icon

Ako prebiehajú kurzy baby plávania?

5. mar 2025

Ahojte, kto chodíte alebo chodili ste s deťmi do 1 roka na baby plávanie, išli ste s nejakou kamarátkou alebo samé? Rozmýšľam, ze by som s malým začala navštevovať sem tam takéto plávanie, ale nemám s kým. Nemám rada keď prídem niekde do zavehnuteho kolektívu už, všetci sa poznajú a ja prídem nová.
Ako to tam vlastne funguje? Napríklad, našla som jeden kurz neďaleko, registrácia je online. Priklad....Kurz je pre cca 9 detí. Predpokladám, že tam sú mamičky s deťmi ktoré chodia pravidelne (väčšinou je tých 9 miest už obsadených) ale keby náhodou sa mi podarí zaregistrovať tak to akože vyfuknem flek nejakej mamke ktorá chodí pravidelne? Ci máte skúsenosti, že nechodia stále tie isté mamky s deťmi a mení sa to tam stále?

babushkaem
•
5. mar 2025

ja by som sla sama, ved sa zoznamis s novymi ludmi 🙂

saxana000
•
5. mar 2025

Nemozes prist iba sem tam.kurzy funguju na cca trojmesacnej baze podla veku babetka.aby neplavali 9mesaxni s 3 rocnymj. rovnaky princip ma aj cvicenie baby balance.. zaregistrujes sa na jarny semester ktory ma cca 12 hodin/lekcii.podla veku babebka budes zaradena do skupiny na konkretny den a konkretnu hodinu.trebars utorok o 11.00 a to bude vas kurz na ktory budete chodit stale rovnake maminy a deti.kurz uhradis cely popredu 12hodin x 10e povedzme 120e ak ochoriete alebo mate vysetrenie v dochadzkovom systeme do ktoreho dostanes pristup si hodinu odhlasis a neskor si ju mozes nahradit povedzme v rovnakej vekovej skupinke ale v iny den..vacsiniu mas na to rok aby si to minula.

saxana000
•
5. mar 2025

Ak mas vacsie dietatko je pravdepodobne ze nastupis do zabehnutej skupiny..lebo baby ktore zacnu na uplne prvom kurze od 3 mesiacov vacsinou postupuju dalej kurzami podla veku spolocne.

saxana000
•
5. mar 2025

Pri registracii vyplnujes vek dietata den ktory ti vyhovuhe pripadne do poznamky davas kamaratku ktoru poznas a chces byt s nou v skupune a na zaklade toho vas majitel alebo lektor zaraduje potom do skupinky.

flientica
•
5. mar 2025

ides tam kvoli sebe ci kvoli dietatku? 🙂 ja by som sla sama s mojim dietatom - to je ta najlepsia spolocnost 🙂 a ked tak sa aspon zoznamim s niekym novym 🙂

pralinka86
•
5. mar 2025

Vzdy zacinal novy kurz (par mesacny), nedalo sa prist len tak uprostred nejakeho kurzu. Chodila som sama, ako mnoho iných zien. V tom kurze boli deti co uz plavali aj predtým aj take, co zacinali s nami. 9 sa mi inak zda dost, ale tak mozno mate vacsi bazen.. nas bolo do 5cca

simona109
•
5. mar 2025

Ja chodim s mojim 5 mesacnym uz druhy mesiac, je nas v skupine 6 a vzdy su tam nejake nove mamicky. Vela sa to toci kedze deti mavaju ockovania, choroby atd… Prva hodina je vzdy skusobna, ci sa vobec babatku bude pacit a potom sa plati mesiac vopred.
Ver mi, je uplne jedno ci pojdes sama lebo na kamosku aj tak nebudes mat cas a bude ti jedno ci ju tam mas alebo nie. Budes mat co robit so sebou, babom, pojdes odtial unavena a rozbita ako cinska hracka😅

siska53
•
5. mar 2025

Toto som ja teda neriesila. Prihlasila som sa a chodili sme. Niektore mamky sa poznali, zvacsa vsak nie. S jednou na jednom z kurzov sme zistili, ze sme takmer susedky - dva vchody nas delili. A teda ked uz aj ona zacala chodit aj na ihrisko ( ja mam este starsie dieta), stali sa z nas aj ihriskove kamosky 🙂.

kiki68
•
5. mar 2025

U nas teda chodime uz na detske plavanie a nie, moc sa ludia nepoznaju. Stale niekto pride a pod.

7lenka11
•
5. mar 2025

Isla som sama a s mamičkami som sa zoznámila. A nebol to žiadny zabehnutý kolektív, v priebehu 2 mesiacov sa tretina mamičiek obmenila. Keď bolo voľne miesto, dopĺňali kurz novými bábätkami. A niektoré detičky vyradili choroby alebo to, že ich plávanie nebavilo.

minesasubu
•
5. mar 2025

ja chodím so synom na plavanie od 3 mesiacov kurz trvá 2 mesiace a zas ide nový
6detí v skupine , stane sa že na každú lekcu príde nová mamička alebo aj 2,3 na náhradku
ved sa môžeš zoznámiť , na plavaní v bazene aj tak nemáč čas vykecávať jedine v saune a v šatni
neviem aké veľké mesto máte ale môže sa stať že každá lekaci bude iná skupina
takže chod pre dieta jje to skvelé