Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@lujzamodra mam tyranosaurusa rexa a brontosaurusa, ale z tvojich mame myslim vsetkych ☹
@lujzamodra dobrý deň mate ešte tohoto? Môžem napísať správu? Ďakujem
@lujzamodra ok píšem súkromnú ďakujem
@matias1234 Pozerala som to uz nemame...Na predaj mame len
Parasaurolophus 2x, Triceratops, Stegosaurus a Corythosaurus(za foto sa ospravedlnujem, fotil moj pubertalny syn🙂
@viera ďakujem tichto máme
@matias1234 my mame tyrannosaurusa rexa a brontosaurusa ak by bol zaujem
Naozaj nikto s brachiosaurom??? 🙁
Potrebovali by sme: Triceratops, Pachycephalo- saurus, Brachiosaurus, na výmenu máme: 2 x Ankylosaurus, 2 x Tyrannosaurus a 1 x Pteranodon
@tatianamaria pisala som vam poobede spravu
@aureliatalia a môžem ich poprosiť?
@lujzamodra máte troch, ktorý by sa mi hodili a ja mám dvoch, čo by sa hodili Vám, písala som správu
@habdula jasne, pisem ip
@kiko07 ahoj, mam velociraptora s nalepkou, vymenila by som za triceratopsa; triceratopsa mas aj s nalepkou?
@aureliatalia zdravím, nakoniec som zohnala všetkých chýbajúcich od jednej kočky, ale veľmi pekne ďakujem, posuňte ďalším záujemcom.