icon

Aký darček zvoliť pre učiteľa v hudobnej škole?

24. apr 2025

Ahojte,,prosím vás aký darček dať učiteľovi v ZUŠ ?

lucik194
•
24. apr 2025

ponozky s notami (take dostala naša ucitelka od dcery)

nynia
•
24. apr 2025

ak kra na nejaky hudobny najstroj mohla by ho potesit poukazka do muziker.sk alebo nejakeho ineho hudobneho obchodu, kvalitnejsia cokolada/bonboniera alebo slana pochutina, nejaky mensi kosik s jedlom

thirstymonk
•
24. apr 2025

NIČ S NOTAMI! NIKDY!!!

Ľudia mimo fachu si myslia, akú krásnu službu preukážu muzikantovi tým, že mu darujú niečo s notami, ale v skutočnosti to hudobníci neznášajú (možno sa nájdu svetlé výnimky). Čokoľvek s notami chceš dať hudobníkovi - NEROB TO. VER MI.

Tá poukažka na muziker je good idea. Ale závisí od toho, čo ten učiteľ hraje. Taký gitarista si povedzme aj za 20€ poukažku vyberie napr. struny, alebo niečo, kdežto klavirista si za dvacku na muzikeri nevyberie nič. :D

Alebo noty. Klasický hudobníci si neprimerane ctia originálne noty v papierovej forme. Žiadne že "vytlačím a do hrebeňovky". Noty, ktoré sú z obchodu, to má pre hudobníka úplne inú hodnotu a to verte tomu, že takých nôt mám plnú skriňu 🙂

autor
•
24. apr 2025
@thirstymonk

NIČ S NOTAMI! NIKDY!!!

Ľudia mimo fachu si myslia, akú krásnu službu preukážu muzikantovi tým, že mu darujú niečo s notami, ale v skutočnosti to hudobníci neznášajú (možno sa nájdu svetlé výnimky). Čokoľvek s notami chceš dať hudobníkovi - NEROB TO. VER MI.

Tá poukažka na muziker je good idea. Ale závisí od toho, čo ten učiteľ hraje. Taký gitarista si povedzme aj za 20€ poukažku vyberie napr. struny, alebo niečo, kdežto klavirista si za dvacku na muzikeri nevyberie nič. :D

Alebo noty. Klasický hudobníci si neprimerane ctia originálne noty v papierovej forme. Žiadne že "vytlačím a do hrebeňovky". Noty, ktoré sú z obchodu, to má pre hudobníka úplne inú hodnotu a to verte tomu, že takých nôt mám plnú skriňu 🙂

@thirstymonk super, ďakujem za rozsiahlu odpoveď, mala som v pláne hrnček s notami a ešte neviem čo,,ale tak po tejto odpovede to ruším 😀

patus_2
•
25. apr 2025

Ja by som dala darčekovú poukažku. Napríklad MUZIKER, ak by to bola žena, tak kľudne aj DM. Aký odbor učí?

autor
•
25. apr 2025
@patus_2

Ja by som dala darčekovú poukažku. Napríklad MUZIKER, ak by to bola žena, tak kľudne aj DM. Aký odbor učí?

@patus_2 je to muž a učí hrať na gitaru a husle

patus_2
•
25. apr 2025

Tak to by som možno skúsila nejaký ten hudobný obchod..alebo ak nechceš poukážky, tak nejakú dobrú čokoládu alebo fľašu. Chceš darček na koniec roka?

thirstymonk
•
25. apr 2025

Skús pozrieť Amadeo Košice. Tam majú pok... nôt kadejakých pre všetky možné nástroje, od fujary po organ.

cucoryedka
•
25. apr 2025

ja som kupovala sirup z manufaktury, jeden rok pansky (nejaka speci prichut) a raz malinovy, k tomu nejake lepsie bonbony, al. oriesky v cokolade /skorici ... take decentne a postacilo. 😊

autor
•
25. apr 2025
@patus_2

Tak to by som možno skúsila nejaký ten hudobný obchod..alebo ak nechceš poukážky, tak nejakú dobrú čokoládu alebo fľašu. Chceš darček na koniec roka?

@patus_2 áno aj za ukončenie ,syn absolvoval už ZUŠ ,tohto ucitela nemal od začiatku mal ho asi len 2 roky ale boli sme sním max.spokojny

autor
•
25. apr 2025

Ďakujem vám všetkým za super nápady 😊