Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@ikab Ahoj mám PACHYCEPHALOSAURA a ja by som od teba vzala Ankylosaurus a Brontosaurus
@alenka2236 Dobry vecer, ankylosaura a brontosaura by sme vam mohli predat ak mate zaujem 🙂
@wampyra Ahjo je ešte nieco volne?
@lily183 Cena?
@alenka2236 2€ za oboch plus 0. 65 za postu 🙂
@lily183 ok posli mi do ip udaje
@martha123 Ahoj mám brachosaura a ja by som potrebovala tyranosaura, pteranodona. Doplatim
@jogal ahoj máš ešte na predaj Triceratops a Saurosuchus?
@lily183 Este predavate? 😄
Mám na výmenu prípadne na predaj spinosaurus 2 x, stegosaurus 3 x, ankylosaurus 5x, brachiosaurus 1 x, tyranosaurus rex 1 x, velociraptor 1 x, corythosaurus 1 x za
DILOPHOSAURUSA
Ahojte..
Potrebujeme : Pteranodon, Brontosaurus a Ankylosaurus
Máme na vymenu:
Elasmosaurus
Triceratops 2x
Saurosuchus 2x
Corythosaurus 3x
Ďakujem...
@alenka2236.. Mám obidvoch...
@majkyovci poprosím ip 🙂
Kto by mal na predaj parasaurolophusa, t rexa, brachiosaura a pteranodona prosim ozvite sa, dakujem 😊
@alenka2236 ahoj, este su k dispozicii Corythosaurus 6x, Parasaurolophus, Pteranodon 2x, Steosaurus, Trannosaurus rex 2x, Velociraptor a pribudol Ankylosaurus
@millimurco okrem brachio ich mam vsetkych

@bramcita Viem ponúknuť tyranosaura, stegosaura a pteranodona za palaeoscincusa, dilophosaura a brachosaura