Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Dobrý deň potrebujem 2x Dilophosaurus, 1x Brachiosaurus, 1x Tyrannosaurus Rex .
Dobrý večer, potrebujeme posledného dina pachycephalosaurus, nemá niekto prosím?
Ďakujem za ponuky, máme aj na výmenu.
@ivina666 mala by som záujem za koľko predáš? 🙂
@ajakinder ahoj ja mám pachycephalosaurusa
@zuzus333 ahoj mala by som záujem o corythosaurusa, brontosaura a parasaurolophusa
@hedka17 Ahoj za koľko by si predala triceratops,ankylosaurus??
@soonka ahoj máš ešte brachiosaurusa, pteranodona?
@paloma32 Ahoj máš ešte spinosaurusa?
Ahojte. Mám na výmenu:
ELASMOSAURUS 3X
VELOCIRAPTOR 2X
PACHYCEPHALOSAURUS 4X
A potrebujem:
BRACHIOSAURUS
PTERANODON
SPINOSAURUS
BRONTOSAURUS
STEGOSAURUS
PARASAUROLOPHIS
CORYTHOSAURUS
DILOPHOSAURUS
TYRANNOSAURUS REX
ANKYLOSAURUS
TRICERATOPS
@spuntik1997 nepredavam
@spuntik1997 ahoj. Tadi vezmeme velociraptora a elasmosaura za pteranodona a spinosaura, pribalím aj triceratopsa 😊
@spuntik1997 už nemám
Dobrý večer, je tu prosím niekto z Košíc kto vymení dinosaurov? My potrebujeme: Dilophosaurus, Saurosuchus, Corythosaurus, Ankylosaurus a na výmenu máme 2x Stegosaurus a 2x Elasmosaurus (1 nalepku elasmosaurus nemame)
@zuzus333 ja by som mala záujem o 1,2 a 5.ak sú ešte voľné.
@spuntik1997 vymenim Vasho PACHYCEPHALOSAURUS za nasho DILOPHOSAURUS. Ak mate zaujem, prosim IP. Dakujem🙂
@bambulka9999 vymenim Vasho TRICERATOPS za nasho DILOPHOSAURUS. Ak mate zaujem, prosim IP. Dakujem🙂
Ahoj, potrebujeme uz len:
VELOCIRAPTOR
SAUROSACHUS
BRONTOSAURUS
TRICERATOPS
Na vymenu mame: Corythosaurus, Parasaurolophus, Brachiosaurus, Stegosaurus, Pteranodon.
Kúpim BRACHIOSAURUSA s nálepkou, chýba nám už len on. Kto má, prosím správa, alebo vymením za niečo iné.

Dobrý deň , potrebujem 4 dinosaurov, vymienate/predávate niekto?