ten sval nevidno