icon

Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu

viera
9. sep 2018

Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.

Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.

Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.

Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.

Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
mima86
10. okt 2018

@paloma32 ahoj, mam dilophosaurus alebo elasmosaurus. Vymenim za spinosaura.

ria06
Autor odpoveď zmazal
nadabula
Autor odpoveď zmazal
ria06
Autor odpoveď zmazal
nadabula
Autor odpoveď zmazal
zuzu_la
10. okt 2018

@cicesl dobrý deň,
máme na výmenu Elasmosaura, my potrebujeme Corythosaura, sme z BA Dubravka

saraz
10. okt 2018

@ria06 mozem vam poslat

levandulova85
10. okt 2018

@aliosa11 ahoj, nam chyba brachiosaurus, mame pachycephalosaurusa kompletneho, sme z ba. Ak by si vymenila, potesime sa cela rodina 🙂

ivina666
10. okt 2018

Zostali nam tyto dinovia.

levandulova85
10. okt 2018

@cicesl ahoj, potrebovala by som ankylosaura, mam pachycephalosaura, ale bez nalepky. Som z ba

aliosa11
10. okt 2018

@levandulova85 dakujem uz som zohnala 🙂

ria06
Autor odpoveď zmazal
levandulova85
10. okt 2018

Ahojte, chyba nam brachiosaurus. Na vymenu mam stegosaura, pachycephalosaura, parasaurolopha a dilophosaura. Pripadne aj kupim, len BA. Dakujem.

lily183
10. okt 2018

@ria06 Prepacte ale takuto nalepku SOM URCITE neposielala, neviem kde sa stala chyba ale nalepky vzdy posielam v poriadku, pretoze su hned uskladnene...

lily183
10. okt 2018

@ria06 teraz ma mrzi, ze som vam to vopred neodfotila, aspon som poucena, pretoze toto je krive obvinenie

ria06
Autor odpoveď zmazal
lily183
10. okt 2018

@ria06 Ano bola obalka riadne zalepena, pretoze si s tym davam este namahu a preliepam to lepiacou paskou aby sa obalka nijako neposkodila, neotvorila po ceste k mamickam, predali sme vyse 100 dinosaurov, takisto ako si piseme aj v IP mozem aj tu napisat ze s nami nemal nikto zlu skusenost a toto by som si NIKDY nedovolila poslať a ani ponuknut, nie sme nato odkazani, viem ako maju deti radosť z dinosaurov... a okrem toho rada by som videla aj druhu cast nalepky a ked uz takto ste ma verejne obvinili a ponizili tak aj foto obalky akym sposobom bola otvarana a bohvie aj to ako sa dinosaurus z nej vytahoval, nakolko ho davam do original BILLA sacku

ria06
Autor odpoveď zmazal
surikatkatt
10. okt 2018

@desap Áno, máme.

ajka1984
10. okt 2018

@cicesl Máte už toho Dina čo Vám chýbal? Ak nie, mám ho na výmenu. Potrebujem T-Rexa a Saurosuchusa.

rainbow1313
Autor odpoveď zmazal
wampyra
Autor odpoveď zmazal
mima86
11. okt 2018

@imro71 ahoj,zohnal si? lebo moj muz dnes dostal toho pachycephslodaurusa...

anavi_03
11. okt 2018

Dobry den, potrebujeme este Tyrranosaurus Rex, Spinosaurus, Parasaurolophus, Velociraptor, Corythosaurus....mate niekto prosim Vas? 🙂

Na vymenu mame Pteranodon, Brachiosaurus, Saurosuchus, Triceratops, Elasmosaurus....ale kludne aj kupim 🙂

soonka
11. okt 2018

Ponúkam 2€ plus poštovné

nimika
11. okt 2018

@anavi_03 mám Parasaurolophusa, vymenila by som za Triceratopsa.

cicesl
11. okt 2018

@levandulova85 @ajka1984 uz som sa dohodla na vymene, takze ho snad cosokoro budem mat 🙂

anavi_03
11. okt 2018

@nimika moze byt 🙂 pisem IP

jules81
11. okt 2018

Dobrý deň
ak má niekto záujem mám ešte Tyranosarusa rexa, Dilophosaurusa, Spinosaurusa 2x, Palaeoscincusa 2x, Elasmosaurusa 3x

lentilka77
Autor odpoveď zmazal