6 7 : Robia to aj deti na Slovensku?
Robia to aj decka na Slovensku?
Urcite.. u nas v Spanielsku ano.. vcera sa muz pytal 8 rocnej, ktora sa prave uci nasobilku, kolko je 6x7 a ona automaticky six seven 😂🤦🏻♀️ ja robim v hoteli a ked si pytam cislo izby, tak decka povedia napr. twelve six seven a mega smiech 🙂 je jedno, z akek krajiny su. A rodicia len gulaju ocami.
Pravdaze,dcera stale six seven a este pritom tancuje.Alebo som sigma.Puberta uz zacina.
Six seven ,bolo smiešne tak pred polrokom, teraz už ani nie
@sense vzdy je to smiesne. nemusis byt tak vazna
Áno, ale už je to na ústupe. Dokonca jedna dcéra sa dohodla s najmladším že ak to bude opakovať, bude platiť pokutu 🤣 tak sa snažil. Ale už ich to prešlo a len ak vidia niekde tie čísla tak to povedia. Mne to nevadí, je to proste trend ako každý iný.
@andreatytler hej, vcera to robili v Tescu taki dvaja chlapci pri regali s hrackami. Mali asi 6-7 rokov. 🙂
Odpoved na to je 42.
Jednak je to vysledok nasobenia, a jednak je to univerzalna odpoved na zakladnu otazku vesmiru. Maly problem je, ze si nikto nepamata, ako znela ta otazka (Stoparov sprievodca po galaxii).
A treba tym detom odporucit, ze je dolezite mat za kazdych okolnosti so sebou uterak. 😁
Ha, ha. A to v anglictine pouzivaju? Six, Seven? Ja ze si to prelozia do slovenciny.
@andreatytler hej, vcera to robili v Tescu taki dvaja chlapci pri regali s hrackami. Mali asi 6-7 rokov. 🙂
Odpoved na to je 42.
Jednak je to vysledok nasobenia, a jednak je to univerzalna odpoved na zakladnu otazku vesmiru. Maly problem je, ze si nikto nepamata, ako znela ta otazka (Stoparov sprievodca po galaxii).
A treba tym detom odporucit, ze je dolezite mat za kazdych okolnosti so sebou uterak. 😁
@moonlight1210 A do kelu, tak ono to ma vyznam. To ma nenapadlo s tym Stoparovym sprievodcom po galaxii.🙂
Ha, ha. A to v anglictine pouzivaju? Six, Seven? Ja ze si to prelozia do slovenciny.
@andreatytler V anglictine pouzivaju. Veci/vyrazy, ktore preberaju z aj si neprekladaju. Ako sa naucia z videii alebo odkial, tak pouzivaju. V nasej domacnosti era 67 uz presla. Ako ked to niekde zbadaju, tak na to upozornia, ale nepocujem to doma kazdu chvilu.
Čo to je?
@anonym_4f3773 Taka slovna blbina. Decka to na seba vykrikuju a smeju sa. Asi nemas deti inak by si urcite vedela co to je.😀
Nepamatam sa ze by sme nieco take mali my ked sme boli deti.
samozrejme, nedavno som bola so psom na prechadzke a taki chlapci asi 8-9 mohli mat sli na bicykloch a na celu dedinu vykrikovali six seven😀
@andreatytler mali sme aj my hlášky, napr. z filmov a dodnes používame, napr. bude bum bum po hlavičke 😂😂
@andreatytler mali sme aj my hlášky, napr. z filmov a dodnes používame, napr. bude bum bum po hlavičke 😂😂
@biba_18 To nepoznam. Aky je to film?
uz je to pase -nastastie ..ale este sa spolu zasmejeme ked pocujeme 6-7
Áno. A dostávajú za to poznámky.
Jasné, že robia. Naposledy som zohnala také kyslé pásiky na maškrtenie a tie mali názov 6 - 7. Hneď som bola cool. 😀
@andreatytler a co tym myslia, ked to hovoria?
@anonym_381123 99% deti co to vykrikuje netusi co to znamena. Iba sa vezu na vlne, ze vykrikovat to sa povazuje za cool.
@biba_18 😂😂😂 a jaajj ,
tak my doma bežne použivame v kontexte v rozhovore hlašky z českych rozpravok alebo nesmrtelnej českej klasiky
@moonlight1210 A do kelu, tak ono to ma vyznam. To ma nenapadlo s tym Stoparovym sprievodcom po galaxii.🙂
@andreatytler ja na nich odvtedy pouzivam frazu “Ja jsem tak depresivní.”
Uplne by som na nu zabudla, ale to 6-7 (a.k.a. 42) mi ju pripomenulo. 😁

Čo to je?