Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

NÚKAJTE VELOCIRAPTORA
Dobrý deň,mám na výmenu len tieto zatiaľ Parasaurolophus,Brachiosaurus ? a my potrebujeme Corythosaurus,Tyrannosaurus,Stegosaurus,Palaeoscincus,Spinosaurus,Velociraptor,Brontosaurus
ahojte.
chýba nám už len corythosaurus.
máme na výmenu spinosaurus, elasmosaurus, pteranodon, saurosuchus.
preferujem výmenu kus za kus,osobne v BA alebo poštou
Ahojtee, dopredavame 1dinika za 1€
🙂
Parasaurolophus 4x
Elasmosaurus 3x
Palaeoscincus 1x
Saurosuchus 2x
Dobrý deň,mám na výmenu len tieto zatiaľ Parasaurolophus,Brachiosaurus ? a my potrebujeme Corythosaurus,Tyrannosaurus,Palaeoscincus,Spinosaurus
Potrebujeme posledneho 2x Saurosuchus aj s nalepkami, aj kupim. Na vymenu ponukam 1 x Brachiosaurus, 1x Elasmosaurus, 1x Velociraptor, 2x Tyrannosaurus rex, 1xStegosaurus,. Všetky su s nálepkami. Spravy prosim do IP. Dakujem
@surikatkatt dobrý deň, máte ešte pachycephalosaurusa?
Krásný deň želám 🙂
Zháňame Pachycephalosaura, na výmenu máme k dispozícii: 2x Paleoscinca, 2x Ankylosaura, 2x Corythosaura, 2x Saurosucha, Spinosaura, Parasaurolopha, T-rexe. Tých čo máme 2x kľudne vymením aj za Elasmosaura. Všetko samozrejme s nálepkami, nám ale stačí aj bez nálepky.
Iba osobne v BA 🙂
Mám navyše Brachiosaurusa a Saurosuchusa s nálepkami, cena: 1,- E/ks + poštovné
mile mamicky nakolko my jedna mamicka slubuje doposlat nalepku pachycephalosaurusa
chcem sa spytat ci nemate niektora len nalepku nazvys (pripadne komplet(
pripadne mozem ponuknut na vymenu
dilophosaurus
akylosaurus
saurosuchus
brachiosaurus
a velociraptora mame bez nalepky

@imro71 ahoj, uz potrebujeme len spinosaura,ostatnuch uz mam dohodnutych. moze byt?