Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

vymením alebo kúpim Brachosaurusa a Triceratopsa s nalepkami,na výmenu mám Tyranosaurus rex,Pachycephalosaurus a Elasmosaurus
Tak potrebujem už len Spinosaurusa, Saurosuchusa, Palaedscincusa a Pachycephaldsaurusa 🙂 Ďakujem..keby niekto mal, tak správa 🙂
@saraz ja by som zobrala tých dvoch lietajúcich a aj toho parasauophus. Ktorých nemáte?
@mikaelita este mate brachiosaurusa prosim???
Maminky mate nazvys niektorá nálepku velociraptora?
@aureliatalia zdravím, hodil by sa mi Para... A Stego... Máte ich ešte?
@millimurco dobry den. Jednej maminke uz posielam. Ak sa to nahodou ku mne opat dostane, tak posuniem vam.
Nenájde sa u niekoho Pteranodon navyše, prosím
@habdula ahoj, ano mam ich este
@alenka2236 ahoj, mame pteranodon akého mate na vymenu?
Dobrý deň, vymenila by som dinosaurov - potrebujem: 2x Velociraptor, 2x Saurosuchus, Brachiosaurus, Pachycephalosaurus, Ankylosaurus, Triceratops. Na výmenu ponúkam: Pteranodon, Tyrannosaurus, Stegosaurus, Elasmosaurus, Parasaurolophus, Dilophosaurus, Spinosaurus, Brontosaurus.
@curcuma Paleoscinus, Parasauropolophus, Stegosaurus, Brachiosaurus, Velociraptor, Pachycephalosaurus
@alenka2236 nam chyba brachiosaurus a pachycephalosaurusa 🙂
@curcuma posielam ip
Ahojte ponúkam na predaj Paleoscinus, Parasauropolophus, Stegosaurus,Velociraptor kus 1€ plus posta

@ria06 Dobry den, poslala som ip 🙂