icon

Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu

viera
9. sep 2018

Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.

Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.

Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.

Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.

Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
lujzamodra
Autor odpoveď zmazal
lujzamodra
Autor odpoveď zmazal
curcuma
29. sep 2018

@lujzamodra mam tyranosaurusa rexa a brontosaurusa, ale z tvojich mame myslim vsetkych ☹

lujzamodra
Autor odpoveď zmazal
matias1234
29. sep 2018

@lujzamodra dobrý deň mate ešte tohoto? Môžem napísať správu? Ďakujem

lujzamodra
Autor odpoveď zmazal
matias1234
29. sep 2018

@lujzamodra ok píšem súkromnú ďakujem

viera
autor
29. sep 2018

@matias1234 Pozerala som to uz nemame...Na predaj mame len
Parasaurolophus 2x, Triceratops, Stegosaurus a Corythosaurus(za foto sa ospravedlnujem, fotil moj pubertalny syn🙂

viera
autor
29. sep 2018

@viera s nalepkami pravdaze

matias1234
29. sep 2018

@viera ďakujem tichto máme

curcuma
29. sep 2018

@matias1234 my mame tyrannosaurusa rexa a brontosaurusa ak by bol zaujem

millimurco
29. sep 2018

Naozaj nikto s brachiosaurom??? 🙁

belia7
29. sep 2018

Potrebovali by sme: Triceratops, Pachycephalo- saurus, Brachiosaurus, na výmenu máme: 2 x Ankylosaurus, 2 x Tyrannosaurus a 1 x Pteranodon

saraz
29. sep 2018

@tatianamaria pisala som vam poobede spravu

felicity19
Autor odpoveď zmazal
kiko07
29. sep 2018

@gina22 poprosila by som Saurosuchusa,mam na vymenu Tyranuosaurus Rex,Brontosaurus,Triceratops,Ankylosaurus,Brachiosaurus,Spinosaurus a Elasmosaurus.Som z BA Petrzalky

kiko07
Autor odpoveď zmazal
habdula
30. sep 2018

@aureliatalia a môžem ich poprosiť?

klodyka76
30. sep 2018

@viera Ak je tá fotka ešte aktuálna, mohla by som poprosiť z každého po jednom kuse? To by bol teda Stegosaurus, Parasaurolophus , Triceratops, a Corythosaurus. Som z BA, tak by som si pre nich aj dobehla. Ďakujem

ivina666
Autor odpoveď zmazal
pegy4
Autor odpoveď zmazal
pegy4
Autor odpoveď zmazal
habdula
30. sep 2018

@lujzamodra máte troch, ktorý by sa mi hodili a ja mám dvoch, čo by sa hodili Vám, písala som správu

habdula
30. sep 2018

@pegy4 píšem správu

spoony
30. sep 2018

@pegy4 cena?

aureliatalia
30. sep 2018

@habdula jasne, pisem ip

pegy4
30. sep 2018

@spoony 1 euro/ks

adfab
30. sep 2018

@kiko07 dobrý deň, potrebujem triceratopsa a brachosaura, kúpila by som ich, mam len Tyranosaurusa, pachycephalosa a elasmosaura na výmenu, dala by som ich aj po 2ks za tých dvoch

aureliatalia
30. sep 2018

@kiko07 ahoj, mam velociraptora s nalepkou, vymenila by som za triceratopsa; triceratopsa mas aj s nalepkou?

habdula
30. sep 2018

@aureliatalia zdravím, nakoniec som zohnala všetkých chýbajúcich od jednej kočky, ale veľmi pekne ďakujem, posuňte ďalším záujemcom.