Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

@aliosa11 ahoj, nam chyba brachiosaurus, mame pachycephalosaurusa kompletneho, sme z ba. Ak by si vymenila, potesime sa cela rodina 🙂
@cicesl ahoj, potrebovala by som ankylosaura, mam pachycephalosaura, ale bez nalepky. Som z ba
@levandulova85 dakujem uz som zohnala 🙂
Ahojte, chyba nam brachiosaurus. Na vymenu mam stegosaura, pachycephalosaura, parasaurolopha a dilophosaura. Pripadne aj kupim, len BA. Dakujem.
@ria06 Ano bola obalka riadne zalepena, pretoze si s tym davam este namahu a preliepam to lepiacou paskou aby sa obalka nijako neposkodila, neotvorila po ceste k mamickam, predali sme vyse 100 dinosaurov, takisto ako si piseme aj v IP mozem aj tu napisat ze s nami nemal nikto zlu skusenost a toto by som si NIKDY nedovolila poslať a ani ponuknut, nie sme nato odkazani, viem ako maju deti radosť z dinosaurov... a okrem toho rada by som videla aj druhu cast nalepky a ked uz takto ste ma verejne obvinili a ponizili tak aj foto obalky akym sposobom bola otvarana a bohvie aj to ako sa dinosaurus z nej vytahoval, nakolko ho davam do original BILLA sacku
@desap Áno, máme.
Dobry den, potrebujeme este Tyrranosaurus Rex, Spinosaurus, Parasaurolophus, Velociraptor, Corythosaurus....mate niekto prosim Vas? 🙂
Na vymenu mame Pteranodon, Brachiosaurus, Saurosuchus, Triceratops, Elasmosaurus....ale kludne aj kupim 🙂
@levandulova85 @ajka1984 uz som sa dohodla na vymene, takze ho snad cosokoro budem mat 🙂
Dobrý deň
ak má niekto záujem mám ešte Tyranosarusa rexa, Dilophosaurusa, Spinosaurusa 2x, Palaeoscincusa 2x, Elasmosaurusa 3x

@paloma32 ahoj, mam dilophosaurus alebo elasmosaurus. Vymenim za spinosaura.