icon

6 7 : Robia to aj deti na Slovensku?

andreatytler
Dnes o 03:55

Robia to aj decka na Slovensku?

Strana
z3
anonym_4f3773
Dnes o 04:04

Čo to je?

pjosa
Dnes o 04:05

six seven - jasné nejaká novinka u detí. U nás sa to už ukludnilo 🙂

biba_18
Dnes o 04:07

jasne, six seven 😂😂 aj ja, napr. pri snookri haha

amelie2017
Dnes o 04:09

Urcite.. u nas v Spanielsku ano.. vcera sa muz pytal 8 rocnej, ktora sa prave uci nasobilku, kolko je 6x7 a ona automaticky six seven 😂🤦🏻‍♀️ ja robim v hoteli a ked si pytam cislo izby, tak decka povedia napr. twelve six seven a mega smiech 🙂 je jedno, z akek krajiny su. A rodicia len gulaju ocami.

anonym_7a22e0
Dnes o 04:11

@andreatytler áno. Môj má 7 r.

bronkax
Dnes o 04:19

Samozrejme že robia už to chytilo aj ich otca 🤣

januska2
Dnes o 04:23

Ano aj tu v nemecku 😅😅😅 dcéra namna ze mami povedz six seven a smeich 🤦‍♀️

anonym_14a4b9
Dnes o 04:24

Pravdaze,dcera stale six seven a este pritom tancuje.Alebo som sigma.Puberta uz zacina.

sense
Dnes o 04:28

Six seven ,bolo smiešne tak pred polrokom, teraz už ani nie

anonym_fac291
Dnes o 04:30
@sense

Six seven ,bolo smiešne tak pred polrokom, teraz už ani nie

@sense vzdy je to smiesne. nemusis byt tak vazna

ria_sprout
Dnes o 04:30

Áno, ale už je to na ústupe. Dokonca jedna dcéra sa dohodla s najmladším že ak to bude opakovať, bude platiť pokutu 🤣 tak sa snažil. Ale už ich to prešlo a len ak vidia niekde tie čísla tak to povedia. Mne to nevadí, je to proste trend ako každý iný.

sense
Dnes o 04:34
@anonym_fac291

@sense vzdy je to smiesne. nemusis byt tak vazna

@anonym_fac291 ja nie som vážna, pred polrokom to decká vykrikovali na ulici teraz to nepočuť nikde, moja dcéra to nepoužíva.

moonlight1210
Dnes o 04:37

@andreatytler hej, vcera to robili v Tescu taki dvaja chlapci pri regali s hrackami. Mali asi 6-7 rokov. 🙂

Odpoved na to je 42.
Jednak je to vysledok nasobenia, a jednak je to univerzalna odpoved na zakladnu otazku vesmiru. Maly problem je, ze si nikto nepamata, ako znela ta otazka (Stoparov sprievodca po galaxii).

A treba tym detom odporucit, ze je dolezite mat za kazdych okolnosti so sebou uterak. 😁

andreatytler
autor
Dnes o 04:40

Ha, ha. A to v anglictine pouzivaju? Six, Seven? Ja ze si to prelozia do slovenciny.

andreatytler
autor
Dnes o 04:44
@moonlight1210

@andreatytler hej, vcera to robili v Tescu taki dvaja chlapci pri regali s hrackami. Mali asi 6-7 rokov. 🙂

Odpoved na to je 42.
Jednak je to vysledok nasobenia, a jednak je to univerzalna odpoved na zakladnu otazku vesmiru. Maly problem je, ze si nikto nepamata, ako znela ta otazka (Stoparov sprievodca po galaxii).

A treba tym detom odporucit, ze je dolezite mat za kazdych okolnosti so sebou uterak. 😁

@moonlight1210 A do kelu, tak ono to ma vyznam. To ma nenapadlo s tym Stoparovym sprievodcom po galaxii.🙂

zuzanaete
Dnes o 04:45
@andreatytler

Ha, ha. A to v anglictine pouzivaju? Six, Seven? Ja ze si to prelozia do slovenciny.

@andreatytler V anglictine pouzivaju. Veci/vyrazy, ktore preberaju z aj si neprekladaju. Ako sa naucia z videii alebo odkial, tak pouzivaju. V nasej domacnosti era 67 uz presla. Ako ked to niekde zbadaju, tak na to upozornia, ale nepocujem to doma kazdu chvilu.

andreatytler
autor
Dnes o 04:47
@anonym_4f3773

Čo to je?

@anonym_4f3773 Taka slovna blbina. Decka to na seba vykrikuju a smeju sa. Asi nemas deti inak by si urcite vedela co to je.😀
Nepamatam sa ze by sme nieco take mali my ked sme boli deti.

anonym_8132a9
Dnes o 04:48

samozrejme, nedavno som bola so psom na prechadzke a taki chlapci asi 8-9 mohli mat sli na bicykloch a na celu dedinu vykrikovali six seven😀

biba_18
Dnes o 04:50

@andreatytler mali sme aj my hlášky, napr. z filmov a dodnes používame, napr. bude bum bum po hlavičke 😂😂

andreatytler
autor
Dnes o 04:51
@biba_18

@andreatytler mali sme aj my hlášky, napr. z filmov a dodnes používame, napr. bude bum bum po hlavičke 😂😂

@biba_18 To nepoznam. Aky je to film?

anonym_152a55
Dnes o 04:54

@andreatytler drbe im

anonym_54ac78
Dnes o 04:54

uz je to pase -nastastie ..ale este sa spolu zasmejeme ked pocujeme 6-7

anonym_57c9e5
Dnes o 05:04

Áno. A dostávajú za to poznámky.

anonym_381123
Dnes o 05:07

@andreatytler a co tym myslia, ked to hovoria?

simik22
Dnes o 05:07

Podľa mojej dcéry to už je out 🤣

galganka
Dnes o 05:08

Jasné, že robia. Naposledy som zohnala také kyslé pásiky na maškrtenie a tie mali názov 6 - 7. Hneď som bola cool. 😀

elanor
Dnes o 05:09
@anonym_381123

@andreatytler a co tym myslia, ked to hovoria?

@anonym_381123 99% deti co to vykrikuje netusi co to znamena. Iba sa vezu na vlne, ze vykrikovat to sa povazuje za cool.

sara07
Dnes o 05:10
@biba_18

@biba_18 😂😂😂 a jaajj ,
tak my doma bežne použivame v kontexte v rozhovore hlašky z českych rozpravok alebo nesmrtelnej českej klasiky

lasona
Dnes o 05:11

Ja som doteraz nevedela co to znamená. 😄ale ja mam este krpca

moonlight1210
Dnes o 05:12
@andreatytler

@moonlight1210 A do kelu, tak ono to ma vyznam. To ma nenapadlo s tym Stoparovym sprievodcom po galaxii.🙂

@andreatytler ja na nich odvtedy pouzivam frazu “Ja jsem tak depresivní.”
Uplne by som na nu zabudla, ale to 6-7 (a.k.a. 42) mi ju pripomenulo. 😁

Strana
z3