Busy Bag - výmenné aktivity III
Po úspešnom druhom kole si dovoľujem zorganizovať tretie kolo výmenných aktivít pre naše deti. Výmenné aktivity sú určené pre deti okolo 3r.
Ak sa do konca januára zozbiera 20 mamičiek, tak v priebehu celého februára budeme mať času na výrobu svojích aktivít. V marci by sme si ich vymenili.
Prosím do IP mi napíšte Vašu emailovú adresu a meno. Ja Vás budem spätne kontaktovať a napíšete mi čo by ste chceli vyrábať. Prosím o 3 alternatívy + obrázok ak je to možné. Aby sme mali 20 rôznych aktivít.
Prosím uvedomte si, že je to už tretia výmena a nie všetky boli v každej výmene.
Každé dieťa je iné, niektoré sa zaujíma o farby, niektoré o písmenka, ... niektorý to už máme možno zasebou.

chýba mi ešte 8 aktivít aby som mala všetko kompletné. Prosím o trpezlivosť. Ešte v priebehu tohoto týždňa mi majú doručiť zvyšné aktivity.
Prosím Vás zabudla som si poznačiť, že niektorá posiela niektorej v balíčku peniaze. Prosím pripomeňte sa mi, aby som si to poznačila. Možno je to v balíku ale pre istotu aby som si na to dala pozor. Ďakujem
@sykorka27 ja som pozerala na nete sledovanie zasielok a ten moj putuje chudak k tebe uz pomaly tyzden 😠 , dnes ti ho musia doniest co by co bolo , vraj je posunuty na odovzdanie 😕 ...a ja mam v balicku prilozene aj peniazky pre @ajkaslniecko , je to riadne oznacene v sacku 🙂 aj sacok pre @mulaska 😉
@teuska http://tandt.posta.sk/ ...tam si vloz cislo podacie a vypise ti to kde akurat je 🙂
@teuska monika- nas balicek dorazil est eminuly tyzden- mi pisala sykorka
@malamargaretka jee, to som rada, prave sa jej chystam napisat, ale uz teda nemusim 😀
ešte chýba 6 balíčkov
@sykorka27 mima1311 má pre mňa zvlášť označený balík - sú tam peniažky. Kdesi vyššie som čítala, že sa ti máme pripomenúť.
@ajkaslniecko neboj sa , ja som jej uz pisala aj IP postu aj mail , aj tu par prispevkov hore som pisala zas ...urcite o tom vie 😉 aj mi pisala ze si jej uz spominala ...
ajkaslniecko, mima1311 všetko zapísané
chýba ešte 5.
Chybaju uz iba 4 ks. Maju to hotove ale maju chore deti tak nechodia von.
ich muži nevybavuju???
Veď oni to pošlú, ak sú chorí tak to treba pochopiť. U nás boli teraz ovčie kiahne a mononukleóza. Samozrejme oboje sme dostali, ale našťastie manžel pracuje tu blízko takže ho mám každý deň doma a ja som tak mohla všetko stihnúť a odbehnuť si na poštu. Niektoré žienky bohužiaľ manželov doma nemajú a možno ani nemajú komu nechať detičky aby si mohli vybaviť čo potrebujú. Ten týždeň hádam nejako vydržíme i keď aj ja sa už nemôžem dočkať.
v pohode, pockame aj my.... len ma stale napada, co vsetko som este mohla na tej nasej aktivite vylepsit,,keby som to poslala neskor, hihi 🙂 😉 🙂 😉 🙂 a dakujem vsetkym mamcam, co vyrabali a tvorili a tesim sa velmi na vsetky aktivity!!!!
Baby už to finišuje. Ešte dnes by mi mali posledné dve doniesť balíčky a bude sa prebaľovať. Koncom týžďňa vám to chcem poslať.
Balíčky sú už roztriedené ešte skontrolovať a idú k Vám.
Baby teda poviem Vám, tie hry sú úžasné, verím, že dcérenka bude mať z nich obrovskú radosť. Veľká vďaka patrí každej jednej maminke ktorá venovala svoj čas na túto výmenu. A @sykorka27 tebe patrí dvojnásobná vďaka. Už sa teším na poštárku ...
juchú ... balíček bude na budúci týždeň už doma 😵
U nás uz dnes chodil postový holub- a poviem Vám kebyže nesedím, tak asi padnem na dlazku- tie hry su uchvatné🙂🙂 dakujem maminkam za ich snahu a prácu a samozrejme a @sykorka27 tebe za zorganizovanie a tu celu agendu okolo toho🙂🙂
MAMINKY- suhlasite s tým aby som jednotlivé hry pofotila a pridala do mojej galerie VRECUSKOVE AKTIVITY SLOV. MAMICIEK???
dakujem vsetkym velmi za ich cas, enerigiu a napad, ktory nam venovali 🙂 😉 🙂 .. ja uz sa vytesujem a myslim, ze aj deckam sa bude pacit... na to sa tesim najviac 🙂 🙂 🙂 🙂...
@malamargaretka ahoj, ja suhlasim,,, 🙂 🙂 🙂 mozno by si mohla pripojit aj mena "vyrobcov-tvorilcov", napr. keby sa niekto chcel nieco spytat, aby vedel koho (napr. ohladom postupu, pouziteho materialu, atd...)... co povies? 😉

@sykorka27 ahoj, mam uz spravenu moju aktivitu a chcela by som ti ju doniest, mozem mi pls napisat cislo, aby sme sa dohodli, kedy by ti to vyhovovalo? dakujem 🙂