Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Má ešte niekto box?
@levandulova85 ďakujem, ale rada by som kúpila viacerých naraz - aspoň 5 ks..🙂
Dobrý večer mám na výmenu ak máte záujem
@karolka123 ak máte záujem mám pre vás týchto päť kusov, dinosaurov pribalím zadarmo, k objednávke z môjho bazárika, a ak bude objednávka nad 15e uhradím aj poštovné doporučene.
@marianka3 prídem domov pozriem neviem naspamät akých nemáme 🙂
Ahojte, do zbierky nám chýbajú: velociraptor, brachiosaurus a parasaurolophus. Na výmenu máme: pteranodona, spinosaura, triceratopsa, stegosaura, ankylosaura, saurosochusa a pachycelaphosaura. Iba v Ba.
Nema niekto parasaurolopusa ?
Kupim tyranosaura rexa,len z BA
Dobrý deň, má niekto na predaj dino box? U nás už nevieme zohnať.
@karolka123 Dobry den. Mame , ake potrebujete?.Radi predame. Poprosim spravu di IP
Chyba nam uz iba Dilophosaurus ( s vejarmi za usami). Mame na vymenu Ankylosaura, Triseratopsa, Stegosaura, Palaeoscincusa a Para saurolophusa. Iba BA.
@anita03 My mame Pteranodona a potrebujeme Stegosaurusa
@martha123 Som z ba a mame parasaurolophusa a potrebujeme stegosaurusa

@karolka123 ahoj, mam dilophosaura, paleoscina, parasaurolopha s nalepkami a pachycephalosaura bez nalepky.