icon

Aký darček zvoliť pre učiteľa v hudobnej škole?

24. apr 2025

Ahojte,,prosím vás aký darček dať učiteľovi v ZUŠ ?

lucik194
24. apr 2025

ponozky s notami (take dostala naša ucitelka od dcery)

nynia
24. apr 2025

ak kra na nejaky hudobny najstroj mohla by ho potesit poukazka do muziker.sk alebo nejakeho ineho hudobneho obchodu, kvalitnejsia cokolada/bonboniera alebo slana pochutina, nejaky mensi kosik s jedlom

thirstymonk
24. apr 2025

NIČ S NOTAMI! NIKDY!!!

Ľudia mimo fachu si myslia, akú krásnu službu preukážu muzikantovi tým, že mu darujú niečo s notami, ale v skutočnosti to hudobníci neznášajú (možno sa nájdu svetlé výnimky). Čokoľvek s notami chceš dať hudobníkovi - NEROB TO. VER MI.

Tá poukažka na muziker je good idea. Ale závisí od toho, čo ten učiteľ hraje. Taký gitarista si povedzme aj za 20€ poukažku vyberie napr. struny, alebo niečo, kdežto klavirista si za dvacku na muzikeri nevyberie nič. :D

Alebo noty. Klasický hudobníci si neprimerane ctia originálne noty v papierovej forme. Žiadne že "vytlačím a do hrebeňovky". Noty, ktoré sú z obchodu, to má pre hudobníka úplne inú hodnotu a to verte tomu, že takých nôt mám plnú skriňu 🙂

autor
24. apr 2025
@thirstymonk

NIČ S NOTAMI! NIKDY!!!

Ľudia mimo fachu si myslia, akú krásnu službu preukážu muzikantovi tým, že mu darujú niečo s notami, ale v skutočnosti to hudobníci neznášajú (možno sa nájdu svetlé výnimky). Čokoľvek s notami chceš dať hudobníkovi - NEROB TO. VER MI.

Tá poukažka na muziker je good idea. Ale závisí od toho, čo ten učiteľ hraje. Taký gitarista si povedzme aj za 20€ poukažku vyberie napr. struny, alebo niečo, kdežto klavirista si za dvacku na muzikeri nevyberie nič. :D

Alebo noty. Klasický hudobníci si neprimerane ctia originálne noty v papierovej forme. Žiadne že "vytlačím a do hrebeňovky". Noty, ktoré sú z obchodu, to má pre hudobníka úplne inú hodnotu a to verte tomu, že takých nôt mám plnú skriňu 🙂

@thirstymonk super, ďakujem za rozsiahlu odpoveď, mala som v pláne hrnček s notami a ešte neviem čo,,ale tak po tejto odpovede to ruším 😀

patus_2
25. apr 2025

Ja by som dala darčekovú poukažku. Napríklad MUZIKER, ak by to bola žena, tak kľudne aj DM. Aký odbor učí?

autor
25. apr 2025
@patus_2

Ja by som dala darčekovú poukažku. Napríklad MUZIKER, ak by to bola žena, tak kľudne aj DM. Aký odbor učí?

@patus_2 je to muž a učí hrať na gitaru a husle

patus_2
25. apr 2025

Tak to by som možno skúsila nejaký ten hudobný obchod..alebo ak nechceš poukážky, tak nejakú dobrú čokoládu alebo fľašu. Chceš darček na koniec roka?

thirstymonk
25. apr 2025

Skús pozrieť Amadeo Košice. Tam majú pok... nôt kadejakých pre všetky možné nástroje, od fujary po organ.

cucoryedka
25. apr 2025

ja som kupovala sirup z manufaktury, jeden rok pansky (nejaka speci prichut) a raz malinovy, k tomu nejake lepsie bonbony, al. oriesky v cokolade /skorici ... take decentne a postacilo. 😊

autor
25. apr 2025
@patus_2

Tak to by som možno skúsila nejaký ten hudobný obchod..alebo ak nechceš poukážky, tak nejakú dobrú čokoládu alebo fľašu. Chceš darček na koniec roka?

@patus_2 áno aj za ukončenie ,syn absolvoval už ZUŠ ,tohto ucitela nemal od začiatku mal ho asi len 2 roky ale boli sme sním max.spokojny

autor
25. apr 2025

Ďakujem vám všetkým za super nápady 😊