icon

Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu

viera
9. sep 2018

Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.

Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.

Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.

Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.

Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
mima86
10. okt 2018

@imro71 ahoj, uz potrebujeme len spinosaura,ostatnuch uz mam dohodnutych. moze byt?

mima86
10. okt 2018

@imro71 a toho pachycephalossura ani nemam

wampyra
Autor odpoveď zmazal
jules81
10. okt 2018

NÚKAJTE VELOCIRAPTORA

imro71
10. okt 2018

@mima86 spinosaura mam nie je problem a mas parasaurolopus ?

katuska711
10. okt 2018

Dobrý deň,mám na výmenu len tieto zatiaľ Parasaurolophus,Brachiosaurus ? a my potrebujeme Corythosaurus,Tyrannosaurus,Stegosaurus,Palaeoscincus,Spinosaurus,Velociraptor,Brontosaurus

imro71
10. okt 2018

@mima86 a ķde si v zv? Ja som bb
Rad by som vymenil ak chces toho spinosaura

mima86
10. okt 2018

@imro71 do prcic,som si neuvedomila,ze prave toho som vecer balila jednej kocke tu😕 mrzi ma to 😔asi z toho nic nebude teda 😯

mima86
10. okt 2018

@imro71 lebo si to zapisujem,ale vcera mi maly teplotoval cele poobedie,tak som na to zabudla....

nimika
10. okt 2018

Ahojte. Týchto na fotke mám na výmenu a potrebovali by sme Triceratops, Stegosaurus, Corythosaurus, Spinosaurus a Pteranodon.

zuzu_la
10. okt 2018

ahojte.
chýba nám už len corythosaurus.
máme na výmenu spinosaurus, elasmosaurus, pteranodon, saurosuchus.
preferujem výmenu kus za kus,osobne v BA alebo poštou

lily183
10. okt 2018

Ahojtee, dopredavame 1dinika za 1€
🙂
Parasaurolophus 4x
Elasmosaurus 3x
Palaeoscincus 1x
Saurosuchus 2x

babusinka
10. okt 2018

@lily183 Poprosila by som 2x Saurosuchus aj s nalepkami, ak je to este mozne. Poprosim info do IP. Dakujem

katuska711
10. okt 2018

Dobrý deň,mám na výmenu len tieto zatiaľ Parasaurolophus,Brachiosaurus ? a my potrebujeme Corythosaurus,Tyrannosaurus,Palaeoscincus,Spinosaurus

erikabella
10. okt 2018

Dobrý deň, potrebujeme Spinosaurus, Brontosaurus, Corythosaurus. Na výmenu máme Stegosaurus, Parasaurolopholus, Triceratops (na foto).

babusinka
10. okt 2018

Potrebujeme posledneho 2x Saurosuchus aj s nalepkami, aj kupim. Na vymenu ponukam 1 x Brachiosaurus, 1x Elasmosaurus, 1x Velociraptor, 2x Tyrannosaurus rex, 1xStegosaurus,. Všetky su s nálepkami. Spravy prosim do IP. Dakujem

desap
10. okt 2018

Mám na výmenu tých čo sú na foto. Potrebujeme Pachycephalosaurus, brontosaurus, spinosaurus

desap
Autor odpoveď zmazal
desap
10. okt 2018

@surikatkatt dobrý deň, máte ešte pachycephalosaurusa?

lily183
10. okt 2018

@babusinka pisala som IP 🙂

paloma32
Autor odpoveď zmazal
fifo93
10. okt 2018

@nimika Dobrý deň. Máte ešte toho VELOCIRAPTORA? Kúpil by som, alebo vymenil.

cicesl
10. okt 2018

Krásný deň želám 🙂
Zháňame Pachycephalosaura, na výmenu máme k dispozícii: 2x Paleoscinca, 2x Ankylosaura, 2x Corythosaura, 2x Saurosucha, Spinosaura, Parasaurolopha, T-rexe. Tých čo máme 2x kľudne vymením aj za Elasmosaura. Všetko samozrejme s nálepkami, nám ale stačí aj bez nálepky.
Iba osobne v BA 🙂

nimika
10. okt 2018

@fifo93 už sa ma naňho pýtali cez IP. Ak by sa niečo zmenilo, dám Vám vedieť.

fifo93
10. okt 2018

@nimika Dobre, ďakujem.

desap
10. okt 2018

@paloma32 dobrý deň, mala by som záujem o spinosaurusa. Na výmenu mám týchto

paloma32
10. okt 2018

Zhanam:
- Triceratops
- Parasaurolophus
- Pachycephalosaurus
- Palaeoscincus
- Velociraptor
- Dilophosaurus
- Elasmosaurus
- Brachiosaurus
------------------------------
Na vymenu mam tieto na foto, radsej by som bola keby sa naslo viac kusov od niekoho, dakujem pekne

nadabula
10. okt 2018

Mám navyše Brachiosaurusa a Saurosuchusa s nálepkami, cena: 1,- E/ks + poštovné

babusinka
10. okt 2018

@cicesl Mam zaujem o 2x Saurosuchus a vymenim za 2x T - rex, 1x Brachiosaurus, 1xElasmosaurus, 1xVelociraptor, 1xStegosaurus, 1xPachycephalosaurus,1x Palaeoscinkus aj predam 1kus /1€. Dakujem za ponuky do IP

aliosa11
10. okt 2018

mile mamicky nakolko my jedna mamicka slubuje doposlat nalepku pachycephalosaurusa
chcem sa spytat ci nemate niektora len nalepku nazvys (pripadne komplet(
pripadne mozem ponuknut na vymenu
dilophosaurus
akylosaurus
saurosuchus
brachiosaurus
a velociraptora mame bez nalepky