Billa výmena/predaj dinosaurov z Billa dinosvetu
Za každých 15 € nákupu v predajniach BILLA dostaneš pri pokladni 1 figúrku dinosaura so samolepkou zadarmo.
Dinosaura so samolepkou získaš aj za kúpu špeciálne označeného tovaru v predajniach BILLA na Slovensku vo vybranom období, podmienkou je nákup v minimálnej hodnote 15 €.
Môžeš si tak vyzbierať sadu 16 figúrok dinosaurov, ku ktorým si môžeš zakúpiť Zberateľský box s plagátom na samolepky za 3,49 €.
Figúrku so samolepkou je možné zakúpiť aj bez účasti na promo akcii za 1,49 € na pokladni.
Promo akcia trvá od 5. 9. do 16. 10. 2018 alebo do vyčerpania zásob.

Dobry vecer, nam chybaju:
ANKYLOSAURUS
BRONTOSAURUS
SAUROSUCHUS
TRICERATOPS
Na vymenu mame:
CORYTHOSAURUS 6x
DILOPHOSAURUS 1x
ELASMOSAURUS 1x
PACHYCEPHALOSAURUS 1x
PALAEOSCINCUS 2x
PARASAUROLOPHUS 2x
PTERANODON 2x
STEGOSAURUS 2x
TYRANNOSAURUS REX 3x
VELOCIRAPTOR 1x
A chceli by sme este poprosit, ci by sa nahodou u niekoho nenasiel aj Zberatelsky Dinobox na dinosaurov, nakolko u nas boli bohuzial rychlo fuc..
Vopred dakujem😉
Ešte mám na predaj spinosaurus 3 x, stegosaurus 3 x, ankylosaurus 6x
Ahojte, nam chybaju:
VELOCIRAPTOR
BRACHIOSAURUS
na vymenu mame:
BRONTOSAURUS
DILOPHOSAURUS
PALAEOSCINCUS
Mate niekto, prosim na vymenu? Popripade aj kupime, dakujeme 🙂
@roxana1211 Dobry den, nam by sa hodil Saurosuchus a mame pre vas Palaeoscincus, vymenime? + by nam pasoval aj Triceratops... Dakujem
@wampyra Zdravím, samozrejme, kľudne Vám pošlem oboch 🙂 Napíšte mi správu s adresou 😉
@roxana1211 ja by som kúpila 2 kusy saurosucha - ak je to aktuálne, vďaka
@roxana1211 IP poslana a dakujem krasne 😉
@zuzus333 mam pre vasvelociraptor a dilophosaurus a potrebovala by som ankylosaurus a brontosaurus
@roxana1211 mam pre vas palaeoscincys ja by som potrebovala brontosaurus a ankylosaurus