Môžem cvičiť, keď ma bolí hrdlo?
otázka asi dosť od veci ale môžem cvičiť kardio tréning a silový tréning keď niesom ako chorá nemám teplotu len ma bolí trochu viac hrdlo? 😀
ty vies, ako sa citis a ci to zvladnes 😀
ja keď som chorá tak necvičím, doteraz to nikdy nedopadlo dobre keď som to robila… no ale ty musíš vedieť 🤷♀️
@anonym_autor Moct mozes jasne ☺️, len je otazne, ci ti to prospeje alebo stav zhorsi 😁. Ja idem podla pocitu, napr. cely tento tyzden som nebola, kedze mam tak chytene dychacie cesty, ze sa mi pri prudkych pohyboch aj hlava zatoci 😮💨.
a to chces ist do posilky ci kam? ja by som sa nepotesila, keby do tej nasej chodili ludia s bolavym hrdlom, lebo tvoje bolave hrdlo moze byt pre ineho tyzden pnky.
Nie je to ideálne 🙂 ak ťa bolí hrdlo, telo bojuje s infekciou. Potrebuje oddychovať a cvičenie ťa unaví, potom má infekcia lepšie podmienky pre rozvinutie, čiže sa ti môžu zhoršiť príznaky.
Cvičím doma žiadna posilka 🙃 Ďakujem vam za komenty a asi vždy sa nájde aj niekto kto si musí rypnúť.. áno viem si utrieť aj riť sama a neuveríš tento portál je na rôzne diskusie si ja myslím 🙂
Ja napriklad necvicim, ani ked som prechladnuta alebo ma skrabe v krku, proste ked sa necitim uplne na sto percent fit. Lebo vacsinou to nedopadlo dobre. Ale ty najlepsie vies, ako sa tvoje telo chova pocas choroby.
Necvič. Dorazí ťa to. Teraz ťa len bolí hrdlo, ale garantujem ti, že budeš poriadne chorá, ak telo zaťažíš cvičením počas už prebiehajúcej virózy (vlastná skúsenosť....tiež som bola taká hrdinka).
@anonym_autor ja poznam pravidlo, ze ked mas priznaky "nad krkom", tak cvicit sa moze. Teda mierna bolest hrdla. Keby ti bolo zle od zaludka alebo by ta bolelo cele telo alebo si mala teplotu, tak nie. Trening ma byt ale miernejsi ako inokedy
Paneboze tieto otazky🙏🙏 už zase🙄 nepotrebuješ schválenie od koňa aj na umytie zubov keď ťa bolí hrdlo? 🤦♀️
Paneboze tieto otazky🙏🙏 už zase🙄 nepotrebuješ schválenie od koňa aj na umytie zubov keď ťa bolí hrdlo? 🤦♀️
@1sally12 Nepotrebuješ schválenie od muža aby si sa mohla prihlásiť na koňa a rypnúť si do niekoho aby si ťa niekto vôbec všimol 😉
Nie si chora,len ta boli hrdlo? Takze si zdrava a boli ta hrdlo. Hm,to mi nejako nevychadza🤔 Jasne, civic,virus,alebo bakteria,ktoru mas v sebe sa potesi a velmi rad ti sadne na srdce.

@anonym_autor ved ak sa na to citis preco nie, to ti akoze cudzi ludia maju schvalit? vytriet rit si vies sama?